香港一世發論壇

標題: 長野老師,多謝你教育我成為十優性狀元,為咗報答你,我... [打印本頁]

作者: sp1060    時間: 2018-6-27 00:02
標題: 長野老師,多謝你教育我成為十優性狀元,為咗報答你,我...
..."YO YO同學,發成績表啦!恭喜你,成績好好,做咗十優性狀元!"..."多謝長野老師你教得好啫!為咗報答你,我...."YO YO跟我碰碰車咀下,然後慢慢將我綁起,冇耐就綁到我實一實..."唔係話你報答我咩?!""用SM來報答你唔得咩?"佢先搵隻類似鮑魚刷之類嘅嘢拮下我篤下我全身,我又驚又縮又high嘅情況下好撚過癮!換羽毛,掃到我癢入心肺!接著將BB油搽勻我C眼上,再用手指輕輕撩我後門,佢指尖插得入一入,每插一下我全身都跟住震...之後YO YO手揸假撚同震旦,,一支野插我屎眼,一邊電我全身,又痛又有小小興奮,求佢放過我,佢無理我,仲拎條皮鞭來打我,打到我好high...YO YO見我咁,就推我瞓低服侍我,catbath 再環吹,吹工上上級成枝吞晒深喉好多次,又瀬袋又吮棍爽死,吹咗好耐唔停,超舒服...女上,狂磨打椿好落力,自揸波好享受,我又狂揸波玩身揸股,我抱YO YO由下至上插,啪啪聲大家狂叫,插好耐爽死,轉狗仔,磨下鮑先入,好好推,啪啪聲...腳上膊推,腳上膊打椿,抽插好耐YO YO猛話我勁,大大力開TURBO下終於比撚晒佢!

http://www.miss148.com/girl.php?GID=33246

作者: bigbird    時間: 2018-6-27 00:57
多謝師兄分享~~~~~~~~~
作者: sba373    時間: 2018-6-27 04:29
多謝師兄分享
作者: 九五二七    時間: 2018-7-4 14:33
Good sharing
作者: 骰魔    時間: 2018-7-6 11:44
Thx report
作者: jack115    時間: 2018-7-7 00:15
諗起都興奮
作者: tv0277    時間: 2018-7-9 00:03
support ching report
作者: 對穿祥    時間: 2018-7-11 00:36
一試無妨
作者: kk608    時間: 2018-7-12 00:07
多謝包9
作者: 多舊魚    時間: 2018-7-13 11:20
謝謝推介
作者: davidluk897    時間: 2018-7-14 01:15

作者: 阿豹    時間: 2018-7-17 00:01
釘橋
作者: 小嘍囉    時間: 2018-7-18 00:02
3q 3q
作者: 萬獸之王    時間: 2018-7-19 12:11
不妨試試

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2