香港一世發論壇

標題: [報告]名器!!美妙 - 美琪 [打印本頁]

作者: topfun    時間: 2010-6-30 00:48
標題: [報告]名器!!美妙 - 美琪
上到去美妙即刻有房吾駛等,2分鐘後美琪入黎,樣貌吾錯,比較成熟,中中地但keep得幾好,
但絕對吾係師奶。佢一入黎就即刻攬住我,仲好鬼開心添。係咁比佢抽我水,我當然吾執輸啦,
楂下佢pat pat,不過無乜肉。再翻起佢bra bra,呵呵....pink lin,i like it。當下立刻
幫佢卸甲,ball ball柔軟,不算太大有楂手。再望落去腰部比較粗有腩,不過幾好攬喎。

先bath,洗得好乾淨,再來body,又前又後又磨又卒,好high。美琪好鍾意笑,個樣又好姣。
乙水得人好開心。見佢咁落力我又招呼下佢,卒下佢妹妹,佢又講淫野,哈哈。忍吾住同佢車
左陣。再來水簫,初初都無乜野,跟住深喉,我dee,含晒啊,真係貼住晒架,好好feel。我又
輕輕禁佢個頭,呵呵,佢話妳咁樣我吾放口架!!哈哈...好呀。再用冰深喉,成條細佬都凍冰冰,
再用熱水,又變翻成條熱辣辣。爽晒。

上翻床,美琪問我先做前面定後面先,我話是但啦,佢就叫我扒底先。先kiss我耳仔,攪到
我起晒雞皮添。再kiss背脊,普普通通啦。鑽鑽前先用濕紙巾抹乾淨,不過都係輕輕舔下無
鑽入去。之後再kiss落大腿。然後佢叫我兀高,佢從後瀨我袋袋,又係含住春春黎拉扯,我
好buy呢招,痛與舒服之間好正。美琪再用咁既姿勢幫我吹,咁樣又幾過癮喎,佢吹得好落力,
時而kiss下袋袋時而吹吹。接著我訓係度,佢係咁瀨我lin lin,加拿大,又鑽我耳仔,仲連
塊面都lam埋。再kiss落去大比同膝頭哥,跟住又吹過。今次佢加快速度,我問佢係咪想吹爆
我,美琪話試下啦。我比佢繼續吹繼續深喉,仲叫佢比個妹妹黎睇睇。佢妹妹比較特別,吾
知點形容,不過我睇AV見過。我又卒下佢,美琪又好興奮咁講淫野,我再輕輕指插,出乎意
外地緊喎,吾同呢d就係所謂既名器?玩兩玩已經出水,果然好反應。我亦叫佢訓底到我黎。

我又kiss下佢lin lin先,真係幾pink喎,再輕輕力楂下佢ballball已經好大反應,好互動,
好好feel。我再向佢妹妹進發,一摸落去已經濕晒,先卒下佢,又V嘩鬼叫,再指插下,濕..
真係好濕,我問佢吾會噴水,佢話會,不過美琪話要等我來,我話盡力啦。再插深D,頂,真
係好窄喎,仲feel到入面係有D凹凸紋咁添,我又貪心D,再插深D。吾係掛,咁快頂到盡架拿?
美琪吾止窄仲好短添,我見佢咁enjoy我開turbo啦,佢反應真係另我更加狂妄,我越狂佢越
大反應,好鬼淫,有幾下我以為佢會噴水添,望住佢表情+淫聲,確係一絕。美琪不經意咁對
腳夾實左,我亦都放佢一馬,佢不知幾開心話想要,即刻幫我用口上套。

先男上,我刻意咁慢慢插入去,真係窄啊。吾係我窄,係佢妹妹窄。我逐下逐下咁插,再推深D,
已經封左佢頂,頂到佢好high。我再慢慢插,但係每下都插得好深,呵呵。好好feel啊。下下到
feel到係頂到盡,我再加速,美琪high都自己楂ball,呢個畫面我相信大家都好想遇到。跟住再
轉我最like既半邊鵝比,呢個姿勢仲入,一路插一路楂佢ballball,其間太過激跣左出黎,再插
入去之前摸摸佢妹妹,好似開左水喉咁.....我又再瘋狂活塞動作,美琪都迎合我每個動作,仲見
佢面泛焉紅,我都吾再忍啦。我係喉嚨發出野獸的咆哮,佢亦以凄厲的叫聲配合。完事後我地仲傾
左好多野。

後記:美琪真係好會做愛,而且仲係天生名器,真係滿足男人要求。
作者: bigbird    時間: 2010-6-30 01:46
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~
作者: ballballlover    時間: 2010-6-30 08:54
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-30 09:02
topfun兄, 又食到正野 , 呢幾日輪到我去開餐
作者: 槍手    時間: 2010-6-30 10:51
正野喎
作者: rider    時間: 2010-6-30 10:52
TOP兄好野!多謝報告
作者: 槍手    時間: 2010-6-30 10:54
美琪返咩鐘數呀
作者: ballballlover    時間: 2010-6-30 11:04
作者: topfun    時間: 2010-6-30 11:05
原帖由 ballballlover 於 2010-6-30 08:54 發表
topfun 兄, 正!!!!

