香港一世發論壇

標題: [報告]奇妙之旅/女,金來閣呀金的小秘密 [打印本頁]

作者: topfun    時間: 2010-6-10 18:20
標題: [報告]奇妙之旅/女,金來閣呀金的小秘密
琴日放工,打比肥B哥睇下有乜好推介啦。呢期大熱既叮叮同依沙背拉
都無返,真係要撞手神啦。肥B哥推介左金來閣YY/嘉嘉,又叫我試下
"強姦犯小如"。我諗住試下D未有report既女女啦,就去左金記。
(小如,妳等我黎比妳污肉啊)

上到去點知2個都做緊野,有無咁邪呀,見到D牌仔好多女喎,keeper
叔叔同我逐個分析,好似D馬評家咁,哈哈!!叔叔極力推介叫我試下呀金,
好,就試下呀金,做下鍊"金"術師先。

等左一陣,見到呀金,真係幾高,slim,都幾靚女喎,仲幾好笑容添。
各自除衫,佢真係無肥肉,ball ball好挺,但係有report話係假的,呢
點我吾係咁介意喎。齊齊去bath,驗下對ball ball,左邊吾係咁覺,右
邊就真係麻麻啦,比較硬左D囉。沖涼期間都幾好傾,我仲同佢講我知道
佢既小秘密,佢好surprise咁問我點解會知,haha......我淨係話我係
探子,我緊係知啦。水簫做得吾錯,有橫有直有深喉,食蛋蛋都好落力。
為左證實佢既小秘密,行動最實際,佢真係完全無抗拒仲好enjoy添喎,
嘩....真係咁都得...呵呵.....證實完之後,由於佢水簫做得好,我叫佢
再來一簫添....哈哈,越諗越覺得自己鹹濕.....

上到床,佢先kiss我,由上到下,又鑽埋我耳仔,我掃佢背脊佢話起晒
雞皮,好攪笑。呢part真係交足功課,由頭至膝頭佢都kiss晒。係呀,佢
真係kiss埋膝頭哥架,(可能因為牆兄調教過)有一幕好攪笑,呀金想kiss
我比罅,我細佬岩岩偏埋佢想kiss果邊阻住左佢,佢一口擔落去我細佬度
擺佢係另一邊,好似小狗擔骨頭咁,好鬼可愛啊。仲有一樣野,就係呀金
kiss果陣,會留底好多口水,攪到你成身濕晒,哈哈。又到吹吹既時間啦,
吹功同出色,有好深的深喉,真係吞晒成條架(可能我短啦....)我仲衰衰
咁襟住佢個頭係咁深深的含住,都有幾秒鐘,果種舒服法真係要親身感受下,
(不過我都係好輕輕力咁,請各ching都手下留情,當女女要縮果時千其吾好
尷硬黎)。我又好like佢kiss袋袋既技巧喎,成粒小春子比佢含住感覺到好
溫暖,仲由9根底部瀨上去,超正。睇到呢度大家係咪覺得已經好正呢,好戲
在後頭呀......keke.....

毒龍鑽中鑽
kiss my pocket時呀金順勢訓係度,再kiss my 3rd eye,先係眼邊打轉,再
輕輕用利輕輕咁篤入去,初頭都無乜野,點知呀金出招,用條利篤入去不特
止仲要好似個吸盤咁係咁啜,嘩....我真係嘩左出黎架,呀金問係咪整痛我,
我話吾係呀,我話覺得好刺激好舒服,妳快d繼續啦。佢知我like,繼續出招,
今次吾係輕輕咁篤,直頭張我隻眼撐大黎篤,篤完又瀨下,瀨下又啜下又篤下,
又濕又暖既感覺真係好回味架,我雖然吾係咁好鑽鑽鑽,今次我直頭要求佢鑽
耐D,真係好好feel。

鑽完佢就叫我轉身,佢kiss我背脊,又係由頭到腳咁kiss,連加拿大都照顧埋
添,間吾中又用對ball磨下我,都幾ok架。跟住又叫我轉身,又幫我吹,佢會
望住你黎吹,睇下妳反應,我輕輕咁呻吟左,個衰妹竟然笑我喎....哈哈,咁
舒服咪叫下囉,吾得咩...keke.....

