香港一世發論壇

標題: [報告] 西遊記 之 初會冬冬 by jjcc1914 [打印本頁]

作者: ballballlover    時間: 2010-6-9 13:27
作者: ballballlover    時間: 2010-6-9 13:33
作者: topfun    時間: 2010-6-9 14:01
和休操尼個B~~~~ <===== 即刻對住個mon笑左出黎
作者: harchai    時間: 2010-6-9 17:53
我去過一次, 果次啊女18才(要用超凡想象力)好努力咁手,口並用,但都搵唔到小harchai,呢間場唔arm 我
作者: ballballlover    時間: 2010-6-9 21:36
作者: harchai    時間: 2010-6-9 22:37
原帖由 ballballlover 於 2010-6-9 21:36 發表

harchai兄,呢個熟女場,唔係個個岩玩,但係jj師兄個報告真係好精采,唔去到要睇下個報告。

波波兄講得無錯,所以我至入泥答下咀姐
作者: ballballlover    時間: 2010-6-9 23:27
作者: jjcc1914    時間: 2010-6-9 23:32
原帖由 ballballlover 於 2010-6-9 13:33 發表
呢排唔得閒, 抄個精采報告交差

波波版紙:

多謝賞識

可不可以將個貼題改為 西遊記 之 初會冬冬 ,因大戰東瓜精為鄙人另一拙劣又爛尾報告
作者: ballballlover    時間: 2010-6-9 23:38
作者: 肥佬    時間: 2010-6-10 08:14
原帖由 harchai 於 2010-6-9 17:53 發表
我去過一次, 果次啊女18才(要用超凡想象力)好努力咁手,口並用,但都搵唔到小harchai,呢間場唔arm 我

刀隔咗拱多日LOR, 拱E+你揾番小HARCHAI出嚟未牙, HARCHAI兄

作者: devilb    時間: 2010-6-10 11:03
原帖由 ballballlover 於 2010-6-9 13:27 發表
這是jjcc1914兄 登在吹水區的西班牙舞廳之熟女夜遊討論的報告, 好精采!!大家enjoy!!

前2日12:00去西記,把撚西經帶我去右邊左上角第二個位,(吊那星,牆邊有柱位,仲窄9過上次冷氣機前面個位) ,開名要冬冬(o係度 ...

Very Good Report!!!
作者: harchai    時間: 2010-6-10 11:41
原帖由 肥佬 於 2010-6-10 08:14 發表

刀隔咗拱多日LOR, 拱E+你揾番小HARCHAI出嚟未牙, HARCHAI兄   

肥佬兄, 小哈差已經出番泥屙尿啦, 多謝關心
作者: harchai    時間: 2010-6-10 11:42
原帖由 devilb 於 2010-6-10 11:03 發表

Very Good Report!!!

咁幾時到你gogogo 呀
作者: devilb    時間: 2010-6-10 11:49
原帖由 harchai 於 2010-6-10 11:42 發表

咁幾時到你gogogo 呀

拜 讀 各 ching 文 章, 夜 晚 收 工 去 多 數 無 surround sound 感 受 , 要 找 個 Sat or Sun noon 去 偷 跳 試 下
作者: harchai    時間: 2010-6-10 12:01
原帖由 devilb 於 2010-6-10 11:49 發表

拜 讀 各 ching 文 章, 夜 晚 收 工 去 多 數 無 surround sound 感 受 , 要 找 個 Sat or Sun noon 去 偷 跳 試 下

聽上次個位C9+講, 下午好旺場架, 包有surround sound
作者: devilb    時間: 2010-6-10 12:06
原帖由 harchai 於 2010-6-10 12:01 發表

聽上次個位C9+講, 下午好旺場架, 包有surround sound

Noted and thanks.
ching 再 一 次 推 我 上 魔 道
作者: ballballlover    時間: 2010-6-10 13:24
作者: 肥佬    時間: 2010-6-10 13:41
原帖由 harchai 於 2010-6-10 11:41 發表

肥佬兄, 小哈差已經出番泥屙尿啦, 多謝關心

拱有冇搵個THAI GIRL嚟試射吓, 小HARCHAI GA機能有冇損壞DO牙, HARCHAI兄
作者: harchai    時間: 2010-6-10 14:49
原帖由 肥佬 於 2010-6-10 13:41 發表

拱有冇搵個THAI GIRL嚟試射吓, 小HARCHAI GA機能有冇損壞DO牙, HARCHAI兄   

去搵左la, 好彩冇乜損壞
作者: jjcc1914    時間: 2010-6-11 02:14
原帖由 devilb 於 2010-6-10 12:06 發表

Noted and thanks.
ching 再 一 次 推 我 上 魔 道

devil師兄:
多謝你謬讚呀,noon - pm 係best timing 去傾聽環迴立體聲,淫聲器官聲真係好正,
師兄囡囡此起彼落,仲高潮迭起添  
作者: devilb    時間: 2010-6-11 09:56
原帖由 ballballlover 於 2010-6-10 13:24 發表

Ching, 你叫 devil 重唔係魔

我 只 係 " P" 牌, 以 後 仲 要 向 各 ching 多 多 學 習

作者: devilb    時間: 2010-6-11 10:07
原帖由 jjcc1914 於 2010-6-11 02:14 發表

devil師兄:
多謝你謬讚呀,noon - pm 係best timing 去傾聽環迴立體聲,淫聲器官聲真係好正,
師兄囡囡此起彼落,仲高潮迭起添  

Thank you.

我 已 揀 左 幾 個, 陣 間 過 "吹 水 帖 " 果 便 請 教 大 家
作者: AK22    時間: 2010-8-18 10:22

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2