香港一世發論壇

標題: [報告]CWB巨乳USB-YUKI [打印本頁]

作者: topfun    時間: 2010-6-19 18:10
標題: [報告]CWB巨乳USB-YUKI
等左2日,終於出到report啦

久聞Yuki dup骨技術好,加上胸前偉大,今日終於試到。約好時間,準時入閘。

開門,對ball已經先聲奪人胸踴而出,大.....真係大。望完對ball先向上望,
長髮,中中地,樣子比較普通不算美也不算醜。我去到時身水身汗,佢叫我抖
陣先,開行冷氣比我,仲拎左件cake問我食吾食都。抖左一陣傾下計Yuki叫我
bath先。自己除衫,佢幫我逐件掛,跟手我自己沖涼。沖完之後佢幫我抹,抹
得好細心,呢part已經要加分啦。又問我凍吾凍,捉住我細佬話吾好凍親佢,
一陣比D溫暖佢咁話喎。

上骨床,按幾下,成個背脊響晒,可能真係太累。Yuki有自己一套手勢法,我
覺得好岩我。力度適中,落位又準,好舒服。由其係頸位,小退,真係鬆晒。
過程中我都無特別同佢傾計,因為實在要慢慢享受。我讚佢話佢dup得好,好
岩我,佢不知幾開心,呢招必殺技大家要學下啦。我又問佢成日咁用力累吾累,
佢話我都吾係咁難dup,都吾攰,但我感覺得到佢都幾出力,仲話都想我舒服。
再推油,同樣出色,好掂。推到差不多佢坐上床,幫我按下袋袋,佢無用大腿
浪高我,而係我自己兀高小小個pat pat,佢手法又幾特別,係眼部附近再向
袋袋推進,來來回回,一時又按下袋袋同眼中間既位置,有時又lur下細佬,又
輕輕楂下袋袋,又R下PP,都幾多花臣架。我諗都R左有8-10mins,好正。Yuki
再問我想食乜餐,佢有abc餐的。我話妳話事啦,佢好快就話做bm啦。我立即say
yes。我話點解吾做C餐呀,妳吾鍾意做愛呀?!原來佢都吾係咁like C餐,驚做得
多麻木左,妹妹都無水喎。佢幫我抹下背脊D油,之後佢除衫。當我感覺到有體
溫迫近,兩個肉球隨隨壓落我背脊,呼......非常有感覺,完全將BM精髓發揮得
淋漓盡致,磨下磨下,背脊,pat pat,大腿全部招呼晒,又無意中用lin lin掃
下3rd eye,可惜BM時間吾太耐,應該無5mins,跟住叫我反身,我而家先第一眼
望到佢胸前既一對巨物。又大又挺,perfect。Yuki kiss我lin,我就掃下佢pat
pat,吾係好大都好好肉,仲好鬼滑完全無粒粒,同背脊一樣可以話係零瑕疵。
小腿型好靚,如果佢著高根鞋肯定好sexy。我再揭起佢小裙仔欣賞佢條t back,
無花無哩士,有點失望。Yuki再該夾腸,嘩.....大即係大,成條JJ包住晒,超
頂癮呀,以為AV先見到既場面而家活現眼前,真係小D定力都爆呀。佢再坐係床
邊幫我起機,手法無乜特別,不過佢會用手指輕輕咁插my eye。我就掛住玩佢對
巨乳。100巴仙係真才實料,好聚手,充滿彈性,吾係講笑,我對手已經吾細架啦
,真係一隻手楂吾晒架,堅呀。我再貪得無厭問佢可吾可以摸下佢妹妹,佢話吾
好插入去,我即刻伸手指入去試探下啦,佢無刻意縮亦無刻意放鬆,個位又吾係
咁岩所以都無摸吾到D乜,只係輕輕掃下就算,繼續集中佢ball ball。Yuki不斷
哎,真係好鬼姣,又叫我楂爆佢,又叫我大力D,我咁憐香惜玉點忍心楂咁大力
呀,只係輕輕楂大力小小咁囉。打左都幾耐可能Yuki有點急,開始不自己咁大力
左,不過期間佢成日都有問住有無整痛我。後尾Yuki轉用卒既方式代替chop,呢
下掂呀,大腦即刻作出反應,終於卒多2mins到爆左,爆時佢又即刻轉返chop既手
法,爽。爆完咁橋佢電話響,佢一路捉住我細佬無放,直至講用完先放手,真係
比佢搾晒d精華出黎。

Then佢先沖身叫我休息下,之後佢叫我入去幫我沖身。佢洗得好徹底,絕對吾馬
虎,又要讚。Yuki話沖得多皮膚吾好,所以通常都係事後先會陪浴。點解硬係有
D野漏左咁既,車.....完來無幫我吹喎,佢話吾好意思啊,吾記得左。我吾知佢
真定假,不過我都信佢,我自己就真係完全無左回事。原來佢話通常都會問客想
夾爆電定吹爆。hoho....原來可以吹爆的!!

後記:論身材Yuki真係得,大ball瘦底係有小小腩,中女黎講已經keep得好好,
dup骨又到家,反綽指數100%。
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-19 18:24
topfun兄, 又食到大波好野
作者: ballballlover    時間: 2010-6-20 20:15
作者: bigbird    時間: 2010-6-21 00:45
thanks c-hing report ~~~~~~~~~~~~
作者: ballballlover    時間: 2010-6-21 11:08
作者: paulsiu69    時間: 2010-6-22 12:55
Thanks for ur report.

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2