香港一世發論壇

標題: [簡報] 告别 QQ,告别金來閣 [打印本頁]

作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-11 13:24
標題: [簡報] 告别 QQ,告别金來閣

一個近大半年不断番食的囡囡,今日再book,应承了QQ今次加多一粒钟,共四粒钟。其实真正做兩粒钟都夠哂!预咗有時間比囡囡hea。
其間囡囡信息多,大家都熟,我亦不介意佢即時回覆!
但講到服務,近呢十几次都只做兩味,就是吹箫同扑野,車都是我主动先會有!
可能欠缺氣氛,今日岀兩次都比平時難出,有要求錫吓背,諗住都是基本服務,但QQ竟然拒绝了!
又由入閘至岀閘呢三個小時,我固意不主动車,所以今日連碰碰車都冇!
仲問我点解好似唔開心,有D黑面!我冇即時說明原因,因為有時有D野講到明先做就冇引啦!
我反而唔明囡囡咁耐以黎都唔了解我,唔知道我喜欢什么服務,还是只怪自己之前太就囡囡!
算了,係自己杯茶也有饮盡的一天!

作者: t-shiper    時間: 2018-6-11 14:31
完全感受到果種失落的感覺....
作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-11 14:41
t-shiper 發表於 2018-6-11 14:31
完全感受到果種失落的感覺....

多謝支持!
作者: jerso    時間: 2018-6-11 15:29
"係自己杯茶也有饮盡的一天" 絕對贊同, 返回森林
作者: lynlynlyn    時間: 2018-6-11 15:33
Find a better one bro
作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-11 16:27
jerso 發表於 2018-6-11 15:29
"係自己杯茶也有饮盡的一天" 絕對贊同, 返回森林

多謝支持!
作者: winnings    時間: 2018-6-11 16:31
有時熟客都仲衰過生客,搵個件啦
作者: 肥佬    時間: 2018-6-11 16:36
叻哥, 同D囡一熟絡就有尼種情形出現嘅嘞, D囡似熟賣熟, 偷工減料, 算了吧, 玩個件啦, 大把囡囡等住你食啊

作者: W先生    時間: 2018-6-11 16:39
生又好熟又好,無咗 feel 咪揾過第二個囉。
作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-11 16:45
W先生 發表於 2018-6-11 16:39
生又好熟又好,無咗 feel 咪揾過第二個囉。

囡囡知道了我的報告,已反面了!
作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-11 16:47
肥佬 發表於 2018-6-11 16:36
叻哥, 同D囡一熟絡就有尼種情形出現嘅嘞, D囡似熟賣熟, 偷工減料, 算了吧, 玩個件啦, 大把囡囡等住你食啊:v ...

其实我都好心痛!
作者: W先生    時間: 2018-6-11 17:45
亚叻哥 發表於 2018-6-11 16:45

既然出得報告,反面都係預算到 。。。。。 就讓一切隨風吧。
作者: MLTR    時間: 2018-6-11 17:49
絕對明白c兄感受

作者: foxx    時間: 2018-6-11 18:35
好多時d女熟咗就hea做,由其係對個女有d好感添
作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-11 18:56
winnings 發表於 2018-6-11 16:31
有時熟客都仲衰過生客,搵個件啦

係呀,記得頭一兩次服務真係好好,有求必应,冇辨法唔番食!
作者: jams2001    時間: 2018-6-11 19:39
越熟越衰!長食必輸
作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-11 20:36
jams2001 發表於 2018-6-11 19:39
越熟越衰!長食必輸

唉!其他服務業就熟客永远有着数,唯獨色情業往往相反……
作者: iwc    時間: 2018-6-11 21:00
睇完都鄧你心噏,不過叻哥可能唸漏左,就算佢點hea你都一直支持佢,呢次還要book夠四粒,佢無晒動力去做返好啦!
作者: bduck    時間: 2018-6-11 21:12
睇得出係 心淡 , 叻哥 , 搵過另一個岩食女女 , 加油
作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-11 21:20
bduck 發表於 2018-6-11 21:12

