香港一世發論壇

標題: 點解太子個新鐘房咁7串 [打印本頁]

作者: love063222    時間: 2018-12-15 05:06
標題: 點解太子個新鐘房咁7串
原本一直都keep住去太子,但係以後同班朋友都唔會再去(因為個無牙-鐘房-道友,太串)
寧願同班老友去怡春,都唔會去太子-88
作者: love063222    時間: 2018-12-15 05:10

都唔明點解會搵個道友做鐘房,食白粉食到己經無晒牙,但講嘢都咁七串,好似大把客唔優做,所以我同朋有們唔會再去一步

作者: lynlynlyn    時間: 2018-12-15 08:54
Counter one or clean room one?
作者: 太子    時間: 2018-12-15 14:04
love063222 發表於 2018-12-15 05:10
都唔明點解會搵個道友做鐘房,食白粉食到己經無晒牙,但講嘢都咁七串,好似大把客唔優做,所以我同朋有們唔 ...

您好

非常對不起!果位男同事系頂更鐘房,令您不愉快,非常對不起!我們一定會跟進!請繼續支持太子!!謝謝支持!
作者: 金哥    時間: 2018-12-15 19:07
love063222 發表於 2018-12-15 05:10
都唔明點解會搵個道友做鐘房,食白粉食到己經無晒牙,但講嘢都咁七串,好似大把客唔優做,所以我同朋有們唔 ...

師兄我都明白你感受,上個月我都係咁,不過我就打電話揾女時,知道吾係candy返就吾上去,待她返才即刻飛上去。
作者: love063222    時間: 2018-12-16 23:12
太子 發表於 2018-12-15 14:04
您好

非常對不起!果位男同事系頂更鐘房,令您不愉快,非常對不起!我們一定會跟進!請繼續支持太子!! ...

你嗰位同事態度惡劣,講野又串,似趕客多過做生意。

如果我同朋友們知道佢頂鐘房,寧願唔去太子,好過去比錢受氣。
作者: kenchan    時間: 2018-12-18 17:56
等公司做嘢囉,直至到佢收皮先上去
作者: 朋友    時間: 2018-12-21 09:46
吓!寧願去怡春?怡春班人D態度已經夠曬差架啦喎!你有冇見過怡春帶賊仔帽個阿伯?你去玩囡好似姦佢老母咁!
作者: Miss-148    時間: 2018-12-28 16:22
同意各位所講!最好都是放條囡坐枱...至少有事氣氛都唔洗禁薑!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2