香港一世發論壇

標題: [報告] 西洋菜南街134-136號7樓A室Mimi [打印本頁]

作者: topfun    時間: 2010-5-14 15:00
標題: [報告] 西洋菜南街134-136號7樓A室Mimi
琴晚好攰,諗住dup下鬆下,手機上網睇下,去左西洋菜南街,諗住撞下手神啦。
去到第一間襟鐘,見到mimi,樣貌我覺得有75分以上,身材very good,細細粒,
ball又大,無洗樓即入。

問好價錢,見mimi咁靚女緊係做全套啦。我問佢:"妳色吾色dup骨架?"佢好自豪
咁講:"我以前做過架,手勢正宗"。好....信住妳先。自己去沖涼,跟手上骨床,
mimi手骨都ok,dup得我幾舒服,夠力水,過程中我都無抽佢水,仲差點訓著左。
RPP就一般啦,無乜特別。全程dup左around40mins啦,佢又話攰又話無力,之前
又話90mins,呃鐘情況嚴重,不過我反正約左人,無乜所謂啦。

Mimi再問我想食乜餐,我話全套,佢就自己去沖涼先,佢圍住條毛巾出黎,個
衰妹打開條毛巾話:"比你睇下大ball ball啦"嘩....以佢咁既身型,竟然有咁
大對ball,正到痺。我問佢呢對野有幾大,佢話係D cup.....呵呵。Ball型真
係好靚,好手感有彈性,啡lin lin,都幾突出好好啜。我先訓係度,佢用對
D cup ball ball磨下我,又夾我腸腸,仲成對ball質落我塊面度,哈哈。我當
然要回禮啦,楂楂摸摸瀨瀨啜啜,呵呵,D cup真係好玩。到佢訓係度,我就狂
啜佢lin lin,lin頭反應好強,硬晒。再摸下下面,頂....吾駛咁多KY呀麻。
錫多一陣mimi問幫我吹好吾好,佢就上套幫我吹,吹功一般啦,真係好一般,
吹左一陣佢就話吹完,我緊係吾製啦,叫佢再吹,呢次就耐好多啦。吾知點解都
吾係好硬,入吾到洞,mimi就話不如打出來。都無辦法,鬼叫自己吾淨氣咩。
佢手勢又ok喎,我係咁楂佢ball佢係咁打,mimi d皮膚好靚,背脊好滑又無粒粒,
仲有一對美腿,如果佢service好D真係無敵呀。

出完火只我就攤多陣,佢去bath先跟住到我,bath完同佢傾左陣,佢話佢果度呢
期黎左好多新女,我地仲一齊睇住個CCTV,咁岩佢隔離E房有女女入去,mimi話
呢個都係新架,幾高架佢,從CCTV睇到佢都幾靚架,下次有目標啦。最後比錢鬆
人,我問mimi幾錢,佢話$400,下?dup + HJ吾係$350 ja 咩,佢話又幫你dup又
幫你吹,其實幾十蚊無乜所謂,不過好似吾係咁均真囉。全程大約1小時15mins。

後記;要服務指壓當然係首選,但係1樓1果D住家feel又確係幾好。等車立時剛好
有ching按E room,女女開門果然係好得。呢度應該隱藏好多好野,下次都係吾好
咁笨,要洗下樓先得。

另想問下,其實如果玩HJ係咪吾會吹架呢?!

作者: ballballlover    時間: 2010-5-14 15:08
作者: ballballlover    時間: 2010-5-14 15:09
作者: ballballlover    時間: 2010-5-14 15:12
作者: topfun    時間: 2010-5-14 15:18
原帖由 ballballlover 於 2010-5-14 15:09 發表

都唔算嚴重 This is Part 1 only!

