香港一世發論壇

標題: Anna温柔又體貼,手骨又掂,千手觀音掃股強項。 [打印本頁]

作者: ek8266    時間: 2018-6-27 12:14
標題: Anna温柔又體貼,手骨又掂,千手觀音掃股強項。
小弟呢排公司忙到七彩,忙到做野有D腰酸背痛,難得放假上8台搜尋目標,好多師兄介紹尖沙咀Anna,好多師兄話Anna好服務、好手勢、好温柔 睇相後决定去揾Anna,電話約定時間,約好就即刻上去,上到去按鐘,Anna開門一睇樣貌吾錯靚女身形吾錯,一對36B靚波,岩晒feel立即入閘,Anna外形好吸引,間房環境乾淨舒適,同Anna吹左一陣水,Anna幫我除衫較水比我入去沖涼,沖完涼出黎Anna巳經鋪好一次性用既床單,跟住上床試吓Anna骨功,開背好有力,夠晒功架,一按已經知Anna係堅料吾係薯條,好用心,全程力水夠同穴位準酸痛位,背、腰位一流,全身鬆左就推油,Anna推油照顧到全身、主力推背、腰位,因為背脊好酸緊,力水好適中,推到背脊熱熱地,推得好舒服,一路傾一路推,氣氛好好,之後Anna坐上我PatPat,專注幫我推鬆腰背後,之後仲敷埋熱毛巾,嘩:Anna真係好細心又舒服,Anna跟住就開始千手觀音柔情掃股,睇唔出Anna有返兩手,掃到我打晒冷震細佬都硬埋,又聽到Anna係度除衫,然後趴上我背脊 Body Massage,真係波推好玩係人都知,Anna仲喺我耳邊輕輕呻吟,真係爽到震,Anna叫小弟轉返身仲點忍,小弟開始摸手摸腳,波波值接摸係唔同D,堅挺又彈手,Anna好溫柔咁摸住我細佬,再落油又快又慢咁Chok好舒服,我隔住底底摸佢,感覺佢已經好濕,知佢都忍得好辛苦,我都慾火高漲到要爆 ,完事後再慢慢幫我清潔,休息一陣再去沖身,8台d師兄介紹Anna真係好玩,又温柔又體貼,Anna又玩得放,一定有下次!

http://www.miss148.com/girl.php?GID=33229
作者: jj0026    時間: 2018-6-27 17:26
Thx report
作者: bigbird    時間: 2018-6-28 01:14
多謝師兄分享~~~~~~~~~
作者: sba373    時間: 2018-6-28 04:31
多謝師兄分享
作者: cactics    時間: 2018-7-2 02:47
C兄冇全套?
作者: ok2540    時間: 2018-7-5 02:20
thx for sharing
作者: 丹尼爾    時間: 2018-7-6 15:15
看來不錯
作者: jack115    時間: 2018-7-7 00:13
Support report
作者: jjdirector    時間: 2018-7-9 14:40
一試無妨
作者: 000    時間: 2018-7-11 13:08
有機會的話都要試試
作者: kk608    時間: 2018-7-12 00:07

作者: sp1060    時間: 2018-7-16 00:04
不妨試試
作者: us2010    時間: 2018-7-18 12:49
搞到我都想試下
作者: 黑衣人    時間: 2018-7-21 18:19
釘橋

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2