香港一世發論壇

標題: [報告] 金來閣-可可 [打印本頁]

作者: kelvincyl    時間: 2010-6-11 21:34
標題: [報告] 金來閣-可可
睇完topfun兄既報告, 心思思想番食阿金, 又見早放工, 不過都係想試Isabelle, 於是就打上美妙, 不過keeper都係話佢冇返, 於是就上左金來閣,  上到原本去開個邊裝修冇開, 變左係對面, 入到去見到keeper阿叔, 見到阿金同新囡yy入緊閘, 阿金岩岩先入閘, 所以有排等, 於是跟住係出面同佢討論下邊個囡囡好, 討論左一陣後, 佢推介左可可比我, 於是就入房先, 坐左陣, 見到可可入黎, 個樣真係幾好, 唔錯, 不過我就心多多, 想睇多幾個先決定, 於是一睇就睇左一round 7-8個囡囡, 攪到我都唔好意思, keeper好好人, 完全冇黑面, 仲話唔緊要, 叫我慢慢睇, 睇岩先入閘, 真係一讚 最後都係可可岩我口味, 所以就要佢入閘

入到黎, 可可好好笑容, 望落又真係幾靚, 笑得幾甜, 之後我就話睇左1round , 最後都係佢最岩我, 所以選左佢, 之後佢笑笑口 , 之後就摷左一陣, 睇過topfun兄報告, 記得佢係冇咩波, 不過我又覺得冇問題, 可可身型好silm, 完全冇肥肉, 再加上甜美笑容, 真係幾好~除左衫, 大家入去沖涼, 期間有bm, 仲要用隻腳頂下你, 之後patpat磨下面, 全程都好用心做, 言談間知可可係23歲

出到去我就訓係度, 佢就開始由耳仔, 頸, lin , 肚臍錫到去大腿, 由於細佬已硬如鐵, 所以就叫佢唔洗吹蕭, 直接叫佢訓係度比我玩, 輪到我服侍佢, 開始奶佢lin, 渣波, 發覺微波有微波既手感, 又幾好玩 , 玩左一陣, 就開始向佢下面進攻, 一摸下面已出晒水, 再摔佢粒快樂豆豆, 攪到可可係咁叫, 之後我就插佢, 插左一陣, 就快就出左1q

之後再去沖身, 出番去, 佢就叫我訓係度, 佢就話幫我按一陣, 手勢都唔錯, 按左一陣, 佢就開始之前咁服侍我, 事前我同佢講唔洗毒龍鑽, 因可以慳番時間, 之後就叫佢玩69, 事前佢話不可玩指插, 因佢驚會整親佢, 開唔到工,  咁我緊係鍚住佢, 冇玩指插   只需摸佢妹妹 , 摔下粒豆豆, 都已係咁叫, 出晒水,可可下面都幾多毛, 而且都算密, 玩到咁上下, 我就叫佢訓係度, 比我玩一陣, 之後就想咀佢, 見佢有少少避, 我就問佢, 可唔可以咀咀, 佢就話ok, 最後都咀左一陣, 抽插左一陣就出埋第2q,

原本以為出完2q就沖身走人, 點知可可見沖完身仲有時間, 就撩我不如起多q, 試下玩3q   , 咁我見可可咁有誠意, 又見有時間, 於是就盡力試下啦 今次就更渣緊時間, 比佢奶左陣lin, 見細佬有少少反應, 就叫佢吹蕭, 好快就比佢吹硬左, 帶左套正想插佢既時候, keeper就敲門, 跟住佢話唔緊要, 快d開波啦, 就係呢個時候, 細佬又唔爭氣, 開始軟軟地, 心想唔通我真係玩唔到3q, 要就咁走人  就係呢個時候, 可可就主動再隔住套吹蕭, 好快就再比佢吹硬, 終於又可以開波插佢  當然我就加快抽插, 務求儘快出埋1q, 於是好快就派彩, 我同可可就急急腳咁去沖身, 大家衫都未著好, keeper就敲門, 可可就急急腳著衫, 話只要佢出去先就ok, 叫我唔洗急, 可以慢慢著好衫先出去, 可可咁勤力, 真係抵讚  

出到去, 同個keeper吹下水, 期間可可驚我做左咁耐口渴, 仲主動比杯水我飲, 真係 , 言談間, keeper都話後生囡囡(叮叮,Isabelle, 小小) 近排都唔返工或返工唔定時, 好多客打上黎問佢地有冇返, 都令到佢地幾難做, 原來做keeper哥哥都幾辛苦, 臨走時, 見到有個囡囡都唔錯, 問keeper叫咩名, 原來係新囡yy, 下次又有個新目標  

總結: 可可樣唔錯, 23歲夠後生, 身型好silm, 就算微波都好襯佢身型, 而且微波有微波既手感, 所以我又覺得冇問題, 手感仲幾正, 最正係佢成日笑, 仲要笑得黎好甜個隻, 真係愈望愈靚個隻,  而且佢個樣又幾似我識既fd, 更加有代入感 (可可樣普通得黎, 好順眼, 各ching身邊識既女仔, 應該總有機會有1個會似可可) 我同可可全程都好好笑, 感覺好relax, 服務全程都好用心做, 沖完涼, 佢全程幫我抹身, 唔洗自己郁手, 幾有做大爺feel, 仲全程講左好多次讚我靚仔, 攪到我都唔好意思(我唔係靚仔黎架, 而且我仲係有少少肉地既肥仔黎) 最值得讚係佢撩我做3q, 仲要係好主動勤力, 令我成功第一次出份3q報告  (我係後生仔, 出得快, 回氣回得快), $390出到3q, 真係抵玩!!今次真係大滿足,都可以有排休息下, 有機會會番食可可, 儲多d精力再挑戰極限, 試下4q大戰可可先