鸭兄,多謝支持!
作者: eo2    時間: 2018-6-12 01:02
講真 ... 真係好多女女無諗過 , 點解自己由紅牌MARK 單變冷板 !!
從而又會怨 , 又話個場 , 入新女令到自己無嘢做 !!
都痴線既 , 場要入新女維持競爭力就一定架啦 ,
個場無競爭力 , 妳自己都無客做啦 !!
又唔諗吓 , 自己個競爭力 , 點解無咗 ...
之後 , 又過場 .... 又重覆 ....
講真 , 雖然不停玩過好多新女 , (或叫過場新女)
但仍不停 , 在某幾個場 , 不停開名只玩某幾個女女 ...
而呢某幾個女女 , 心中排哂位只要佢地唔得閒要等好耐 , 我就走架啦 ,
再下一個 ....
呢 D 咪 KEEP 到客囉 ....
次次嚟到 , 都 KEEP 到第一次搵佢既高水準 !!
永遠 KEEP 到客既女 , 永遠唔怕無客 ...

作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-12 02:39
eo2 發表於 2018-6-12 01:02
講真 ... 真係好多女女無諗過 , 點解自己由紅牌MARK 單變冷板 !!
從而又會怨 , 又話個場 , 入新女令到自己 ...

師兄所言甚是,指壓始終以服務行先!
作者: sba373    時間: 2018-6-12 04:09
多謝師兄分享
作者: 3388    時間: 2018-6-12 09:37
玩熟咗,啲囡囡就當啲客係水魚。
作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-12 10:03
3388 發表於 2018-6-12 09:37
玩熟咗,啲囡囡就當啲客係水魚。

我都觉得自己係條水魚,好多時还给小费,試過小費多過钟錢!
作者: 肥佬    時間: 2018-6-12 12:02
亚叻哥 發表於 2018-6-11 16:47
其实我都好心痛!

有乜好痛吖, 囡死囡還在

作者: W先生    時間: 2018-6-12 16:15
亚叻哥 發表於 2018-6-12 10:03
我都觉得自己係條水魚,好多時还给小费,試過小費多過钟錢!

就當自己係水魚,佢唔珍惜,水魚都可以游去第二個魚塘啦。
作者: Liuwingnang    時間: 2018-6-12 22:07
出來玩逢場作戲就算,同啲囡熟絡之後就會恃熟賣熟,所以無謂糾纏是明智之舉。
作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-12 22:09
Liuwingnang 發表於 2018-6-12 22:07
出來玩逢場作戲就算,同啲囡熟絡之後就會恃熟賣熟,所以無謂糾纏是明智之舉。 ...

Liu 兄,多謝支持!
作者: 無為居    時間: 2018-6-13 07:22

無feel嘅梗係唔玩啦咁大個森林使乜驚呀
作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-13 07:50
無為居 發表於 2018-6-13 07:22
無feel嘅梗係唔玩啦咁大個森林使乜驚呀

YES SIR
作者: 大S36D    時間: 2018-6-13 08:04
foxx 發表於 2018-6-11 18:35
好多時d女熟咗就hea做,由其係對個女有d好感添

我都試過经常返食一個囡囡,頭二次交足功课,之后就越做越hea,所以我通常book一粒,唔會超过二粒,目的係耍控制自己唔可以長時間下沉,同埋唔縱容囡囡長hea,情可小食多餐,都唔會一餐大飽
作者: t-shiper    時間: 2018-6-13 10:24

佢 hea 到咁, 本來就同反面冇分別架啦, 而家由暗反變明反遮~
你係果四粒鐘入面個心都已經痛到一個點, 傷口係需要用時間去撫平, 唔好諗太多, 加油~!!
作者: 大S36D    時間: 2018-6-13 10:43

保持到水準既囡囡,出報告只會更旺鍾
作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-13 11:04
大S36D 發表於 2018-6-13 10:43
保持到水準既囡囡,出報告只會更旺鍾

这点當然明白,但你是否另有意思?
作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-13 11:16
t-shiper 發表於 2018-6-13 10:24
佢 hea 到咁, 本來就同反面冇分別架啦, 而家由暗反變明反遮~
你係果四粒鐘入面個心都已經痛到一個點, 傷 ...

