香港一世發論壇

標題: 恭喜kelvincyl成為本區版主 [打印本頁]

作者: 龍兄    時間: 2010-6-30 23:26
標題: 恭喜kelvincyl成為本區版主
恭喜kelvincyl成為本區版主

有見kelvin兄的努力及積極....將於1/7正式升為本區版主

多謝各位支持及意見

作者: kelvincyl    時間: 2010-6-30 23:31
多謝龍兄比呢個機會我, 我會努力比心機做版主, 如小第有咩做得唔好, 請各位ching多多包"含"
作者: jjcc1914    時間: 2010-6-30 23:40
原帖由 龍兄 於 2010-6-30 23:26 發表
恭喜kelvincyl成為本區版主

有見kelvin兄的努力及積極....將於1/7正式升為本區版主

多謝各位支持及意見

眾望所歸,弓起弓起

作者: ballballlover    時間: 2010-7-1 03:00
作者: topfun    時間: 2010-7-1 03:51
支持
作者: 肥佬    時間: 2010-7-1 08:51
KELVINCYL BRO, CONGRATULATION:148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:
作者: 華dee哥    時間: 2010-7-1 10:20
原帖由 kelvincyl 於 2010-6-30 23:31 發表
多謝龍兄比呢個機會我, 我會努力比心機做版主, 如小第有咩做得唔好, 請各位ching多多包"含"

含呢d交俾女女做算啦 恭喜kelvincyl成為版主.
作者: Dane    時間: 2010-7-1 14:13
K-兄 .... 以後 同 以前 都靠晒你啦
有你係度 可以幫輕吓 ball pan chu
佢一個人 食唔晒咁多囡架   弓起 ~~弓起

作者: ballballlover    時間: 2010-7-2 00:53
作者: hkshrek    時間: 2010-7-2 11:24
恭喜 Kelvin 兄
作者: billy838    時間: 2010-7-2 12:23

作者: rider    時間: 2010-7-2 13:29
恭喜KELVIN兄,賀喜KELVIN。
作者: 喵oo    時間: 2010-7-6 13:22
Kelvin 兄......恭喜.................恭喜...................................

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2