香港一世發論壇

標題: [報告] 太子 ~ 细细 [打印本頁]

作者: 大S36D    時間: 2018-6-8 08:34
標題: [報告] 太子 ~ 细细

想约細細好耐,不過囡囡返工飄忽full鐘快,想約都唔係咁易,但好彩有缘比我約到,雖然晤係我理想時間,但都要一試先心息嘅。見到囡囡第一感覺人仔細細,年纪細細,波仔都細細,但思想方面一D都唔細,過程言談間感覺仲比做咗多年嘅囡囡還要成熟。正題,囡囡打招呼嘅聲線比我感覺高音清翠悅耳,加上驕小身形及外貌,整體感覺連自己都好似年輕左。解甲貼心有幫掛衫,侍浴細心冲得切底,懂得被重就輕用patpat做波D,言談間曾堤及有後生仔搵佢,感覺佢比較喜歡年青嘅客人。干身上床,我提意做二Q,走背,走毒龍,走口爆。漫游全身吹奏一Q完事後,有主動開聲,快D啦!唔係唔夠時間做二Q架,(了解客人心意,懂得配合時間,值得一讚),冲凉前奏後,男上女下二Q完事。
年龄:目测25/6
樣貌:7.8/10面型細粒有幾分似周迅
身材:約5尺2寸高,細粒瘦身材走肥冇腩,A尾波淺pink 細粒lin,皮膚白滑
服務:3味服務做足,吹簫時懂得利用舌頭,吹工中上級。
感覺:能洞悉客人需求,感覺成熟老練,跟年龄外貌有點不相附,有小小gff,整體感覺偏去服務型方面
總结:囡囡驕小玲瓏,又了解客人所需,適合喜歡細粒皮膚白滑又有服務嘅師兄,返食指數90%
作者: sba373    時間: 2018-6-8 11:18
多謝師兄分享
作者: wai0736    時間: 2018-6-8 13:08
佢真係做左好耐
真係10年都有
思想當然成熟啦
作者: 大S36D    時間: 2018-6-8 13:14
wai0736 發表於 2018-6-8 13:08
佢真係做左好耐
真係10年都有
思想當然成熟啦

佢樣貌一D都唔似做左10年
作者: wai0736    時間: 2018-6-8 14:19
大S36D 發表於 2018-6-8 13:14
佢樣貌一D都唔似做左10年

由我第一次搵佢到宜家都起碼6-7年
作者: 太子殿下    時間: 2018-10-8 11:05
多謝師兄報告分享
作者: 太子    時間: 2018-11-12 11:12
多謝細細的報告

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2