小秘密
吹左陣我叫佢玩69啦,雖然佢係瘦底但係pat pat都有肉架,我又打下佢pp啦。
卒下佢豆豆,越卒越快,佢都不斷咁呻吟,我再向佢小秘密進發,佢真係超
like喎,叫得仲大聲,呀金直情忍吾住捉我隻手去new佢妹妹,不過水吾算多,
我就施展家鷹哥既潮吹水,手指微彎咁向上new佢,佢即時來料,完全配合,
我得勢不饒人再申入D,呀金完全接收晒,真係好過癮架。不過我訓係度個位置
吾係咁就手,下次要佢訓係度先玩得再徹底d。都玩左好耐,係時間入洞啦,
佢幫我用口上套,再坐上黎,問我有無被強姦既感覺喎....攪鬼。佢搖下搖下,
再扒落黎un我,仲出埋收陰肌,呢次爽囉。再轉pose,今次玩半邊燒鵝比,見
呀金咁玩得,我都全力推進,下下深入,仲要停留係最深深處。我徵求佢同意
之下,再向佢小秘密進發,佢已經急不及待,仲心急過我,捉住我細佬埋位,
我用力一挺,呼.....感覺完全吾同,原來係咁爽架喎。呀金叫晒出黎,個樣真
係好enjoy,而且變得好淫,佢望住我,感覺佢想叫我大力d插佢,我緊係無另佢
失望啦,又係頂到盡,我再捉麼住佢隻手要佢自己摸妹妹(topfun,你睇得AV太多
啦。)呢一幕我而家都仲記得好清楚,回想起都覺得太瘋狂啦。差不多要射時,我
減慢速度,妖.....又停得慢左,我唯有再次加速發射啦。之後呀金竟然話,咁
快架,我話,插小秘密既感覺係正好多架,(其實我覺得都插左有5mins ga la,
佢都未夠喉喎...汗!!)佢再話,下次想出時"蚊"返出黎抖抖先呀麻。哈哈,有時
忍吾到架麻。原來佢真係好like比人插小秘密的。

去沖涼時已經有人敲門,玩1Q都玩左咁耐,大滿足。換衫時同佢傾,佢話佢除左
放M假之外係吾會放假的,仲話都係想找多點錢,態度非常正確。

後記:小秘密呢家野真係夠晒激,更得意既係佢竟然鍾意玩小秘密多過插佢妹妹。
不過各ching千其吾好尷硬黎,都要得到女女同意先,互相尊重,玩得開心。
作者: lombard    時間: 2010-6-10 19:10
標題: 回復 1# 的帖子
Thanks for Ah Kam's report. I am still out of luck in finding Ding Ding, Hope she is fine.
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-10 19:59
TOPFUN兄, 阿金係咪正呢 佢真係樣正, 身型好, 仲要玩得放

睇完你份報告, 又攪到我心思思想番食佢

作者: ballballlover    時間: 2010-6-10 23:04
作者: ballballlover    時間: 2010-6-10 23:06
作者: ballballlover    時間: 2010-6-10 23:11
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-10 23:48
原帖由 ballballlover 於 2010-6-10 23:04 發表

kelvin兄,轉左頭老虎頭喎!

係呀~貪佢生生猛猛夠活力
作者: topfun    時間: 2010-6-11 00:25
原帖由 ballballlover 於 2010-6-10 23:11 發表
topfun兄,4個置頂! 封為報告王!

我鹹濕囉
作者: topfun    時間: 2010-6-11 00:31
原帖由 ballballlover 於 2010-6-10 23:11 發表
topfun兄,4個置頂! 封為報告王!

我仲想試
http://www.miss148.com/girl.php?GID=3352

作者: 華dee哥    時間: 2010-6-11 01:17
原帖由 topfun 於 2010-6-11 00:25 發表

我鹹濕囉

都要有財力支持先得.
作者: 華dee哥    時間: 2010-6-11 01:20
原帖由 topfun 於 2010-6-11 00:31 發表

我仲想試
http://www.miss148.com/girl.php?GID=3352

先坐車過隧道之後再轉探小小條隧道
作者: paulsiu69    時間: 2010-6-11 11:13
原帖由 topfun 於 2010-6-11 00:31 發表

我仲想試

Seems good ................. waiting for ur report, man.
作者: harchai    時間: 2010-6-11 11:27
Topfun兄, 好野
作者: rider    時間: 2010-6-11 12:03
原帖由 華dee哥 於 2010-6-11 01:17 發表

都要有財力支持先得.

仲要有腳力同"精"力

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2