香港一世發論壇

標題: [報告] 中日混血兒 J J 好正 [打印本頁]

作者: 床上發電機    時間: 2010-6-29 13:03
標題: [報告] 中日混血兒 J J 好正
姓名: JJ
樣貌: 3/5 幾靚女,樣又姣.尤其是雙眼.淫得緊要,吹簫時望人樣激姣.
身材: 4/5 波大,腰細.  皮膚一般.
技術: 5/5 滿分! 明架囉,可?
服務: 4.5/5
過程:
她採取主動搞我先.但我爭取主動錫波,錫肚池,錫加拿大,
錫大比內側.最後咀佢妹妹,姣態畢露,哎哂出聲.水長流.
入去沖白白,洗jj好好享受,嘆番佢的技術夠本先!
床上吹簫好勁,爭小小出.我爭取插插的主動權.
戴完袋後又被她騎住.搵個西係咁磨我.西水好多.根本用不著ky.
納入後個pat係咁轉,西水整濕哂我的鳩毛.
頂住唔撚出字.轉為傳統男上poses.狂插到聽到西水聲.
攬得我好實,有時用手推我個pat要我插入D.
嗌得大聲,好淫.轉不了三四個poses我都係頂唔住,想出,但我話可唔可以口爆,
見佢隨即拉套,咀仔重係咁毀啜,最後全都爆在她的口內.
番桌: 玩多幾十次都未厭.我是唔會放棄的.
價錢: 450我五斤唔使佢找.

作者: 床上發電機    時間: 2010-6-29 13:04
http://www.miss148.com/girl.php?GID=3436
作者: ballballlover    時間: 2010-6-29 13:24
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-29 14:06
支持姣囡報告
作者: 劉精    時間: 2010-6-29 15:11
真係好姣咁既款啵
作者: ballballlover    時間: 2010-6-29 15:42
作者: topfun    時間: 2010-6-29 15:51
原帖由 ballballlover 於 2010-6-29 15:42 發表
不過呢位師兄個名同報告風格就有d................同我地台唔係幾同.

ball版親身去驗證
作者: 32645tse    時間: 2010-6-29 17:29
Very av look!
作者: ballballlover    時間: 2010-6-29 22:26
作者: 推油    時間: 2010-6-29 23:13
作者: topfun    時間: 2010-6-29 23:39
原帖由 ballballlover 於 2010-6-29 22:26 發表

topfun 兄,你囉我黎開 fun 咩,個個報告我都去驗證,邊有咁多精呀?

總之我只負責管理秩序,唔負責報告正假。

保持中立
作者: bigbird    時間: 2010-6-30 01:39
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~
作者: 財記    時間: 2010-6-30 20:12
死士報告~
我都係前日睇到JJ張相,嘩~好似好正咁...
今日晏晝就走去試下..點知
一開門...黑頭髮既?個樣同相好有出入...算~照入閘...
跟住~沖涼自已沖...又話玩body...只知只係係咁2"瀨"2野...
吹功沒有..仲有係fake ball....
其實到而家我都不禁懷疑,佢係替工定真人...
其間佢講野不斷中英夾雜...但係講既都係簡單英文...

最後一句~~反啅指數 : 0

師兄請自行分析,邊個係report邊個係廣告~完!
作者: 龍兄    時間: 2010-6-30 23:21
原帖由 財記 於 2010-6-30 20:12 發表
死士報告~
我都係前日睇到JJ張相,嘩~好似好正咁...
今日晏晝就走去試下..點知
一開門...黑頭髮既?個樣同相好有出入...算~照入閘...
跟住~沖涼自已沖...又話玩body...只知只係係咁2"瀨"2野...
吹功沒有..仲有係f ...

我諗可能係替工...就假日好大機係替工
我都會幫C兄向個囡囡反應...THX 意見先
作者: ballballlover    時間: 2010-7-1 03:08
作者: 財記    時間: 2010-7-1 14:32
原帖由 ballballlover 於 2010-7-1 03:08 發表

我都唔知架,我話左只負責管理版務,唔可能個個囡囡都試下。不過都多謝財兄以身試女,為各兄弟取得一手消息。

Ball兄~出嚟玩都預咗會跌錢...小弟只係將經歷寫返出嚟,等兄弟自行了解一下.
完全沒有要怪誰既意思...
作者: ballballlover    時間: 2010-7-1 19:39
作者: ballballlover    時間: 2010-7-1 19:45
作者: 財記    時間: 2010-7-1 22:53
原帖由 ballballlover 於 2010-7-1 19:45 發表

推油兄,財兄巳上左求證。

推油兄~仲比我早出post...話唔定佢一早已經去求證咗...先可以提出咁多疑點.
作者: KWAI1961    時間: 2010-7-7 22:31
真係好姣
作者: KWAI1961    時間: 2010-7-7 22:33
真係好姣
作者: turboman2    時間: 2010-7-18 16:14
原帖由 KWAI1961 於 2010-7-7 22:33 發表
真係好姣

真係好慘!!
坩多人被呃................

http://www.hk148forum.com/viewth ... &extra=page%3D3

作者: ballballlover    時間: 2010-7-18 16:33
作者: shenzhenpeinahu    時間: 2010-8-16 14:24
还是亲身验证
作者: ballballlover    時間: 2010-8-16 14:44

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2