香港一世發論壇

標題: [報告] 值得翻砌 LILY,BM好正呀 ( 相 X 1) [打印本頁]

作者: BigBallLover    時間: 2010-7-1 10:26
標題: [報告] 值得翻砌 LILY,BM好正呀 ( 相 X 1)
昨天翻砌 LILY,BM好正呀

樣貌: 4/5  我覺得真人幾可愛
身材:4.5/5 大波波 皮膚又白又滑,patpat正 , 話不喜歡自己波波太大, 小一點就好, 我話大小剛剛好, 小一點就沒有很多樂趣
技術:4.5/5  吹奏, 一路吹一路望下你, 雙蛋夾腸仔, body massage 超舒服
服務:5/5  樣樣自動波, 全程有笑容 表情多多, gf feel  
環境 : 4/5 環境ok
過程: 一入去見到佢著住 OL装, 好正去馬,揸住我技鎗去沖涼, 洗洗下佢就出招, 先黎雙蛋夾腸仔, 爽爽 , 沖完之後就抺身, 床上再出招,吹奏好舒服, 閉起雙眼超正享受, 正場先來女上, 大波波搖下搖下咁好有立體感, 仲正過阿凡達, 一不提防, Lily 又出招: 雙手揸胸,係佢揸我.................... 之後正常位, 不過小弟弟不聽話, 無啦啦軟左 , 即刻同手口並用整硬番, 一下一下佢叫得好肉緊, 叫聲幾好聽, 反應幾正, 突然 Lily 出最後一招: 超級鉸剪腳, 唔俾我走, 把我KO

作者: BigBallLover    時間: 2010-7-1 10:27
http://www.miss148.com/girl.php?GID=3374
作者: BigBallLover    時間: 2010-7-1 10:37

作者: ballballlover    時間: 2010-7-1 10:56
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-1 11:17
THX~ CHING簡短報告
作者: 肥佬    時間: 2010-7-1 11:39
原帖由 ballballlover 於 2010-7-1 10:56 發表
師兄好勤力! 有時欲速則不達架!

BALL PAN CHU, 你拱講係MUD意思SIN
作者: Dane    時間: 2010-7-1 14:10
原帖由 肥佬 於 2010-7-1 11:39 發表

BALL PAN CHU, 你拱講係MUD意思SIN   

肥佬 ...呢位C-HING 日日去砌2鑊, 咁對呢條囡應該有更深入嘅 了解, 寫包交就更清晰
作者: ballballlover    時間: 2010-7-1 16:01
作者: bigbird    時間: 2010-7-2 01:45
thanks c-hing report ~~~~~~~~~~~~
作者: rider    時間: 2010-7-2 13:33
THANKS REPORT!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2