香港一世發論壇

標題: 金莎18歲新囡 [打印本頁]

作者: 龍兄    時間: 2010-6-9 00:20
標題: 金莎18歲新囡
金莎新到索囡...18歲, 叫"妹妹"

樣掂身材GOOD, 而且皮白肉滑...掂呀!

另外仲有個大波新囡叫YOYO...勁大波..貴婦LOOK, 怕羞又白淨

各位巴打真係要試下啦

作者: topfun    時間: 2010-6-9 00:22
咁要上去見識下啦
作者: 華dee哥    時間: 2010-6-9 01:13
龍兄講到咁吸引攪到我食指大動,本來想聽日去美妙試強姦犯小如依家先擱置住先試左金莎妹妹先,一於聽日一早打定上去金莎BOOK定妹妹先
作者: shyguy    時間: 2010-6-9 03:00
thanks for information.
作者: 華dee哥    時間: 2010-6-9 15:18
頭先打去金莎問妹妹有無番,俊哥無番,另一個keeper哥哥聽電話佢話妹妹今日放假
作者: topfun    時間: 2010-6-9 15:20
原帖由 華dee哥 於 2010-6-9 15:18 發表
頭先打去金莎問妹妹有無番,俊哥無番,另一個keeper哥哥聽電話佢話妹妹今日放假

小如呢
作者: topfun    時間: 2010-6-9 15:22
原帖由 華dee哥 於 2010-6-9 15:18 發表

睇黎呢D妹妹仔都係要撞手神
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-9 20:20
今日我都有打去金莎問, 都係話佢放假, 問佢有咩囡囡返, 都講左好多名, 不過我目標係妹妹, 所以最後都係冇上去, 返左屋企

睇黎食佢都要睇彩數
作者: harchai    時間: 2010-6-9 22:43
原帖由 kelvincyl 於 2010-6-9 20:20 發表
今日我都有打去金莎問, 都係話佢放假, 問佢有咩囡囡返, 都講左好多名, 不過我目標係妹妹, 所以最後都係冇上去, 返左屋企

睇黎食佢都要睇彩數

師兄, 奸巴爹.
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-10 20:28
今日上去金莎本來想試妹妹, 俊哥話妹妹應該10點左右先會返工, 最後睇左3個囡囡都睇唔岩就走左, 俊哥好好人, 比左盒菊花茶我, 不過我見冇幫襯佢, 唔好意思要佢盒野, 所以就比番佢, 之後就走人返屋企, 所以有心去既ching就10點後打去問, 食到既機會會比較大

作者: 華dee哥    時間: 2010-6-12 01:00
原帖由 kelvincyl 於 2010-6-10 20:28 發表
今日上去金莎本來想試妹妹, 俊哥話妹妹應該10點左右先會返工, 最後睇左3個囡囡都睇唔岩就走左, 俊哥好好人, 比左盒菊花茶我, 不過我見冇幫襯佢, 唔好意思要佢盒野, 所以就比番佢, 之後就走人返屋企, 所以有心去既chi ...

我岩岩又打上去,KEEPER哥哥話佢呢d女女番幾個鐘唔定架,唔知佢幾時有心情番工喎.睇黎要一個鐘打一次上去先得.
作者: topfun    時間: 2010-6-12 01:09
原帖由 華dee哥 於 2010-6-12 01:00 發表

我岩岩又打上去,KEEPER哥哥話佢呢d女女番幾個鐘唔定架,唔知佢幾時有心情番工喎.睇黎要一個鐘打一次上去先得.

好飄忽
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-12 17:37
原帖由 華dee哥 於 2010-6-12 01:00 發表

睇黎食佢都要睇彩數了 , 因ball兄講佢星期三6點幾有返工, 有時食好野真係要比恆心先食到

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2