香港一世發論壇

標題: 四級露性器官插入的性交相 [打印本頁]

作者: ballballlover    時間: 2008-1-8 16:59
作者: 大陸公安    時間: 2008-1-8 17:22
而家好多有名嘅成人討論區都有呢d相la
作者: ballballlover    時間: 2008-1-8 18:13
作者: 狗頭    時間: 2008-1-8 19:17
原帖由 ballballlover 於 2008-1-8 18:13 發表

去年 HK discuss forum Adult Post 就係咁執左!

而家 HK discuss 都有wo
作者: ballballlover    時間: 2008-1-8 22:52
作者: 潮人    時間: 2008-1-8 23:37
我諗問題應該係出於個網站係o係咩國家做hosting?
外國大把site有四仔圖, 唔通香港可以郁晒咁多個站?
作者: 神秘人    時間: 2008-1-8 23:47
原帖由 潮人 於 2008-1-8 23:37 發表
我諗問題應該係出於個網站係o係咩國家做hosting?
外國大把site有四仔圖, 唔通香港可以郁晒咁多個站?

我都同意
作者: ballballlover    時間: 2008-1-8 23:50
作者: ballballlover    時間: 2008-1-8 23:54
作者: 肥佬    時間: 2008-1-8 23:59
原帖由 ballballlover 於 2008-1-8 16:59 發表
請問網主有冇徵詢法律意見, 會否被控訴及關閉?

我唔想貼咁多合法相, 將來又冇哂.

我以前貼果個網就係咁關左.

重有成班老友又會失散!

到宜家刀唔知因乜事封网
作者: 潮人    時間: 2008-1-10 09:18
原帖由 ballballlover 於 2008-1-8 23:50 發表

我記得去年比政府入罪果個係 post 左條四級 link.

其實香港超越三級就犯法,拉四仔DVD唔係番版,因難證明版權,應以販賣色情物件入罪。

如果 server在香港應算犯法,同時就算server在外國,只要證明上傳四級 ...

問題係網主就應該唔會供出上傳者 . . .
外國server呢 . . . 好難講?_?

題外話 . . . 其實點先算四仔圖?要有性交定係只要露性器就算?
作者: ballballlover    時間: 2008-1-10 09:31
作者: ballballlover    時間: 2008-1-10 09:37
作者: 潮人    時間: 2008-1-10 11:34
原帖由 ballballlover 於 2008-1-10 09:37 發表

其實宜家可以鎖定你個server及上傳者IP,就算內容256bit保密都冇用,佢可以不用解密,只是證明你果個時候上傳過野到果個網站又在該網站見都係犯法的圖像,咁伸請搜令去搜你電腦就可以拿到證據,只是警方會唔會咁做 ...

如果咁樣都幾無私穩喎 . . . 唔通下下清cookie清相,等警方搵唔到證據乎? . . .  
作者: ballballlover    時間: 2008-1-10 11:43
作者: 鳳弟    時間: 2008-1-10 11:52
各位放心,我地龍兄鳳弟正在尋求法律意見,好快會有定案,務求令各位玩得開心睇得放心 ~~
作者: 潮人    時間: 2008-1-10 11:53
原帖由 ballballlover 於 2008-1-10 11:43 發表
Deleted data  都可以救番, 所以最少要 low level format 隻 harddisk. Physical destruction 就最安全. 昨晚電視都有介紹電腦、網絡法證專家呢個行業, 現有200幾人, 重有 Master Degree 招生添

問題係佢地recover o既 data真係可以用黎做證據? 砌生豬肉都得喎咁 ~~
作者: 潮人    時間: 2008-1-10 11:54
原帖由 鳳弟 於 2008-1-10 11:52 發表
各位放心,我地龍兄鳳弟正在尋求法律意見,好快會有定案,務求令各位玩得開心睇得放心 ~~

唔該晒網主 ~~
作者: 潮人    時間: 2008-1-10 11:59
原帖由 ballballlover 於 2008-1-10 11:43 發表
Deleted data  都可以救番, 所以最少要 low level format 隻 harddisk. Physical destruction 就最安全. 昨晚電視都有介紹電腦、網絡法證專家呢個行業, 現有200幾人, 重有 Master Degree 招生添

諗諗下,到時上下載睇四仔睇一樓一網都係用iram 做cache先安全 . . .
作者: ballballlover    時間: 2008-1-10 18:25
作者: ballballlover    時間: 2008-1-10 18:26
作者: 潮人    時間: 2008-1-16 09:17
原帖由 ballballlover 於 2008-1-10 18:26 發表
睇就冇罪既

不過間唔中都會upload下野架嘛, 咁都奶野就無謂啦~~~
不過都無咩所謂啦, 開心睇波波 ~~
作者: ballballlover    時間: 2008-1-16 11:33
作者: 龍兄    時間: 2008-5-3 21:02

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2