香港一世發論壇

標題: 新手一問 [打印本頁]

作者: veryho    時間: 2008-1-5 18:23
標題: 新手一問
價錢400 係點計??計q 定計鐘數?? 我想搵囡 係咪直接上去就得 定係要打電話約定??咁上到去係有馬夫帶我定係自己搵(心目中都有想搵既囡)?? 做完先比 定係做之前比錢??d錢係咪比個囡??  thx 新手so 太多唔識
作者: ballballlover    時間: 2008-1-5 19:03
作者: Dane    時間: 2008-1-5 20:47
你有錢 就乜Q 都得啦   ...... 進入閘前 問清條囡囉
作者: 肥佬    時間: 2008-1-5 22:55
原帖由 Dane 於 2008-1-5 20:47 發表
你有錢 就乜Q 都得啦   ...... 進入閘前 問清條囡囉   

兩位C HING, 咪講得拱"籠"桶LA, 解識得清楚D, 一樓一係点樣, 酒店囡係点, 馬欖係点, 上樓GOOD係点至得KA MA
作者: ballballlover    時間: 2008-1-6 01:26
作者: 肥佬    時間: 2008-1-6 15:26
原帖由 ballballlover 於 2008-1-6 01:26 發表
呢位師兄 人地係新仔,咁鬼識咁多酒店囡, 馬欖, 上樓GOOD咩,我當佢問一樓一咋!

拱等人0地識多D嘢吖MA, 以免踩屎落樓, C HING
作者: ballballlover    時間: 2008-1-6 15:37
作者: ballballlover    時間: 2008-1-6 15:38
作者: 肥佬    時間: 2008-1-6 16:12
原帖由 ballballlover 於 2008-1-6 15:37 發表
睇下乜野地方,第一次去最好搵一樓一,呢度都有廣告。大部份不用預約,睇廣告開工時間,但留意有時d女會遲番或早走。上到去,d女門口會有牌寫住"歡迎"或"請稍後",唔好按冇牌的門鐘,可能你巳找錯門口。如果"歡迎"牌 ...

嗱..............拱至係KA MA, BALL兄, 旦你仲講少一樣BOR, 係如果個BOR入閘後, 有D囡囡會收錢SIN GA WOR, 因為有D囡囡係會拱做, 不過為數什少拱JET
作者: 肥佬    時間: 2008-1-6 16:14
原帖由 ballballlover 於 2008-1-6 15:38 發表
肥C兄,唔好玩新仔啦!講d經驗比人聽嘛!

你講晒LA, BALL兄, 仲好清楚TIM
作者: Dane    時間: 2008-1-8 21:57
呢位 "肥佬" c-hing , 你都  講d 秘笈 出嚟同新手brother '切磋' 吓先得架
作者: ballballlover    時間: 2008-1-8 22:54
作者: 肥佬    時間: 2008-1-8 23:52
原帖由 ballballlover 於 2008-1-8 22:54 發表
Dane C-hing又講得岩啦!

大至上同你0地所講GA咪差唔多, 拱我只可以補充一下系, 如果係第一次上去某一個囡囡哥DO前, 如果個囡囡係有 GA話, 宜各位新仔又係 DO應承咗個囡囡上去姖DO, 旦去DO又見個囡囡唔合自已心水時, 唔該尼位BRO照食厘個囡囡LA, 因你應承咗姖邦嚫人吖MA, 拱可能個囡囡為咗等你宜推咗D WALKIN客, 同時要守時LOR
作者: Dane    時間: 2008-1-10 22:50
多謝 肥佬 c-hing
作者: 肥佬    時間: 2008-1-10 23:24
原帖由 Dane 於 2008-1-10 22:50 發表
多謝 肥佬 c-hing

咪玩我LA, DANEAIR兄
作者: Dane    時間: 2008-1-13 03:01
肥佬 ... 我地呢班 老友記 不嬲都玩慣啦 ....咪 嬲 呀
作者: 肥佬    時間: 2008-1-13 10:00
原帖由 Dane 於 2008-1-13 03:01 發表
肥佬 ... 我地呢班 老友記 不嬲都玩慣啦 ....咪 嬲 呀   

早晨, DANEAIR兄, 我似拱少氣GA咩

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2