香港一世發論壇

標題: 金輪雯雯夠平 [打印本頁]

作者: ballballlover    時間: 2010-5-5 12:18
作者: topfun    時間: 2010-5-5 16:14
你有興趣?
作者: ballballlover    時間: 2010-5-5 17:28
作者: 肥佬    時間: 2010-5-5 18:57
原帖由 ballballlover 於 2010-5-5 17:28 發表

Eevn C9 look, it is worth the money. $350 can do back door and 90 min wor!!!

Good for Fat C Pak, he likes back door and no rush.

丹仔上過, 仲係DO出過包胶KA
作者: ballballlover    時間: 2010-5-5 19:24
作者: bigbird    時間: 2010-5-6 02:13
樣子OK嗎??
作者: 肥佬    時間: 2010-5-6 08:52
原帖由 ballballlover 於 2010-5-5 19:24 發表

我地講緊你嘛, 幾時上呀, 最緊要包交.

妖............仲好講TIM, 上鬼咩, 禾宣報投抗LA, 兩次刀係拱, 拱ARM禾係PE食晚飯, 食完咪諗住畀 姖, 睇吓姖有冇客LOR, 第一次打極 刀冇人聽, SIN兩晚又係PE食飯, 再畀 姖, 好0勒, 今次有人聽, 咪9拱HAPPY LOR, BUT........個回答係:你打去姖公司LA, 禾當堂O Q晒咀, 吓........乜公司牙, 嘘.......搭車走人
作者: 獨淫俠    時間: 2010-5-7 08:23
我都試過中午搵佢,不過未開工 ,佢手機號碼係「五寶大廈」個 Amy 0既,Amy 一聽都話曾經上過去搵佢都搵唔到,打佢私人手機又飛線返落 Amy 度,冇計。

睇來只係有緣人至可以擒到佢。
作者: ballballlover    時間: 2010-5-7 12:40
作者: ballballlover    時間: 2010-5-7 12:42
作者: 獨淫俠    時間: 2010-5-7 13:23
原帖由 ballballlover 於 2010-5-7 12:42 發表
有緣人至可以擒 繼續努力!!

連包租婆都搵佢唔到,開工都咁0既態度,入閘之後會係點都唔敢想像。  反而包租婆 Amy 態度就真係好,話明 60min 任做就真係全程 60min 光脫脫訓0係你旁邊,份家用真係抵俾0既。
作者: ballballlover    時間: 2010-5-7 13:42
作者: 獨淫俠    時間: 2010-5-7 13:59
原帖由 ballballlover 於 2010-5-7 13:42 發表
獨兄, Amy 我就覺得肥左少少. 本來隔離小野貓 $250 幾抵, 點知未食就加左價.

http://www.hk148forum.com/viewth ... &extra=page%3D2

唔知有冇兄弟$250食到小野貓?

ball版主,我唔會話 Amy 肥,只係會講:「以佢0既身形,如果高返十幾吋就更加 perfect 咧」  咁係咪順耳好多?  至於隻小野貓就冇試過喎  ~  

雯雯開出 90min 任做,天時暑熱,有時趁中午食完 lunch,上去沖個涼、執返劑,再訓一陣都唔錯。
作者: 肥佬    時間: 2010-5-7 14:12
原帖由 ballballlover 於 2010-5-7 12:40 發表

咁抵食, 點都試番次至甘心!

你估禾好似你拱自在咩, 咪搞
作者: ballballlover    時間: 2010-5-7 17:45
作者: ballballlover    時間: 2010-5-7 17:47
作者: crazyvc    時間: 2010-5-8 03:05

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2