美琪同呀Yan屬同類型,我諗應該岩你啊ball版
作者: topfun    時間: 2010-6-30 11:06
原帖由 kelvincyl 於 2010-6-30 09:02 發表
topfun兄, 又食到正野 , 呢幾日輪到我去開餐

Kelvin兄真勁,連開幾日餐
作者: topfun    時間: 2010-6-30 11:08
原帖由 槍手 於 2010-6-30 10:54 發表
美琪返咩鐘數呀

聽講12:00-13:00度啦
琴晚我做完佢差不多23:00,佢都收工。
難得仲咁好水
作者: topfun    時間: 2010-6-30 11:08
原帖由 rider 於 2010-6-30 10:52 發表
TOP兄好野!多謝報告

交流下
作者: ballballlover    時間: 2010-6-30 11:09
作者: 大孖    時間: 2010-6-30 11:12
正野~~ 多謝top兄
作者: topfun    時間: 2010-6-30 11:13
原帖由 ballballlover 於 2010-6-30 11:09 發表

肥B哥話, 有個前日至見工, 白白淨, 幾好架, 唔知係咪美琪?

咁應該係佢啦,仲咁快影埋相添

BTW,佢琴晚都係著呢條底底
作者: ballballlover    時間: 2010-6-30 11:27
作者: topfun    時間: 2010-6-30 11:58
原帖由 ballballlover 於 2010-6-30 11:27 發表

咁即龍兄 xxxxxxxxxxxx 後就到你 xxxxxxxxxxxx 喇!

可能仲隔左幾個添
作者: ballballlover    時間: 2010-6-30 12:18
作者: topfun    時間: 2010-6-30 12:28
原帖由 ballballlover 於 2010-6-30 12:18 發表

我話龍兄影完相就到你咋. 美琪第一餐咪咁餓!!!

ball版蝦我
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-30 14:02
原帖由 topfun 於 2010-6-30 11:06 發表

Kelvin兄真勁,連開幾日餐

topfun兄, 你咪玩我啦, 雖然我細佬有力, 不過冇財力, 可以連開幾日餐

不過美琪好似唔錯, 睇下嘉嘉今日有冇返先, 如果冇返就去試下美琪
作者: 槍手    時間: 2010-6-30 16:23
原帖由 ballballlover 於 2010-6-30 11:04 發表

你又起啖

仲起旗添
作者: ballballlover    時間: 2010-6-30 16:28
作者: ballballlover    時間: 2010-6-30 16:28
作者: 32645tse    時間: 2010-6-30 17:10
Top hing is a top gun wor!
作者: topfun    時間: 2010-6-30 17:26
原帖由 ballballlover 於 2010-6-30 16:28 發表

冇辦法囉, 我叫波板, 你個logo又咁似個波, 得閒咪玩下佢!!

海膽,海膽,海膽,海膽,海膽
作者: ballballlover    時間: 2010-6-30 17:34
作者: topfun    時間: 2010-6-30 19:01
原帖由 ballballlover 於 2010-6-30 17:34 發表

理得海膽定沙膽, 圓碌碌咪當波囉!

下次換碌棍仔先
作者: ballballlover    時間: 2010-6-30 19:14
作者: kelvincyl    時間: 2010-6-30 23:26
多得topfun兄美琪報告, 令我今日上左去美妙, 點知誤打誤撞, 誤中副車, 試到isabelle

臨走時, keeper話有新囡叫baby, topfun你下次可以試下, 等你出報告

作者: ballballlover    時間: 2010-7-1 03:03
作者: topfun    時間: 2010-7-1 03:56
原帖由 kelvincyl 於 2010-6-30 23:26 發表
多得topfun兄美琪報告, 令我今日上左去美妙, 點知誤打誤撞, 誤中副車, 試到isabelle

臨走時, keeper話有新囡叫baby, topfun你下次可以試下, 等你出報告

嘻嘻,美琪都吾錯架。
其實吾駛多謝我,最緊要大家分享

作者: kelvincyl    時間: 2010-7-1 11:19
原帖由 ballballlover 於 2010-7-1 03:03 發表

又食好野,羨慕!我就比女友book左,又冇得偷食!

ball兄, 咁等你交完功課先, 到你得閒時, 相信已經有好多好野, 到時驚你煩緊唔知試邊個好
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-1 11:23
原帖由 topfun 於 2010-7-1 03:56 發表

嘻嘻,美琪都吾錯架。
其實吾駛多謝我,最緊要大家分享

topfun兄講得岩, 食完野, 無論好唔好食,  最緊要分享一下 好似d寫食評既人一樣, 大家變左做食家
作者: ballballlover    時間: 2010-7-1 16:05
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-1 16:14
原帖由 ballballlover 於 2010-7-1 16:05 發表

依家d好野巳經多都食唔切!

咁又係, 而家求其講都有幾個好正(我未試名單), 有 嘉嘉, 雪兒, 美琪, baby, 小美, 桐桐, 小小, 小龍女......真係食唔切
作者: ballballlover    時間: 2010-7-1 19:34
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-1 21:29
原帖由 ballballlover 於 2010-7-1 19:34 發表

Kelvin 兄,你張名單中我食過最後4個!正!!

BALL兄, 我有睇你同其他ching既報告, 所以我既名單先有佢地既名 名單方便攜帶, 準備隨時起錨
作者: kk008    時間: 2010-7-9 13:27
thx ching.
作者: kk008    時間: 2010-7-9 13:27
thx ching.
作者: kk008    時間: 2010-7-9 13:28
thx ching.
作者: kk008    時間: 2010-7-9 13:28
thx ching.

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2