香港一世發論壇

標題: [報告] 福榮街124號 唐三樓 A室, Liza包膠 [打印本頁]

作者: harchai    時間: 2010-5-1 23:51
標題: [報告] 福榮街124號 唐三樓 A室, Liza包膠
http://www.miss148.com/girl.php?GID=3137

今晚食左, 廾零歲,cup手ball,皮膚算白,lin頭好反應,睇住變色變硬幾過引,無車牌,佢話喉嚨痛,所以包膠吹,都幾勤力,快餐ok ga.

作者: ballballlover    時間: 2010-5-2 00:43
作者: ballballlover    時間: 2010-5-2 00:56
作者: 貼圖區    時間: 2010-5-2 01:13
好似幾好
作者: ballballlover    時間: 2010-5-2 01:19
作者: 肥佬    時間: 2010-5-2 08:31
原帖由 harchai 於 2010-5-1 23:51 發表
http://www.miss148.com/girl.php?GID=3137

今晚食左, 廾零歲,cup手ball,皮膚算白,lin頭好反應,睇住變色變硬幾過引,無車牌,佢話喉嚨痛,所以包膠吹,都幾勤力,快餐ok ga.

HARCHAI兄, MUD你唔係上去尼個囡囡DO探險咩

C-HING HO YEAH:148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:
作者: 肥佬    時間: 2010-5-2 08:35
原帖由 ballballlover 於 2010-5-2 00:43 發表
黑柴兄!對唔住,報告短左d,比得5分,下次加油寫長d。

但都好多謝,真條需要唔同地方的報告平衡下。

BALL PAN CHU, HARCHAI兄不褸刀係拱0架, 佢外號叫"簡而清"MA
作者: harchai    時間: 2010-5-2 12:21
原帖由 ballballlover 於 2010-5-2 00:43 發表
黑柴兄!對唔住,報告短左d,比得5分,下次加油寫長d。

但都好多謝,真條需要唔同地方的報告平衡下。

波波兄, 報告同我一樣,短夾快嘛
作者: harchai    時間: 2010-5-2 12:23
原帖由 ballballlover 於 2010-5-2 00:56 發表
黑柴兄!睇相都幾好,真人差得遠唔遠?

真人同相一冷樣,DD PS 都無
作者: harchai    時間: 2010-5-2 12:27
原帖由 肥佬 於 2010-5-2 08:31 發表

HARCHAI兄, MUD你唔係上去尼個囡囡DO探險咩

C-HING HO YEAH:148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:

肥兄, 呢個係上去擺低D桔jar
作者: 肥佬    時間: 2010-5-2 12:56
原帖由 harchai 於 2010-5-2 12:27 發表

肥兄, 呢個係上去擺低D桔jar

真係拱唔掂
作者: harchai    時間: 2010-5-2 13:00
原帖由 肥佬 於 2010-5-2 12:56 發表

真係拱唔掂   

唔arm我口味姐
作者: Dane    時間: 2010-5-2 16:07
希望 各位 brother 出包交 ... 講吓 :
1) 樣貌 同 AD 相比 有幾成呀 ...
2) 身材 同 AD 相比  有幾成呀 ...
例如 : 有d 囡嘅相 可能已經 OUT晒 .... 頭髮都唔係
果隻髮型 ...免得一d 新BROTHER上到去 以為 唔係 AD果條囡 ..
3) 最緊要 講吓係唔係 貨真"價"實  ..唔好 搵笨實
4) 亦請講吓 地方, 毛巾, 衛生 可唔可以 接受 .....
因為 除非條囡 太唔掂 或者 太掂 .....唔係 "交合"果D 野 都係 差唔多例牌菜 ....
....  或者 講故仔式 果D 全屬主觀 .. .....咁就無野 可以俾人 參考
希望 有多D 資料 ....

THANK YOU    

作者: ballballlover    時間: 2010-5-2 17:45
作者: harchai    時間: 2010-5-2 17:49
原帖由 Dane 於 2010-5-2 16:07 發表
希望 各位 brother 出包交 ... 講吓 :
1) 樣貌 同 AD 相比 有幾成呀 ...
2) 身材 同 AD 相比  有幾成呀 ...
例如 : 有d 囡嘅相 可能已經 OUT晒 .... 頭髮都唔係
果隻髮型 ...免得一d 新BROTHER上到 ...

Dane 兄,你既提議 1-4, 其實我係#9答左,個ad DD PS都無, 呢件女真係同相一樣.
作者: ballballlover    時間: 2010-5-2 17:55
作者: bigbird    時間: 2010-5-3 01:03
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~
唔知道佢係邊處人士呢
作者: 武田信玄    時間: 2010-5-3 01:08
睇梨吾錯咁喎
作者: ballballlover    時間: 2010-5-3 10:28
作者: harchai    時間: 2010-5-3 12:02
昨晚有老友去左,話Liza轉左c房,提議如果各位Ching去,不如順便睇曬A-E房
作者: ballballlover    時間: 2010-5-3 12:19
作者: harchai    時間: 2010-5-3 12:35
原帖由 ballballlover 於 2010-5-3 12:19 發表
黑柴兄, only Liza and Kitty have adv, others no adv. They are all Thai girls?