收到,好似你個頭像咁,沈完又返返上黎囉!
作者: 大S36D    時間: 2018-6-13 11:47
亚叻哥 發表於 2018-6-13 11:04
这点當然明白,但你是否另有意思?

既然師兄出得這報告,一定係有把心一橫既決心,倒不如揾個有服务水準既囡囡,不要再下沉
作者: ff9000    時間: 2018-6-13 11:50
今時今日咁既服務態度係唔得架,叫慧慧輔導下佢啦
作者: W先生    時間: 2018-6-13 16:33
ff9000 發表於 2018-6-13 11:50
今時今日咁既服務態度係唔得架,叫慧慧輔導下佢啦

其實唔關服務態度事,囡囡當初都是勤力的,只係越熟越 hea.
作者: powerRanger169    時間: 2018-6-15 01:01
出黎玩記住係交易, 你比個心出黎做乜? 搞到而家咁, 無謂丫. 你對囡囡好, 佢當你傻佬.

食多D其他囡啦.
作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-15 02:02
powerRanger169 發表於 2018-6-15 01:01
出黎玩記住係交易, 你比個心出黎做乜? 搞到而家咁, 無謂丫. 你對囡囡好, 佢當你傻佬.

食多D其他囡啦. ...

感謝師兄支持!
作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-15 15:33

鴨兄,今早已跟你報告揾食,試左怡春天娜。
作者: bduck    時間: 2018-6-15 23:45
亚叻哥 發表於 2018-6-15 15:33
鴨兄,今早已跟你報告揾食,試左怡春天娜。

怡春天娜 , 岩唔岩食 ?
作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-15 23:53
bduck 發表於 2018-6-15 23:45
怡春天娜 , 岩唔岩食 ?

我都岀埋報告你可睇睇!
作者: 亚叻哥    時間: 2018-6-22 00:59
後記:

在此報告發岀當晚,金來閣的鐘房慧慧用金來閣名義發了私信給我作道歉聲明!
之後的幾天亦間接協助我與囡囡最終達成和解!
謹在此嗚謝金來閣鐘房慧慧。

再見QQ,再見金來閣
作者: Johnnz04    時間: 2018-6-23 12:27
香港男人都係有呢個情況
太寵囡囡 - 唔單指囡囡,老婆/女朋友一樣
有要求\唔滿意,唔會/唔識/唔好意思同個囡囡講
最後儲儲埋埋啲不滿就一次過反面
........沉夠想上水都係一個唔錯既起撈方法既
作者: 亚叻哥    時間: 2019-5-10 18:38

鸭兄,你最近先試QQ呀即現在怡春小玉。
作者: bduck    時間: 2019-5-11 22:30
亚叻哥 發表於 2019-5-10 18:38
鸭兄,你最近先試QQ呀即現在怡春小玉。

被番食。。。
作者: 亚叻哥    時間: 2019-5-12 02:05
bduck 發表於 2019-5-11 22:30
被番食。。。

咁都得?怎樣被番食?迫你2Q?
作者: bduck    時間: 2019-5-12 23:36
亚叻哥 發表於 2019-5-12 02:05
咁都得?怎樣被番食?迫你2Q?

來仔QQ , 當然有試過
被番食 , 係 Book 果時唔知道 2春小玉係佢
作者: csdgk    時間: 2021-7-26 02:15
真係感同身受…佢對生客服務絕對做足,翻食多佢幾次之後,佢當你係熟客仔就hea態湧現,懶得就懶,呢個囡囡由來仔QQ轉到怡春小玉再轉到依家嘅金豐6號……死性不改,佢都算得罪了不少曾經的熟客!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2