香港一世發論壇

標題: [報告] 佐敦福樂 500蚊45分鐘 [打印本頁]

作者: rider    時間: 2010-5-17 14:16
標題: [報告] 佐敦福樂 500蚊45分鐘
福樂!我最常去ge地方,隔離台d人成日話呢度老人院又中女又唔掂,我就覺得ok啦,成棟主打usb咁又會有幾多真係後生o靚妹呀。
講返今次,早幾日晚上又去左福樂洗樓,由3樓上到8樓又落返3樓,來來回回幾轉,有開門ge多數唔得,轉左牌做緊ge又遲遲未完,去開果個又做緊,最終係6樓搵到件自己覺得可以一試ge,入去!
先講囡囡,短髮面圓,身材唔肥大波啡lin中毛國語溝通,問左囡囡345ok照入,入去除衫有幫我掛衫,跟手一齊沖涼(咁好ge通常都係自己沖ga ),沖涼其間問佢全套連dup有幾多分鐘,佢話500蚊得45分鐘,我當堂嚇左跳,再問多次都係得45分鐘,佢話dup只不過係附設形式,齋做就400,咁我見大家都沖緊涼就無謂走啦。
沖完涼上床,佢先幫我錫兩邊lin(幾分鐘),跟手就用對波磨我小jj(少於一分鐘)跟住就同我講話做啦,我話唔係咁快呀,幫我瀨下千袋先,佢又縮返個頭落去 輕輕用舌尖咁瀨下瀨下又錫下lin,幾分鐘後又問我做得未,我緊係話未得啦,叫佢訓低到我,先啜linlin,啜到佢笑鬼哂咁話好痕,我當然無理佢啦,慢慢向下移,肚臍、大脾、小腿,佢就猛係度笑騎騎話好痕啊~好想要啊~左一輪我就帶套上馬,內容都係果d無謂寫,做完沖涼時問佢幾歲佢話22歲(望真d我都覺得係),7日証遲d會左返黎,可能會翻啅
講真近呢幾年呢度已經變成usb集中營,30樓下ge少之又少,有機會撞到個後生ge樣同身材唔差,真係一份驚喜(撇開價錢)。下次再遇到佢的話好想 。報告完畢!

想當年7樓d囡囡真係好正,又後生又好玩,此景不再,各位c-hing多唔多去果邊玩呀?

作者: 喵oo    時間: 2010-5-17 14:21
應該入閘前問清洗費.....無謂打死狗講價!!
作者: rider    時間: 2010-5-17 14:50
我問左價錢la,我都無講價。
作者: topfun    時間: 2010-5-17 14:58
原帖由 rider 於 2010-5-17 14:16 發表
福樂!我最常去ge地方,隔離台d人成日話呢度老人院又中女又唔掂,我就覺得ok啦,成棟主打usb咁又會有幾多真係後生o靚妹呀。
講返今次,早幾日晚上又去左福樂洗樓,由3樓上到8樓又落返3樓,來來回回幾轉,有開門ge多 ...

我會再去呢樹  西洋菜南街134-136號
作者: rider    時間: 2010-5-17 15:41
原帖由 topfun 於 2010-5-17 14:58 發表

我會再去呢樹  西洋菜南街134-136號

top兄,等你洗樓報告。
作者: ballballlover    時間: 2010-5-17 15:55
作者: blizard    時間: 2010-5-17 16:30
真係咁差...佐敦少去
作者: rider    時間: 2010-5-17 17:48
原帖由 blizard 於 2010-5-17 16:30 發表
真係咁差...佐敦少去

我無話差喎
作者: rider    時間: 2010-5-17 17:49
原帖由 ballballlover 於 2010-5-17 15:55 發表
呢度得一個福樂廣告

http://www.miss148.com/girl.php?GID=2900

但唔係你果個.

呢個唔係我杯茶
作者: tommy8219    時間: 2010-5-17 19:51
作者: alantam    時間: 2010-5-17 21:17
服務差!

仲500蚊得45分鐘

所以話,這個年代做衰自己為咩?

如果啲囡明白服務質素咁緊要真係好難?

真係失望!所以寧玩指壓!
作者: topfun    時間: 2010-5-17 23:50
原帖由 alantam 於 2010-5-17 21:17 發表
服務差!

仲500蚊得45分鐘

所以話,這個年代做衰自己為咩?

如果啲囡明白服務質素咁緊要真係好難?

真係失望!所以寧玩指壓!

Ching,你有無D經驗分享下呢
作者: ballballlover    時間: 2010-5-18 00:10
作者: topfun    時間: 2010-5-18 00:25
原帖由 ballballlover 於 2010-5-18 00:10 發表

深水埗 雯雯:非常滿意  http://www.hk148forum.com/viewth ... hlight=%B6%B2%B6%B2

吾該
作者: bigbird    時間: 2010-5-18 01:31
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~
作者: jimmynori    時間: 2010-5-18 10:20
400剩做,我見意不如玩指壓好過。看完波兄,華D兄, 龍兄,TOPFUN兄D報告先去,甘就冇死,至小我都已經試左三次都冇問題,都玩得好開心,D女女起碼服務有保證。
作者: rider    時間: 2010-5-18 10:47
原帖由 jimmynori 於 2010-5-18 10:20 發表
400剩做,我見意不如玩指壓好過。看完波兄,華D兄, 龍兄,TOPFUN兄D報告先去,甘就冇死,至小我都已經試左三次都冇問題,都玩得好開心,D女女起碼服務有保證。

指壓我玩過,都係受top兄同ball兄引誘 ,指壓同鐘仔各有各好啦,我覺得指壓好好玩好服務好過癮,鐘仔我就感覺安全d靜過鐘都唔怕 ,以上只係小弟愚見,如有得罪懇請原諒
作者: ballballlover    時間: 2010-5-18 11:52
作者: topfun    時間: 2010-5-18 12:16
原帖由 ballballlover 於 2010-5-18 11:52 發表
jimmy兄, rider兄, 各有所愛. 呢度好處係能容納不同聲音.

所以我兩樣都有玩
作者: alantam    時間: 2010-5-18 19:54
原帖由 topfun 於 2010-5-17 23:50 發表

Ching,你有無D經驗分享下呢

我都係睇 ball 兄或 dane 兄 試過好先上!
作者: Dane    時間: 2010-5-18 21:05
原帖由 alantam 於 2010-5-18 19:54 發表

我都係睇 ball 兄或 dane 兄 試過好先上!

等多陣 .............. ....
作者: alantam    時間: 2010-5-18 21:47
原帖由 Dane 於 2010-5-18 21:05 發表

等多陣 .............. ....

期待!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2