波波兄,專重遊戲規則, no ad no talk   but Thai girls like staying together therefore..... 既然上得去囉, Kepper哥仔話齋,"睇arm至做啦"
作者: ballballlover    時間: 2010-5-3 12:42
作者: harchai    時間: 2010-5-3 12:51
原帖由 ballballlover 於 2010-5-3 12:42 發表

OK, next time I go look look all girls sin!

have fun
作者: Simon    時間: 2010-5-4 20:32
原帖由 harchai 於 2010-5-3 12:35 發表

波波兄,專重遊戲規則, no ad no talk   but Thai girls like staying together therefore..... 既然上得去囉, Kepper哥仔話齋,"睇arm至做啦"

唔怪得b嫂有ad
作者: ballballlover    時間: 2010-5-4 20:54
作者: Dane    時間: 2010-5-4 21:04
原帖由 ballballlover 於 2010-5-2 17:55 發表
丹版主,我都知道多d資料係清楚好多,但我希望比多d自由度比會員,寫得多d,又幫到其他會員,我會評多d分比佢做鼓勵,內容寫得少我都好歡迎,評分比少d囉!內容格式也可自由發揮,小說式寫法或評級寫法都可以,最緊要 ...

ball兄 .我嘅提出 1)唔係只向黑柴兄講, 亦無針對任何人 ...只係我自己想知 ..
例如, 就好似 我成日 問brother  條囡多唔多毛 ..咁都唔OK
2) 我無以甚麼 "版主" 身份 向其他人 要求; 我只以一個 大家出嚟叫雞嘅, 向出包交嘅兄弟, 提議吓
所以你唔駛 講到乜野 俾自由度d 兄弟, 乜野加多加少分 ..... 唔駛搞到 咁多理論 守則
總之 我只想 無人搞事  , 大家自由吹水 .... OK
我亦唔覺得 我嘅 提出, 需要任何人 再 詮釋, 修正 .... 呢度 只係 叫雞網 吹水區, 唔係 "淫大會議" 議事堂
如果 有咩 犯規 ..... 抱歉
Thank you Thank you
作者: ballballlover    時間: 2010-5-4 23:13
作者: harchai    時間: 2010-5-5 11:11
原帖由 ballballlover 於 2010-5-4 20:54 發表
我睇到 “NO AD NO TALK” 呢句時巳想澄清黑柴兄對本論壇的誤會,無奈巳有是非開緊火,我唔想點火頭。但Simon兄你再提,我不得不澄清:

這論壇絕無“NO AD NO TALK” 這回事,唔係我講,係龍兄講,我亦因為龍兄在 ...

呢句說話係我個人睇法同原則,唔值得討論
作者: ballballlover    時間: 2010-5-5 11:18
作者: harchai    時間: 2010-5-5 11:27
原帖由 Dane 於 2010-5-4 21:04 發表

ball兄 .我嘅提出 1)唔係只向黑柴兄講, 亦無針對任何人 ...只係我自己想知 ..
例如, 就好似 我成日 問brother  條囡多唔多毛 ..咁都唔OK
2) 我無以甚麼 "版主" 身份 向其他人 要求; 我只以 ...

唔傷肝架Dane兄, 有交流係好事嘛, 不過對於囡囡既美醜,肥瘦,老幼,毛多毛少等等,實在太主觀啦,正如我地因為叫支而坐埋一齊既十個八個ching咁,個個唔同口味,就算鐘意大波既都有分大細lin餅既個人喜好.例如肥佬兄覺得朱圓肉潤既,我就覺得好拿肥,但我地咪一樣可以坐埋一齊食酒飲飯

作者: harchai    時間: 2010-5-5 11:29
原帖由 ballballlover 於 2010-5-5 11:18 發表

呢度好處係專重各會員自由, 唔想講no ad girls 咪唔講.

Thank you thank you
作者: Simon    時間: 2010-5-5 14:46
原帖由 ballballlover 於 2010-5-4 20:54 發表
我睇到 “NO AD NO TALK” 呢句時巳想澄清黑柴兄對本論壇的誤會,無奈巳有是非開緊火,我唔想點火頭。但Simon兄你再提,我不得不澄清:

這論壇絕無“NO AD NO TALK” 這回事,唔係我講,係龍兄講,我亦因為龍兄在 ...

Thank you 波兄澄清
作者: ballballlover    時間: 2010-5-5 14:59
作者: restart2010    時間: 2010-5-5 18:08
Thanks for sharing !!!! Looks good !!!
作者: yauyau952    時間: 2010-5-6 04:23
well done
作者: 32645tse    時間: 2010-5-14 06:12
Not my type, sorry.

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2