香港一世發論壇

標題: 熙曼美容環境高雅,技師好野 (轉) [打印本頁]

作者: liegin    時間: 2010-5-13 21:48
標題: 熙曼美容環境高雅,技師好野 (轉)
本人浦骨場有幾年歷史, 但好似熙曼美容呢類按摩中心就好少去, 上148見到有

大大隻字話 " 色情免問 "  , 見招牌幾吸引, 就去試下。

http://www.miss148.com/girl.php?GID=3211

去到之後發覺場面都幾乾淨裝修亦算高雅, 技師是一個身材高挑,波大大的MM, 都覺得唔錯
但我始終想做推油按摩, 問佢有冇呢個服務,師傅話得穴位推拿同淋巴排毒,  佢仲話呢2個服務係中醫同美容既精髓,

見佢講到咁犀利於是試一個鍾穴位推拿。

我同c傅講我有肩周炎手唔可以向後彎曲同埋舉唔高, 頸骨痛以至影響手部同手指麻痺。

經過C傅幾招屈手教, 頸部穴位指壓同推拿, 手部穴位指壓等。果然肩, 頸部馬上見效, 即刻鬆左幾成,

手部麻痺都減輕左。 C傅話每個禮拜做2至3次, 我D陳年舊患好大機會會好返晒, 佢仲話千祈唔好靠西醫。

推完油重有飛So送,真係幾特別,我本來想再加一個鍾, 但因為時間關係, 唯有等下次, 我一定會再去過!!!

到埋單時更發覺價錢公道, 比起我去睇西醫骨科做物理治療每個禮拜2次,

每次$500!!!抵好多, 而且效果比物理治療仲要好。我覺得,師傅有料到, 招呼又好, 就打賞$50比佢, 點知佢唔肯收!!話係公司規矩

如此收費!!!!!

如此c傅!!!!!!

如此公司制度!!!!!!!!

我個人覺得,vaulable to try  

作者: ballballlover    時間: 2010-5-13 22:07
作者: 推油    時間: 2010-5-13 22:47
作者: Dane    時間: 2010-5-14 00:35
我 去 "梁華骨科趺打"  都係 收我 HK$280.-  咋
佢 咁勁 ..可以 做 趺打喎 ..做福 人群 都好吖

作者: Dane    時間: 2010-5-14 00:39
呢個貼文 .又睇到 Dragon兄 同 ball兄  兩位 "主理人"  做生意大量, 有計 人地 寫明 .. 141AD .都照俾佢出 ........... 招賢納仕 百川洭海  抵讚
作者: ballballlover    時間: 2010-5-14 01:24
作者: ballballlover    時間: 2010-5-14 01:25
作者: sex19stand    時間: 2010-5-14 16:56
標題: 回復 1# 的帖子
Thx
作者: 高大威    時間: 2010-5-14 20:19
原帖由 Dane 於 2010-5-14 00:35 發表
我 去 "梁華骨科趺打"  都係 收我 HK$280.-  咋
佢 咁勁 ..可以 做 趺打喎 ..做福 人群 都好吖   

你唔係去搵水哥老豆 "何英彪"咩
作者: tommy8219    時間: 2010-5-15 02:33

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2