作者: r-32    時間: 2010-6-11 22:33
is amazing is it 45 mins 3Q ?
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-11 23:01
ching, 係60分鐘3q

45分鐘最多都係做到2q, 因時間始終係較小

作者: ballballlover    時間: 2010-6-11 23:52
作者: ballballlover    時間: 2010-6-12 00:09
作者: topfun    時間: 2010-6-12 00:26
勁啊Kelvin兄
作者: topfun    時間: 2010-6-12 00:29
原帖由 ballballlover 於 2010-6-12 00:09 發表
kelvin兄,睇見你3Q報告,我真係好汗顏 ,我今日都上左件好野,不過唔止冇你咁威猛,3Q降服可可,我就比小美降服左,做左姖性奴

Model皇小美
waiting for your report
作者: 華dee哥    時間: 2010-6-12 00:48
KEVIN兄勁,130蚊一Q,如果下星期叮叮,Isabelle仲未番我又博一博上金來閣搵可可玩三Q先
作者: 華dee哥    時間: 2010-6-12 00:49
對面仲有無水床玩??
作者: topfun    時間: 2010-6-12 01:11
原帖由 華dee哥 於 2010-6-12 00:48 發表
KEVIN兄勁,130蚊一Q,如果下星期叮叮,Isabelle仲未番我又博一博上金來閣搵可可玩三Q先

後生仔真係有心有力
作者: 華dee哥    時間: 2010-6-12 01:15
原帖由 topfun 於 2010-6-12 01:11 發表

後生仔真係有心有力

叮叮,伊沙貝拉和妹妹近期指壓三大馬王.
作者: topfun    時間: 2010-6-12 01:19
原帖由 華dee哥 於 2010-6-12 01:15 發表

叮叮,伊沙貝拉和妹妹近期指壓三大馬王.

3個中暫時係得叮叮有ching試過,其他都只聞樓梯響
作者: ballballlover    時間: 2010-6-12 01:41
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-12 09:06
原帖由 ballballlover 於 2010-6-12 00:09 發表
kelvin兄,睇見你3Q報告,我真係好汗顏 ,我今日都上左件好野,不過唔止冇你咁威猛,3Q降服可可,我就比小美降服左,做左姖性奴

BALL兄你係重質不重量, 而我就q數行先
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-12 09:13
原帖由 華dee哥 於 2010-6-12 00:48 發表

華dee兄, 如果想玩3q, 要睇住時間, 最好同可可講聲, 咁大家就會合拍好多, 以爭取到更多時間做到3q    不過其實要成功3q, 囡囡有冇心都好緊要, 囡囡既幫忙真係唔小得 期望華dee兄既3q報告
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-12 09:15
原帖由 華dee哥 於 2010-6-12 00:49 發表
對面仲有無水床玩??

對面好似冇水床玩, 最少我入個間房就冇, 不過你可以問下keeper
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-12 09:17
原帖由 topfun 於 2010-6-12 00:26 發表
勁啊Kelvin兄

topfun兄你都唔差, 成日見你食到好野既報告
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-12 09:19
原帖由 topfun 於 2010-6-12 01:19 發表

3個中暫時係得叮叮有ching試過,其他都只聞樓梯響

妹妹應該有返工, 不過可能係時間夾唔岩, 佢好似要9點後先返工, 應該遲d會有ching既報告
作者: ballballlover    時間: 2010-6-12 11:40
作者: ballballlover    時間: 2010-6-12 11:44
作者: topfun    時間: 2010-6-12 12:01
原帖由 ballballlover 於 2010-6-12 11:44 發表

其實我星期三 2Q
星期四 1Q
星期五 1Q

咁3日共 4Q,都唔弱架!

我今個星期太多飯局,無時間啊,出得1Q咋
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-12 17:28
原帖由 ballballlover 於 2010-6-12 11:44 發表

其實我星期三 2Q
星期四 1Q
星期五 1Q

咁3日共 4Q,都唔弱架!

原來ball兄你都唔弱, 靜靜雞密密地開餐
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-12 17:30
原帖由 topfun 於 2010-6-12 12:01 發表

我今個星期太多飯局,無時間啊,出得1Q咋

topfun兄, 睇ad, 上環有個新囡囡好似唔錯, 地點對你黎講都算方便
作者: DEE    時間: 2010-6-13 02:08
kevin兄你真好勁.咁短時間出3Q.
作者: 隊穿牆    時間: 2010-6-13 05:59
可可確係好正 昨天試完,佢仲比左電話我叫我得閒打比佢
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-13 09:15
原帖由 隊穿牆 於 2010-6-13 05:59 發表
可可確係好正 昨天試完,佢仲比左電話我叫我得閒打比佢

隊兄真勁, 連可可既電話都拎埋
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-13 18:02
岩岩得閒上香討睇野 ,點知睇到我比人抄左份報告

繼ball兄後, 今次到我比人抄報告

我應該開心都黎唔切, 因寫得唔好都唔會有人抄

http://www.discuss.com.hk/viewth ... &extra=page%3D1

作者: ballballlover    時間: 2010-6-13 22:50
作者: rider    時間: 2010-6-14 10:36
睇完KEVIN兄報告又痕添...好想去呀
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-14 19:28
原帖由 rider 於 2010-6-14 10:36 發表
睇完KEVIN兄報告又痕添...好想去呀

rider兄, 咁你快d去食好野啦  忍得多, 對身體唔好架
作者: rider    時間: 2010-6-15 14:47
原帖由 kelvincyl 於 2010-6-14 19:28 發表

rider兄, 咁你快d去食好野啦  忍得多, 對身體唔好架

睇下今日有無時間先
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-15 20:45
期待rider兄你食完好野, 出番份報告

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2