香港一世發論壇

標題: [報告] 旺角中女珍珍 [打印本頁]

作者: Jolly    時間: 2010-7-10 00:21
標題: [報告] 旺角中女珍珍
http://miss148.com/girl.php?GID=5005
樣貌: (2.5)/5
中女, 冇撈味, 住家味重, 樣一般
身材: (3.0)/5
大波, 有肚腩, 大約5' 5"
技術: (4.0)/5
dup 骨技術唔錯, 都幾有心機, M.L. 就有D被動, 我全程做主動, 不過D體位總算配合得到
我見佢D相影到禁激, 以為佢玩得好主動好放, 點知佢話係攝影師要佢咁影, 我覺得佢好似任人擺布咁
時間的確係足90分鍾, 算啦如果你話去大場玩, 剩係dup骨出火雙鍾都一定唔只呢個價, 又係俾件中女你
總結, dup骨抵讚, 可以番啅

作者: bigbird    時間: 2010-7-10 01:59
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~
作者: ballballlover    時間: 2010-7-10 03:08
作者: 肥佬    時間: 2010-7-10 08:35
任人擺布尼D囡咪好LOR, 好過果D成床米多多聲LA, THANK YOU, JOLLY兄
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-10 08:41
THX~ JOLLY兄報告
作者: rider    時間: 2010-7-10 10:37
thank you~c-hing report
作者: ballballlover    時間: 2010-7-10 11:33
作者: 肥佬    時間: 2010-7-10 12:13
原帖由 ballballlover 於 2010-7-10 11:33 發表

大籮大波重任擺佈,岩哂師伯

可惜個後院唔OPEN 呢
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-10 17:28
原帖由 肥佬 於 2010-7-10 12:13 發表

可惜個後院唔OPEN 呢   

肥c伯, 你可以問下, 佢可能會為你開後院  佢後院可能未被人遊玩過, 你係第一人
作者: ballballlover    時間: 2010-7-10 17:41
作者: 肥佬    時間: 2010-7-11 10:52
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-10 17:28 發表

肥c伯, 你可以問下, 佢可能會為你開後院  佢後院可能未被人遊玩過, 你係第一人

唔制..............., 屌後院老處好Q貴GA
作者: 肥佬    時間: 2010-7-11 10:54
原帖由 ballballlover 於 2010-7-10 17:41 發表

yes ar!

你邦禾埋屌老處GA SEA FOOD GA單, 禾就去, BALL兄
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-11 11:59
原帖由 肥佬 於 2010-7-11 10:52 發表

唔制..............., 屌後院老處好Q貴GA   

咩玩後院老處好貴架? 我真係唔知, 肥c伯果然係後院老手

不過有得屌後院老處會好爽, 多d錢都冇計啦
作者: ballballlover    時間: 2010-7-11 16:31
作者: KWAI1961    時間: 2010-7-11 23:18
Thank you
作者: 肥佬    時間: 2010-7-12 01:10
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-11 11:59 發表

咩玩後院老處好貴架? 我真係唔知, 肥c伯果然係後院老手

不過有得屌後院老處會好爽, 多d錢都冇計啦

係真0架, K PAN CHU, 禾以前問過一個囡囡, 可5可以畀禾邦姖開個後院老處, 你估姖点答禾牙, 姖話得, 冇問題, 不過要封番封10萬銀港幤利是畀姖WOR, 禾聽見姖拱講, 咪挑冷咗姖一聲話, 食人隻車咩, 開山劈石要十皮嘢, 禾唔會拎D錢過VIETNAM搵個13-14才GA罐头嚟開牙, 刀係千零二千蚊美金G MA, 妳刀嘥賊氣拱講LOR

有幾爽JET, 仲辛苦過開罐头0架, K PAN CHU, 開DO条女依E牙牙, 鬼Q殺拱嘈0架

作者: kelvincyl    時間: 2010-7-12 16:18
原帖由 肥佬 於 2010-7-12 01:10 發表

係真0架, K PAN CHU, 禾以前問過一個囡囡, 可5可以畀禾邦姖開個後院老處, 你估姖点答禾牙, 姖話得, 冇問題, 不過要封番封10萬銀港幤利是畀姖WOR, 禾聽見姖拱講, 咪挑冷咗姖一聲話, 食人隻車咩 ...

