香港一世發論壇

標題: 係咪要吊呢? [打印本頁]

作者: harchai    時間: 2010-6-21 23:33
標題: 係咪要吊呢?
我只是一個雞虫,但我是個固執的雞虫................

我只吊我認為arm我食的女女. 你話4百? 我happy可以俾5百.所以我十分在意廣告. 錢..唔係問題,但唔好騙我.

我係不到黃河心不死的人. 一路以來我要食金來閣依依,所以我好留意廣告. 而依依又有有新ad,我以為佢返左泥.專登開車去MK,打電話去問依依係咪係度?
.."依依無做啦"
"咁你又出佢廣告?"
"廣告未cut姐"
"哦............."

無呢個人,就唔好出ad啦, 用過第二個啦...即係麥當奴唱生晒話20蚊個餐,你要既時候就話無晒啦.咁同騙人有乜分別jet.
But at least 佢都無話 : "你上泥先啦"..
作者: ballballlover    時間: 2010-6-22 00:54
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-22 09:08
咁岩ching同我都係同一類人, 見到ad正既, 都係不到黃河心不死, 一定要試既人, 不過有時上到去, 咁岩想試既做緊, 咁得閒都會睇幾轉囡囡, 有時反而會試到正野, 因我都試過幾次咁既情況下食到好野 , 如果睇唔岩既, 都會死等

anyway, 如果想試某個囡囡, 最好出發前打定電話上去問keeper有冇返先出發就最穩陣, 因我次次都係咁

出黎玩, 最緊要開心, 期望ching食到多d好野
作者: rider    時間: 2010-6-22 10:36
照c-hing你所講ge野睇,可能佢地落左廣告之後囡囡先至唔做,所以個廣告未cut...小弟愚見
另外上邊都有其他好野食架 ,試下其他囉~
作者: 肥佬    時間: 2010-6-22 10:41
原帖由 harchai 於 2010-6-21 23:33 發表
我只是一個雞虫,但我是個固執的雞虫................

我只吊我認為arm我食的女女. 你話4百? 我happy可以俾5百.所以我十分在意廣告. 錢..唔係問題,但唔好騙我.

我係不到黃河心不死的人. 一路以來我要食金來閣依 ...

HARCHAI兄, 唔好拱火, 今晚去DKL威過
作者: harchai    時間: 2010-6-22 11:36
原帖由 ballballlover 於 2010-6-22 00:54 發表
麥當奴唱生晒話20蚊個餐 already no l! I visted Kornhill Jusco Sunday.So I went to Apita Basement to have Moseburger lor

Happy is most important 最緊要開開心

YES
作者: harchai    時間: 2010-6-22 11:37
原帖由 kelvincyl 於 2010-6-22 09:08 發表
咁岩ching同我都係同一類人, 見到ad正既, 都係不到黃河心不死, 一定要試既人, 不過有時上到去, 咁岩想試既做緊, 咁得閒都會睇幾轉囡囡, 有時反而會試到正野, 因我都試過幾次咁既情況下食到好野 , 如果睇唔岩既,  ...

我就一定
作者: harchai    時間: 2010-6-22 11:40
原帖由 rider 於 2010-6-22 10:36 發表
照c-hing你所講ge野睇,可能佢地落左廣告之後囡囡先至唔做,所以個廣告未cut...小弟愚見
另外上邊都有其他好野食架 ,試下其他囉~

接電話果位哥仔都係咁講 & 果位哥仔都好有禮貌架
作者: harchai    時間: 2010-6-22 11:42
原帖由 肥佬 於 2010-6-22 10:41 發表

HARCHAI兄, 唔好拱火, 今晚去DKL威過   

肥佬兄, 可能天口興既關係
作者: ballballlover    時間: 2010-6-22 12:30
作者: 肥佬    時間: 2010-6-22 12:51
原帖由 harchai 於 2010-6-22 11:42 發表

肥佬兄, 可能天口興既關係

講鬼咩, 你早幾係街等囡, 畀D熱头曬DO把幾火, 咪拱冷興LOR
作者: harchai    時間: 2010-6-23 14:00
原帖由 ballballlover 於 2010-6-22 12:30 發表
Chai Hing, 依家咪舒服哂囉!! 吊女好過吊 keeper 嘛!!

其實我問過 keeper 同其他女, 佢地話 Ivy (依依) 番左泰國過年就冇番過黎.

姖又冇正式話唔做, 但又好多客問姖, 所以 keeper 咪唔 cut 姖廣告.

其實 ...

波板兄, 前日出左火,家下舒服哂啦
我個topic係?號,即係留有餘地,而且我都有講話果位聽電話既哥仔都好有禮貌架
作者: Taz-Baby    時間: 2010-7-4 11:17
我都係次次打親去問叮叮,小雪成日都會放假~~~一係就會無做斷線,但d廣告成日都仲係網度~~~~~
次次去到睇唔岩果陣仲要俾keeper寸,頂我想架,件件入黎都唔岩咁無計架喎~~~一係你就post d 新女架相上去 舊架盲del 啦
大家都好~~佢又唔洗成日帶出帶入,我地又可以搵到自己想找的女
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-4 11:58
ching, 之前我都好似你咁, 差唔多日日都打上去問美妙Isabelle有冇返, 不過都係話冇返, 之後以為Isabelle應該冇做, 所以放棄, 點知再上美妙時(事前都冇打上去問佢有冇返) , 咁岩佢有返工, 所以就試左   

所以有時佢地唔del相都有原因, 因為囡囡既工資都係日日清, 所以囡囡可以話唔返就唔返, 但係又唔會話永久唔做, 因可以留番條後路比自己, 等第時想搵錢時, 又可以即刻返黎開工 , 呢點連keeper都冇辦法, (有時連keeper都要受囡囡氣, 睇囡囡面色, 因我見過 )而家呢個年代已經冇迫良為娼, 唔會再用暴力, (當然我梗係唔贊成用暴力啦 ) 所以真係吹佢地唔脹  除非囡囡成日話今日會返工, 最後又唔返, 或好遲先返, 令到本來約好左既客仔食唔到, 成日令到keeper好難做時, 就算條囡好旺, 佢地最後都會忍痛炒人, 之後ad都冇再見過

不過只要出發時打上去問, 佢地都會如實話冇返, 我又覺得冇問題, 起碼唔會厄左你上去, 要你硬食先,  不過我有時慾火太盛, 想出出佢, 都會唔理, 照上去睇睇先, 睇幾轉唔岩, 我都會走人, 佢地都好好人, 唔會要你硬食  不過好多時都係咁既情況下, 會比我撞岩, 食到ad冇既好野  所以最後要睇你彩數了

作者: kelvincyl    時間: 2010-7-4 12:09
不過ching既意見,  龍兄都可以同指壓方面, 反映一下
作者: Simon    時間: 2010-7-4 19:22
呢位c hing, 我睇你都唔使著褲

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2