香港一世發論壇

標題: 18歲泰妹開後門 [打印本頁]

作者: 龍兄    時間: 2010-6-22 14:11
標題: 18歲泰妹開後門
http://www.miss148.com/girl.php?GID=3416

身材勁, 又後生, 仲有後門..真係要推介下先
作者: Hamsup    時間: 2010-6-22 15:15
Seems to be very good wor, really wanna try tim.
作者: ballballlover    時間: 2010-6-22 15:32
作者: 槍手    時間: 2010-6-22 15:47
有時間的話,我都要上去try try 先
作者: ballballlover    時間: 2010-6-22 15:49
作者: Dane    時間: 2010-6-22 17:36
咁等禾向 肥佬兄 請教完 再去 屌佢屎忽
作者: hallu    時間: 2010-6-22 17:49
哇 真定假? 一定要上去超超
作者: ballballlover    時間: 2010-6-22 21:48
作者: ballballlover    時間: 2010-6-22 21:49
作者: 華dee哥    時間: 2010-6-22 22:33
呢個地址成層都係泰妹仲成日換女,我上年都試過一個泰國中女Maggie,200元一個鐘任做仲可以玩埋後門.
作者: bigbird    時間: 2010-6-23 01:40
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~
作者: 槍手    時間: 2010-6-23 11:41
原帖由 ballballlover 於 2010-6-22 15:49 發表

槍手 Hing, when did you learn go back door??

唔記得啦
作者: ballballlover    時間: 2010-6-23 11:59
作者: ballballlover    時間: 2010-6-23 12:01
作者: 肥佬    時間: 2010-6-23 12:31
原帖由 ballballlover 於 2010-6-22 15:32 發表
Good for Harchai Hing to try!!!! He like Thai girl

HARCHAI兄話尼個囡囡似夏蕙姨姨後生版, 唔ARM佢WOR, 尼.......以下尼個阿ANN就合佢何尺嘞, BALL兄

http://www.miss148.com/girl.php?GID=3420
作者: 肥佬    時間: 2010-6-23 12:31
原帖由 槍手 於 2010-6-22 15:47 發表
有時間的話,我都要上去try try 先

GOGOGO
作者: 肥佬    時間: 2010-6-23 12:35
原帖由 Dane 於 2010-6-22 17:36 發表
咁等禾向 肥佬兄 請教完 再去 屌佢屎忽   

THAI GIRL禾唔多ARM BOR, 又唔曉講泰話, NO WAY牙禾, 尼.....泰王就ARM宵, DANEAIR兄
作者: 肥佬    時間: 2010-6-23 12:36
原帖由 ballballlover 於 2010-6-22 21:49 發表

丹仔,係至好,唔好呃我地!

佢呃硬你
作者: harchai    時間: 2010-6-23 13:46
原帖由 ballballlover 於 2010-6-22 15:32 發表
Good for Harchai Hing to try!!!! He like Thai girl

波波兄真知我心意
作者: harchai    時間: 2010-6-23 13:50
原帖由 肥佬 於 2010-6-23 12:31 發表

HARCHAI兄話尼個囡囡似夏蕙姨姨後生版, 唔ARM佢WOR, 尼.......以下尼個阿ANN就合佢何尺嘞, BALL兄

http://www.miss148.com/girl.php?GID=3420

但係尼個似夏蕙姨姨後生版既囡囡,賣埋seafood wor, 咁我又有返D性趣啦
作者: ballballlover    時間: 2010-6-23 14:46
作者: ballballlover    時間: 2010-6-23 14:46
作者: siuyeah    時間: 2010-6-24 13:11
18 years old?
作者: kingsemens    時間: 2010-6-25 13:24
雖然唔係好靚,但可以屌后生菊眼,都好值得。
作者: ballballlover    時間: 2010-6-25 13:32

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2