香港一世發論壇

標題: [報告] SSP 泰妹 King (Yo Yo) [打印本頁]

作者: 劉精    時間: 2010-6-26 21:24
標題: [報告] SSP 泰妹 King (Yo Yo)
今日放 lunch,打去美妙,索女未返工,於是轉戰 141,報告如下:

Name: King / Yo Yo

樣貌:同 ad. 一樣,望落有點似陳妙英,28 歲
身材:應該 33 - 34C, 啡堤, gap 窄
服務:正,我俾 99 分,睇得出用真情服務你

洗左 3 間房,睇樣及身材後,最後選擇左 king,無水簫,我無要求過,環保吹,全部由我主動先,因為以前試過泰妹,用 KY。今次唔想又係咁樣 (因為見到有支 KY 係到,所以由我主動),我用心錫佢全身,最後終於俾我錫出水來,但小弟太屎,69 時控制唔到自己的情緒,結果就爆左啦。

最後我俾左 $280 +$20 Tips。

絕對可以返啅,我重問左 2Q 要幾錢,唔貴,收$350.

多謝大家支持我第一次出報告
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-26 22:08
ching真勁, 幫我地問埋2q幾多錢  , 如果$350 有2q, 咁又玩得過, 唔太貴
作者: ballballlover    時間: 2010-6-26 23:02
作者: ballballlover    時間: 2010-6-26 23:03
作者: 喵oo    時間: 2010-6-27 00:01
...Great..........
作者: jjcc1914    時間: 2010-6-27 00:37
原帖由 劉精 於 2010-6-26 21:24 發表
今日放 lunch,打去美妙,索女未返工,於是轉戰 141,報告如下:

Name: King / Yo Yo

樣貌:同 ad. 一樣,望落有點似陳妙英,28 歲
身材:應該 33 - 34C, 啡堤, gap 窄
服務:正,我俾 99 分,睇得出用真情服 ...

謝謝劉精師兄報告

師兄真係好心機,担担抬抬,連撻刀奶埋 (唔知有冇香茅味 )
不過你連隧道刀入就爆左 咁就  ~~~ (佢d吹功應該幾好噃)
等你下次個2q包膠
作者: ballballlover    時間: 2010-6-27 00:50
作者: bigbird    時間: 2010-6-27 04:16
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~
worth to try try
作者: 大孖    時間: 2010-6-27 08:18
雖然比較like內地及本地....不過都多謝ching有心的分享
作者: harchai    時間: 2010-6-27 14:05
劉精兄,請問$350,2Q 限時多久?
作者: 肥佬    時間: 2010-6-27 15:50
原帖由 harchai 於 2010-6-27 14:05 發表

你食過2Q想翻尋味牙, HARCHAI兄
作者: harchai    時間: 2010-6-27 18:10
原帖由 肥佬 於 2010-6-27 15:50 發表

你食過2Q想翻尋味牙, HARCHAI兄   

問定先姐,肥佬兄
作者: 肥佬    時間: 2010-6-28 08:42
原帖由 harchai 於 2010-6-27 18:10 發表

問定先姐,肥佬兄

洗乜問吖, 你拱"令袋", 你話要執多劑, D THAI GIRL 0累飯應LA, 仲話送GA TIM LA, HARCHAI兄
作者: 劉精    時間: 2010-6-28 11:46
這個問題... 我真係無問到,不過一貫 141 做法好似都是 40 分鐘內要完事。
但我覺得時間不是大問題,因為我 feel 到囡囡是用心來做,大家講 feel 的。而且俾多少少錢出來,泰妹應該做過鐘都不大問題!

原帖由 harchai 於 2010-6-27 14:05 發表

作者: paulsiu69    時間: 2010-6-28 12:05
Looks good .............. Thai gals are hot n wild in bed.
作者: ballballlover    時間: 2010-6-28 12:26
作者: 劉精    時間: 2010-6-28 12:32
謝謝波版主資訊!
作者: harchai    時間: 2010-6-28 14:56
原帖由 肥佬 於 2010-6-28 08:42 發表

洗乜問吖, 你拱"令袋", 你話要執多劑, D THAI GIRL 0累飯應LA, 仲話送GA TIM LA, HARCHAI兄   

肥佬兄, "令袋"就點都輪唔到我啦. 我只知呢個場係有人睇住入閘時間,限時30min,過左鐘會照計條女多一個鐘架. 可能而家唔同左,所以我才多口問劉精C兄jet
作者: harchai    時間: 2010-6-28 15:05
原帖由 ballballlover 於 2010-6-28 12:26 發表

好難講, 泰妹有d 30min, 有d 45min for basic 1Q.

If 2Q, will extend to 45 min and 60 min respectively.  

即係多 15 min。

但有d 陀地收 double for 2Q, 咁就要比 double 時間個客.

波板主都清楚啦
作者: harchai    時間: 2010-6-28 15:07
原帖由 劉精 於 2010-6-28 11:46 發表
這個問題... 我真係無問到,不過一貫 141 做法好似都是 40 分鐘內要完事。
但我覺得時間不是大問題,因為我 feel 到囡囡是用心來做,大家講 feel 的。而且俾多少少錢出來,泰妹應該做過鐘都不大問題!

...

係喎,最緊要出精出得過引就ok la.
作者: 劉精    時間: 2010-6-28 17:26
乜原來有人睇場架,你唔講,我真係唔知,上過去 2 次,都唔覺有人問長問短.

原帖由 harchai 於 2010-6-28 15:07 發表

係喎,最緊要出精出得過引就ok la.

作者: harchai    時間: 2010-6-28 17:34
原帖由 劉精 於 2010-6-28 17:26 發表
乜原來有人睇場架,你唔講,我真係唔知,上過去 2 次,都唔覺有人問長問短.

你見唔到佢架, 係通過細路電視望晒成條巷
作者: 肥佬    時間: 2010-6-29 09:04
原帖由 harchai 於 2010-6-28 17:34 發表

你見唔到佢架, 係通過細路電視望晒成條巷

WA!! 拱會5會係D囡囡GA房, 裝埋攝影机, 佢係第二墶地方嚟睇D客同個囡囡妖精打交0架, HARCHAI兄
作者: TMS2002    時間: 2010-6-29 09:37
細路電視
作者: linson    時間: 2010-6-29 10:02
原帖由 肥佬 於 2010-6-29 09:04 發表

WA!! 拱會5會係D囡囡GA房, 裝埋攝影机, 佢係第二墶地方嚟睇D客同個囡囡妖精打交0架, HARCHAI兄   

肥師伯做名星呀
作者: harchai    時間: 2010-6-29 12:25
原帖由 肥佬 於 2010-6-29 09:04 發表

你諗多左啦
作者: 肥佬    時間: 2010-6-29 13:34
原帖由 linson 於 2010-6-29 10:02 發表

肥師伯做名星呀

C侄, 你少担心, THAI GIRL禾5 ARM
作者: 肥佬    時間: 2010-6-29 13:36
原帖由 harchai 於 2010-6-29 12:25 發表

你諗多左啦

你刀咪話, 早幾年有個場試過拱做LA,仲成為新聞TIM
作者: 32645tse    時間: 2010-6-29 17:45
Your name is lau. Tjing, how come you......

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2