香港一世發論壇

標題: [報告] 深水步-大波泰妹報告 [打印本頁]

作者: tama141    時間: 2010-6-24 21:33
標題: [報告] 深水步-大波泰妹報告

話說尋晚都去望過一眼,開門個囡囡唔多似樣!!
可惜我當時拎左架唔可以上網既電話出街,無得CHECK下,最後無食!
今日又去過,
我想話如果大家真係拎住呢張相去搵佢的話,我估都未必可以咁易搵到~

咁辛苦最後當然入左閘啦!
唔好講張相....現場睇個樣一般啦~泰妹黎講叫做OKAY,後生,皮膚黑黑地不過幾沛滑!
身形好細粒...應該得5'4"左右~
對波就真係好大..........
不過,以我個人經驗黎渣過,應該係人工既!!!
佢本來都有D 波既,但係就再加大D D 囉~!
環保吹....功夫又係一般!反而都叫做OKAY既.......都係咁啦~
沖涼都幾比心機!
$280 食一次都OKAY!
我自己就唔會番食囉!

PS .反而C 室個囡囡都幾靚,係個面多左D 墨屎~
不過我覺得都算靚女黎!係無咩波波,眼望就應該 A CUP 左右~

作者: bigbird    時間: 2010-6-25 01:18
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~
作者: ballballlover    時間: 2010-6-25 10:47
作者: paulsiu69    時間: 2010-6-25 11:43
Thai gals are hot in bed, man.
作者: Hamsup    時間: 2010-6-25 11:55
Thanks for C-Hing report.  Was it BoBo in room "C", or the new one "King"?  Actually, I really really wanna try "BoBo" very much, I hope she will return .  Any C-hing knows about BOBO's update??
作者: tama141    時間: 2010-6-25 15:53
C 室係 KING ~尋日都已經見到佢係度!
我見佢都好多墨屎~~不過都算靚女,同幾後生!
作者: sex19stand    時間: 2010-6-25 21:50
thx
作者: jjcc1914    時間: 2010-6-27 01:12
多謝打假波報告
作者: Dane    時間: 2010-6-28 15:11
依家有D 假波做得幾好 ....好有手感, 唔駛太介意
3舊 唔駛 ............... . 一餐, 半餐 OK 嘅

作者: takman822    時間: 2010-6-28 15:49
A Cup 咪即係機場
作者: ballballlover    時間: 2010-6-28 16:08
作者: 32645tse    時間: 2010-6-29 17:39
One is faked, another one is an airport, any new big real there?

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2