其實可能無40mins
作者: topfun    時間: 2010-5-14 15:23
原帖由 ballballlover 於 2010-5-14 15:08 發表

HJ 梗唔包吹啦

咁佢收我$400都算合理,怪錯左佢添
作者: sex19stand    時間: 2010-5-14 16:40
標題: 回復 1# 的帖子
Great
作者: ballballlover    時間: 2010-5-14 17:25
作者: tommy8219    時間: 2010-5-14 17:51
作者: hkshrek    時間: 2010-5-14 18:06
原帖由 topfun 於 2010-5-14 15:18 發表

其實可能無40mins

咁就算呃鐘啦
作者: Dane    時間: 2010-5-15 00:51
樓主 .你講果度近 邊度呀
作者: topfun    時間: 2010-5-15 01:09
原帖由 Dane 於 2010-5-15 00:51 發表
樓主 .你講果度近 邊度呀

旺角中心對面
作者: bigbird    時間: 2010-5-15 03:33
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~
作者: 10仔    時間: 2010-5-15 12:15
囡囡唔多老實 我就唔會去喇
作者: soonerorlater    時間: 2010-5-15 17:31
咁都話服務好?有冇搞能錯?呃鐘,帶套吹,吹功又一般,按摩一陣又話攰,又話“比你睇下對大波”自以為是,認為有對太波就好自滿,乜服務都冇,最致命一擊是要自己打出,有冇搞撚錯!比錢仲要自己打飛機?樓主要求都好低。
作者: alantam    時間: 2010-5-15 17:58
原帖由 soonerorlater 於 2010-5-15 17:31 發表
咁都話服務好?有冇搞能錯?呃鐘,帶套吹,吹功又一般,按摩一陣又話攰,又話“比你睇下對大波”自以為是,認為有對太波就好自滿,乜服務都冇,最致命一擊是要自己打出,有冇搞撚錯!比錢仲要自己打飛機?樓主 ...

非常認同你的講法!

咁既服務,又呃鐘、又呃錢!

比得$400 而得 1小時15分鐘,不如佢指壓!

服務一定好過佢十倍!

不過,非常欣賞你要求唔高及報告!
但服務唔得真係無Q用!
作者: topfun    時間: 2010-5-16 00:04
原帖由 soonerorlater 於 2010-5-15 17:31 發表
咁都話服務好?有冇搞能錯?呃鐘,帶套吹,吹功又一般,按摩一陣又話攰,又話“比你睇下對大波”自以為是,認為有對太波就好自滿,乜服務都冇,最致命一擊是要自己打出,有冇搞撚錯!比錢仲要自己打飛機?樓主 ...

呢位ching吾駛咁勞氣,我出報告係指在分享,我亦無話佢服務好,HJ當然吾駛我自己郁手啦
作者: topfun    時間: 2010-5-16 00:05
原帖由 alantam 於 2010-5-15 17:58 發表

非常認同你的講法!

咁既服務,又呃鐘、又呃錢!

比得$400 而得 1小時15分鐘,不如佢指壓!

服務一定好過佢十倍!

不過,非常欣賞你要求唔高及報告!
但服務唔得真係無Q用!

Ching正如我所講,要服務指壓當然係首選
作者: alantam    時間: 2010-5-16 00:37
原帖由 topfun 於 2010-5-16 00:05 發表

Ching正如我所講,要服務指壓當然係首選

另外,我覺得最扯火是 R 錢!

明碼實價最緊要,因為多數贂完 AD 先上,已經有了價錢,

出黎玩,預左咁多BUDGET,就比咁多!除非服務超卓!

否則,度時先加錢就真係一肚氣!

我會因此而BACKLIST 佢!

作者: topfun    時間: 2010-5-16 00:48
原帖由 alantam 於 2010-5-16 00:37 發表

另外,我覺得最扯火是 R 錢!

明碼實價最緊要,因為多數贂完 AD 先上,已經有了價錢,

出黎玩,預左咁多BUDGET,就比咁多!除非服務超卓!

否則,度時先加錢就真係一肚氣!

我會因此而BACKLIST 佢!

...

這個當然啦,雖然女女搵的是辛苦錢,但我地搵既錢都吾會不勞而穫,明屈緊係吾得啦。
事前我確實講係做全套,而她先前已經說明全套是$450的,但自己無力都無辦法
作者: shenzhenpeinahu    時間: 2010-8-21 16:33
哈哈,服务还是要好的,

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2