香港一世發論壇

標題: 贏波去SSP食世界波 [打印本頁]

作者: wongplayer    時間: 2018-6-29 18:31
標題: 贏波去SSP食世界波

為左慶祝我愛隊阿根廷成功出線,同左少少贏左一千幾百,講晒小賭貽情。
一於搵番件世界波掌勵下細佬,當然去搵深水步E級大波可可啦!
因知道可可一般早收工,所以食到都要睇雞運。
下午可以早收工,於是立即打比可可,睇下自己有無波運。
可可真係晤少師兄搵佢,可能佢早收三點打去成個下午差晤多fullbooking,我講我之前已有搵過佢,佢回覆話OK可以做埋我last先收工。
聽到好感動,可能太興奮加上餓波,又好早到左。
先係附近搵間茶餐廳食個尾水下午茶,到左差晤多時間就上去。
去到按鐘開門,可可佢靜係著住一件白色透視性感內衣,
仲要晤帶bra同under,細佬即時充血有反應!
問佢做咩咁性感,佢話剛剛個客先走,話沖完涼又費事換,所以就著到咁性感。
我同佢講話如果每次開門,你都咁著基本上係男人都會走入黎想強姦佢!
之後佢笑淫淫咁幫我除衫,我亦晤客氣幫佢除番。
可可皮膚仍然保持白滑,一對大E波仍然非常好揸手!
之後去沖涼,沖到咁上用對波磨我心口,磨完然後錫兩點,
之後再彎低身黎水簫,細佬好快已又充血!
乾身上床之後先大車一輪,然後當然又揸下同啜下佢一對青根大E波啦!
摸下佢下面妹妹,好快已經出水!
之後到我瞓低,佢先錫我兩點,然後咁啜我Lin頭,
之後落去幫細佬吹喇,吹左大約五六分鐘,上套佢先坐上黎,
我當然伸出雙手揸同啜佢對大波,之後轉男上繼續一路揸一路車,
最後終於忍晤住爆發!事後沖完身着衫放低家用,
晤阻佢約左人食飯先走人喇!   

世界波可可
http://www.miss148.com/girl.php?GID=33080

作者: 食好嘢    時間: 2018-6-30 00:03
黎緊又有目標
作者: sba373    時間: 2018-6-30 00:27
多謝師兄分享
作者: bigbird    時間: 2018-6-30 01:24
多謝師兄分享~~~~~~~~~
作者: 西西地老弟    時間: 2018-6-30 12:35
可可21:00收工,所以預約要早d
作者: lt6460    時間: 2018-7-1 08:14

多謝師兄分享
作者: jo4533    時間: 2018-7-5 21:53
恭喜晒師兄
作者: 丹尼爾    時間: 2018-7-6 15:39
Good ball sharing
作者: kong0613    時間: 2018-7-7 16:27
Worth to try
作者: tv0277    時間: 2018-7-9 00:05
又多一個選擇
作者: 對穿祥    時間: 2018-7-11 00:34

作者: jam1    時間: 2018-7-16 17:43
Thx report
作者: sin9578    時間: 2018-7-18 21:11
射射
作者: dreamcast    時間: 2018-7-21 14:02
Support Ching report

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2