香港一世發論壇

標題: [報告] 3訪龍華婷婷 [打印本頁]

作者: topfun    時間: 2010-7-7 16:01
標題: [報告] 3訪龍華婷婷
開門一見到婷婷,佢就即刻攬實我,好鬼有二奶feel。

頭兩part都係同之前差不多,不過今次開大。

Part2完左婷婷叫我過床,不過佢無問我食乜餐,佢好似知我今日要開大咁。婷婷先自己除去
bikini。床邊,佢先kiss我lin,kiss kiss下仲要輕輕咁咬,爽呀。我先訓上床,佢趴上黎
請我食ball餅,lin lin幾pink,色澤好靚,size適中,very good。玩左一陣我叫佢訓底等我黎。
先kiss佢lin lin,好大反應,粒lin lin好好含,好好啜,好好瀨,再輕輕咁楂佢ball ball,
雖然係fake,但吾楂咁深係吾會有硬野,不過ball型真係好靚。再瀨下佢lin lin周圍,聽住佢
沉重呼吸,有時又帶點呻吟,好enjoy。我再kiss落去,上次睇過佢妹妹相當對版,今次我就直
kiss落去。婷婷反應更加大,我緊係吾放過佢啦,直頭出埋我條摩打利,起勢咁恬下恬下,婷婷
哎晒救命咁,我更加得勢不饒人,再出無影手,瞄準佢豆豆係咁卒,婷婷比我卒到典典下,突然
間見佢成身震晒,再兩腳夾實我隻手,然後紅都面晒咁講:"好衰架,咁快比你攪掂左"。下?吾係
呀麻,咁快黎左。我半信半疑,再摸下佢妹妹,頂.....真係濕得咁勁呀,我再輕輕撫佢妹妹,再
kiss埋佢對又白又滑既長腿。然後再到婷婷服侍我,先上套吹吹,不過都係一般啦,緊緊合格。kiss
袋袋係蜻蜓點水式,點點下好過癮。吹到咁上下佢坐上來,騎功不錯,仲會叫你honey,honey好鬼
逍魂,緊住再爬落黎un我,我就楂住佢pat pat,又輕輕打下佢pat pat。婷婷主動轉pose,佢示意
我坐直,而佢就cool住我條頸係咁un,我又ja下佢pp又kiss下佢linlin,un下un下,今次我要求
轉pose,男上女下,一路插住一路轉pose,呢一下好深咁插入去,婷婷攬得我好實,聽佢叫聲知佢
相當興奮,我又輕輕kiss佢lips,我feel到佢可能無車牌所以我只係kiss佢lips only。我再加快速
度,力度,深度,佢比我既反應,感覺好似同自己女友做咁,好high,我再深深咁kiss佢lips,差
不多到發射階段,我再猛烈進攻,婷婷亦知我心意,迎接我的最後一激,最後,我地好滿足咁攬住
訓係度休息,回味。婷婷仲用腳鉗實我,好溫馨啊....跟住婷婷幫我bath,洗得好乾淨。

後記:同婷婷做,感覺良好。由其係遇到呢d咁好反應既對手,真係USB少見。

作者: kelvincyl    時間: 2010-7-7 16:08
冇記錯, TOPFUN兄之前2次都冇開大, 今次終於忍唔住, 要同佢開大
作者: topfun    時間: 2010-7-7 16:29
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-7 16:08 發表
冇記錯, TOPFUN兄之前2次都冇開大, 今次終於忍唔住, 要同佢開大

係啊
好彩都無失望
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-7 16:38
TOPFUN兄, 會唔會沉沉地, 心思思忍唔住再番食多次
作者: topfun    時間: 2010-7-7 16:42
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-7 16:38 發表
TOPFUN兄, 會唔會沉沉地, 心思思忍唔住再番食多次

會返食但吾會沉
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-7 16:53
TOPFUN兄第3次上去, 婷婷實認得你, 大家都好熟, 咁做起上黎, 真係會特別有FEEL

不過我去指壓, 暫時最多都係番食到第2次, 唔知點解, 第2次上去時, 其實做既野都係一樣, 但總係冇第1次去食時咁好FEEL  
作者: ballballlover    時間: 2010-7-7 16:55
作者: topfun    時間: 2010-7-7 16:59
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-7 16:53 發表
TOPFUN兄第3次上去, 婷婷實認得你, 大家都好熟, 咁做起上黎, 真係會特別有FEEL

不過我去指壓, 暫時最多都係番食到第2次, 唔知點解, 第2次上去時, 其實做既野都係一樣, 但總係冇第1次去食時咁好FEEL  

指壓黎講我暫時只係翻食過小小,不過第2次同小小玩,玩得仲激
作者: topfun    時間: 2010-7-7 17:00
原帖由 ballballlover 於 2010-7-7 16:55 發表
Topfun Hing,

Finally open big!!

嘻嘻
熟D先好玩d,有D溝女feel幾得意架
作者: ballballlover    時間: 2010-7-7 17:03
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-7 17:08
我都有睇你2次大戰小小既報告

可能我第一次食時, 我想玩既野都玩晒, 所以第2次再食時, 感覺可能就好似冇第一次咁正
作者: ballballlover    時間: 2010-7-7 17:09
作者: topfun    時間: 2010-7-7 17:14
原帖由 ballballlover 於 2010-7-7 17:03 發表

因住溝上身!

作者: topfun    時間: 2010-7-7 17:16
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-7 17:08 發表
我都有睇你2次大戰小小既報告

可能我第一次食時, 我想玩既野都玩晒, 所以第2次再食時, 感覺可能就好似冇第一次咁正

第2次食小小都估吾到會咁激架
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-7 17:22
原帖由 ballballlover 於 2010-7-7 17:03 發表

因住溝上身!

TOPFUN咁有型靚仔, 如果佢想溝上身, 真係手到拿來, 話都冇咁易
作者: topfun    時間: 2010-7-7 17:47
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-7 17:22 發表

TOPFUN咁有型靚仔, 如果佢想溝上身, 真係手到拿來, 話都冇咁易

啋啋
作者: ballballlover    時間: 2010-7-7 18:03
作者: topfun    時間: 2010-7-7 18:06
原帖由 ballballlover 於 2010-7-7 18:03 發表

口就說啋, 心就甜蜜蜜, 咀就笑到E哂牙!

乜你咁鬼鍾意踢爆人架
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-7 18:06
原帖由 ballballlover 於 2010-7-7 18:03 發表

口就說啋, 心就甜蜜蜜, 咀就笑到E哂牙!

BALL兄, 你唔可以踢爆TOPFUN兄架
作者: ballballlover    時間: 2010-7-7 18:09
作者: rider    時間: 2010-7-7 18:15
原帖由 ballballlover 於 2010-7-7 17:09 發表
頭版總共11個會員出左15個報告, 共13囡囡.

Topfun 兄佔4個報告, 奇哥就2個報告.

topfun兄~有金鎗不壞之身,犀利
作者: topfun    時間: 2010-7-7 18:18
原帖由 rider 於 2010-7-7 18:15 發表

topfun兄~有金鎗不壞之身,犀利

rider兄幾時再去食
不過記得打電話問清楚先啊
作者: ballballlover    時間: 2010-7-7 18:22
作者: bigbird    時間: 2010-7-10 01:58
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2