香港一世發論壇

標題: [報告] 西環電約貧乳踩屎報告 [打印本頁]

作者: topfun    時間: 2010-5-19 00:02
標題: [報告] 西環電約貧乳踩屎報告
吾知點解今日開開下工特別鹹濕,諗住收工拿拿林攪掂先返家報到。
近近地打去西環電預。呢檔食過3次,頭兩次都係同一條女,玩得
非常開心,第3次係一個身材好好的大ball妹。但service一般。
本來想搵返第一次果個,回覆係佢無落黎,可能攪吾到簽證,佢話
有個上海妹幾靚女的,叫我去試,仲話熟客收你$300啦(原先係$350)。
上到去一睇,yeeee......點解條女咁熟口面既?!原來4台有廣告。

女女普普通通啦,又未至於話食吾落,又$300only,姑且試下啦。
條女背住我除衫,摸下皮膚係好滑,不過無廣告咁白,佢一除埋個bra
我眼都凸呀。我呆左.....卡張D講係木版插左兩粒釘囉,lin頭又黑,
真係未見過咁細既ball。其實吾可以講係ball,乜mood都無,沖涼
又求其,返入房錫我linlin一陣就話戴套吹,唉......真係無癮。
見佢D皮膚咁滑我叫佢訓底,等我錫下佢先,都吾知佢粒lin係乜構造,
吾識硬架,我瀨左好耐先有小小反應,好氣餒.....叫佢反身錫下佢
背希望佢比D反應啦,呢part我錫到佢幾痕,佢對腳都ok靚,再楂下
佢ballball,sorry....係摸下佢ballball,根本吾可以用楂黎形
容......算....上套吹把啦都係。吹功係零.......係間吾中R下荔枝,
吹左3mins到佢已經換套坐上黎,唉.....肉在針版上,妳話啦....
坐上黎,佢竟然吾郁...我彩佢都傻,我緊係吾郁啦。佢死死地氣爬
落黎,佢un我,不過佢恥骨(吾知有無講錯)實在太突出,撞到我痛。
我話妳起身啦,佢就訓係度,我話玩狗仔啦(見佢petpet都有d肉)再
插入去,唯一可讚係佢妹妹好緊,好有壓迫感,為左快d逃離,我一
入已經加速,其間楂下佢肉股,妖....佢竟然話痛.....算.....順勢
楂佢ballball....唉.....都話係摸,摸左2下真係無癮,只好自己瘋
狂抽插,盡快結束惡夢.......!!!!!!!都有事後陪浴,換完衫之後比
低錢我頭也不回,真奔大門。

後記;呢次之後,以後blacklist呢檔。另外女女自己有先天不足,好
應該用服務搭夠,真係吾知佢地諗乜。唉.....都係怪自己太鹹濕。

作者: bobobo    時間: 2010-5-19 00:17
THX C Hing
作者: bigbird    時間: 2010-5-19 00:53
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~
作者: tommy8219    時間: 2010-5-19 01:08
作者: ballballlover    時間: 2010-5-19 02:21
作者: 肥佬    時間: 2010-5-19 10:12
深表同情, C-HING, 下次食過件好GA
作者: ballballlover    時間: 2010-5-19 11:00
作者: topfun    時間: 2010-5-19 11:27
原帖由 ballballlover 於 2010-5-19 02:21 發表
Topfun兄,乜今資賴野。

太瘦囡囡舊佢恥骨突出黎,扑野會撞到我地架痛 。所以我靈肥都唔要太瘦。

咁又唔使blacklist呢檔。d女時好時差係正常,邊有次次都100分架!

都係自己衰鹹濕
作者: 10仔    時間: 2010-5-19 11:32
撞得板多就要學識say no
唔好乜都擺入口
作者: ballballlover    時間: 2010-5-19 11:46
作者: topfun    時間: 2010-5-19 11:54
原帖由 10仔 於 2010-5-19 11:32 發表
撞得板多就要學識say no
唔好乜都擺入口

Yes Sir
作者: rider    時間: 2010-5-19 12:12
thank you ball兄貧乳踩屎報告,祝下次食好野!
作者: jimmynori    時間: 2010-5-19 12:20
沒波真係好慘,好難食。晤通她帶了神奇胸圍?你看不到她是平胸?
作者: topfun    時間: 2010-5-19 12:27
原帖由 rider 於 2010-5-19 12:12 發表
thank you ball兄貧乳踩屎報告,祝下次食好野!

ball ban 無踩屎,踩屎哥個係我
作者: topfun    時間: 2010-5-19 12:28
原帖由 jimmynori 於 2010-5-19 12:20 發表
沒波真係好慘,好難食。晤通她帶了神奇胸圍?你看不到她是平胸?

我諗佢墊左10個pat
作者: ballballlover    時間: 2010-5-19 12:51
作者: ballballlover    時間: 2010-5-19 12:52
作者: 貼圖區    時間: 2010-5-19 14:52
無波無手感又無口感
作者: Dane    時間: 2010-5-19 17:08
希望 唔係撞到個 "人妖"

有好 / 有唔好 ..叫雞好難免
作者: topfun    時間: 2010-5-19 17:24
原帖由 Dane 於 2010-5-19 17:08 發表
希望 唔係撞到個 "人妖"

有好 / 有唔好 ..叫雞好難免

無咁邪掛
作者: sex19stand    時間: 2010-5-19 18:43
標題: 回復 1# 的帖子
Thx

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2