香港一世發論壇

標題: [報告] 金輪大廈 16樓 人奶「洋娃娃」 [打印本頁]

作者: 獨淫俠    時間: 2010-4-27 10:51
標題: [報告] 金輪大廈 16樓 人奶「洋娃娃」
上星期某日一朝早出去做完哂野,又唔想返公司等食 Lunch,咁就走0左去太子金輪大廈娛樂一下。

先上 16樓,全部鐵閘關埋哂,門口又冇著燈,又冇人裝香,冇野食,轉身去後樓梯落 15樓。不過準備推開太平門之際,聽到背後有人叫我,轉身一望,有兩個單位打開鐵閘,有兩個姐姐仔伸出半邊身,望樣,兩個都唔係年輕貌美,順勢望落去對波,兩個都差唔多,有 D 料到,正在考慮期間,右手邊一個突然間話:「有人奶呀」。「咦!咁過癮?」一於入閘。

入到房就千編一律,沖涼幾認真,前前後後都洗兩次,期間表演0左一次噴人奶,沖完涼上床,又奶又啜,吹簫啜袋都幾舒服,戴袋上馬之前,姐姐仔問:「要唔要插後門」?我話唔要,佢再問:「要唔要我吞精」?我都話唔駛,之後就繼續插、插、插,完事、再幫我沖涼。

全程服務幾好,不過就好似好趕咁,如果節奏可以慢一 D 會更好。

家用:$250

年齡:熟女

身材:真波,大粒的,其他就唔可以要求太多

地址:隔離台有廣告

作者: ballballlover    時間: 2010-4-27 11:28
作者: crazyvc    時間: 2010-4-27 17:16
多謝報告,咁正,值得一試!
作者: wayne997    時間: 2010-4-27 23:54
THANKS
作者: bigbird    時間: 2010-4-28 01:29
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~
作者: 推油    時間: 2010-4-28 01:58
作者: lawpetthebig    時間: 2010-4-29 15:52
thank you for sharing
作者: Yeah仔    時間: 2010-5-13 00:04
咁勁有人奶食?條熟女幾歲?
作者: tommy8219    時間: 2010-5-13 00:49

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2