香港一世發論壇

標題: 滾友重身不重樣 [打印本頁]

作者: 區哥    時間: 2008-1-7 18:43
標題: 滾友重身不重樣
唔少滾友都有睇住報紙去玩既習慣,當佢地係報紙見到自己心目中既理想人選之後就會Keep低佢,查清楚件女係乜野場工作,然後就過大海搵個女仔開心D。

我曾經同馬交幾位夜場老友傾過,佢地話見過報既女仔,一般黎講反應都會比較好,不過亦只限於某類女仔而已。

其中一位夜場人士話:「的而且確,唔少客人都會拎住份報紙黎搵女仔,但最奇怪既係,大部分人都係搵D大胸既女仔居多。據以往既經驗得知,上圍達三十六吋以上既女仔最受歡迎。」另一位老友就話:「其實試過好幾次,有D客係坐低之後,就拎份報紙出黎,然後同經理或者媽咪講,要揀邊個!而相中既女仔,通常都係上圍甚有睇頭既。」

可能大家未必會明白,何解D人唔係睇樣,反而係以身材行先呢?我覺得,其實道理好簡單,一般男人都鍾意睇靚女,但好色既男人更加鍾意睇女人既身材。仲有就係,我覺得好多人可能本身係冇心過去玩,但唔覺意睇到張報紙之後又有Feel,所以就去馬。話時話,樣貌既吸引力點都唔及身材既魅力大!
作者: ballballlover    時間: 2008-1-8 00:10
作者: 肥佬    時間: 2008-1-8 10:50
原帖由 ballballlover 於 2008-1-8 00:10 發表

我都係鍾意大波波!

BALL兄, 你話會唔會有人鐘意D微波爐吖嗱
作者: ballballlover    時間: 2008-1-8 11:01
作者: 肥佬    時間: 2008-1-8 11:44
原帖由 ballballlover 於 2008-1-8 11:01 發表

釘野食果陣就鍾意!

我以前TRY過上過一個囡囡, PK, 入閘前裝DO对波9拱大, WA!!!!一除咗件衫同個奶罩, 妖....................真係好以茶樓D义燒飽拱, 當堂乜Q火刀冇晒, 畀姖吹極刀唔硬, 鬼咩...............刀冇嘢揸手, 我对刀大冷過姖
作者: Dane    時間: 2008-1-8 21:50
樣靚 無波...除非有 感情 ..... 出嚟玩, 都話 玩, 咁講乜鬼感情喎
玩 ...就緊係 玩副架生啦 ..... 愈大波 愈啱 (係唔係 波仔)

作者: ballballlover    時間: 2008-1-8 22:57
作者: ballballlover    時間: 2008-1-8 22:58
作者: 肥佬    時間: 2008-1-8 23:34
原帖由 ballballlover 於 2008-1-8 22:57 發表
我早年真係試過個北京妹,真係平板架!

拱咪仲慘過我, 我哥次刀只係义燒飽JET, 你撞DO個洗衫板TIM牙
作者: 肥佬    時間: 2008-1-8 23:35
原帖由 ballballlover 於 2008-1-8 22:58 發表
丹仔,梗係啦,初次見面,點講感情!

講感情就要搵女友LA, BALL兄
作者: ballballlover    時間: 2008-1-8 23:36
作者: 肥佬    時間: 2008-1-9 00:24
原帖由 ballballlover 於 2008-1-8 23:36 發表
除哂衫重攬實我跳舞,但係磨極都冇感覺!

好似畀個男人攬住拑, 有鬼癮咩
作者: ballballlover    時間: 2008-1-9 21:45
作者: 肥佬    時間: 2008-1-10 08:47
原帖由 ballballlover 於 2008-1-9 21:45 發表
咁唯
有摸住個籮囉!

厘味嘢你刀"好"GA咩, BALL兄
作者: 槍手    時間: 2008-1-11 15:58
我咪重大鑊,貪條女嫩口,點知除低個罩 ,只係見到細過壁球(飛機場上有二粒沙)你地話點,錢就以經俾左,女就係自己揀,咪為有照小.
作者: 肥佬    時間: 2008-1-11 16:44
原帖由 槍手 於 2008-1-11 15:58 發表
我咪重大鑊,貪條女嫩口,點知除低個罩 ,只係見到細過壁球(飛機場上有二粒沙)你地話點,錢就以經俾左,女就係自己揀,咪為有照小.

GUNHAND兄, 你講尼個係咪陀地囡囡嚟0架 尼D囡好多刀係裝胸作勢GA, 一除咗個LIN罩, 得番兩粒釘係個身上DO刀遇過牙
作者: 槍手    時間: 2008-1-11 16:56
只可以講唔係香港.
作者: 肥佬    時間: 2008-1-11 19:41
原帖由 槍手 於 2008-1-11 16:56 發表
只可以講唔係香港.

拱神秘
作者: ballballlover    時間: 2008-1-11 23:53
作者: 槍手    時間: 2008-1-12 12:39
點知有冇6衣25係道,有我咪大冷陸.
作者: 高大威    時間: 2008-1-13 01:38
所以係搵都要搵有Officer grade and above - 師級以上 ("C Cup" 以上)

作者: 槍手    時間: 2008-1-14 10:03
原帖由 高大威 於 2008-1-13 01:38 發表
所以係搵都要搵有Officer grade and above - 師級以上 ("C Cup" 以上)

高佬果然識食

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2