估唔到囡囡後院第一次既入場費仲貴過黃金 真係去開罐頭都冇咁嬲

第一次後院既開山劈石, 唔係落多d ky就ok, 雖然係辛苦, 但係肥c伯你都樂在其中
作者: ballballlover    時間: 2010-7-12 16:55
作者: Jolly    時間: 2010-7-14 23:05
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-10 17:28 發表

我諗你地班sea food友都唔洗點問, 珍珍係個種住家格, 搵餐飯食個種, 唔係撈格, 鬼Q肯俾你deal sea food, 你地如果有人deal 到佢sea food, 記得上來包膠一下
作者: ballballlover    時間: 2010-7-15 02:17
作者: 肥佬    時間: 2010-7-15 08:39
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-12 16:18 發表

估唔到囡囡後院第一次既入場費仲貴過黃金 真係去開罐頭都冇咁嬲

第一次後院既開山劈石, 唔係落多d ky就ok, 雖然係辛苦, 但係肥c伯你都樂在其中

屌SEA FOOD唔係落KY 0架, K PAN CHU, 係落一隻專要嚟屌SEA FOOD GA液體油, 細細樽, 擳落去個C EYE DO, 滑過KY, 一隊即入, 好過癮0架
作者: 肥佬    時間: 2010-7-15 08:41
原帖由 ballballlover 於 2010-7-12 16:55 發表

咁拿利!!!

唔係你估屌C EYE老處拱過癮牙, BALL PAN CHU
作者: 肥佬    時間: 2010-7-15 08:48
原帖由 Jolly 於 2010-7-14 23:05 發表

我諗你地班sea food友都唔洗點問, 珍珍係個種住家格, 搵餐飯食個種, 唔係撈格, 鬼Q肯俾你deal sea food, 你地如果有人deal 到佢sea food, 記得上來包膠一下

E+唔畀JET, 難保做多一兩年唔畀KA, 好多囡囡初初唔做後院, 旦 一耐, 又未上DO岸, 最後咪又要向現實低头, 賣埋個SEA FOOD, 禾見過不少尼D囡囡LA, C-HING
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-15 08:57
原帖由 Jolly 於 2010-7-14 23:05 發表

ching, 我地緊係知佢冇後院玩,(我仲未試過玩人地後院 ) 我地都係講笑, 吹下水
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-15 08:59
原帖由 肥佬 於 2010-7-15 08:39 發表

屌SEA FOOD唔係落KY 0架, K PAN CHU, 係落一隻專要嚟屌SEA FOOD GA液體油, 細細樽, 擳落去個C EYE DO, 滑過KY, 一隊即入, 好過癮0架   

你係老手, 應該會隨身攜帶定一支, 以備不時之需
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-15 09:01
原帖由 肥佬 於 2010-7-15 08:48 發表

E+唔畀JET, 難保做多一兩年唔畀KA, 好多囡囡初初唔做後院, 旦 一耐, 又未上DO岸, 最後咪又要向現實低头, 賣埋個SEA FOOD, 禾見過不少尼D囡囡LA, C-HING   

如果唔係咁, 邊有咁多後院開比你玩
作者: ballballlover    時間: 2010-7-15 10:34
作者: ballballlover    時間: 2010-7-15 10:35
作者: 肥佬    時間: 2010-7-15 17:41
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-15 08:59 發表

你係老手, 應該會隨身攜帶定一支, 以備不時之需

殊..................細聲D
作者: 肥佬    時間: 2010-7-15 17:43
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-15 09:01 發表

如果唔係咁, 邊有咁多後院開比你玩

刀唔係拱講GA K PAN CHU, 有求必有供GA JET
作者: 肥佬    時間: 2010-7-15 17:47
原帖由 ballballlover 於 2010-7-15 10:34 發表

你笑得拱鬼開心乜JET, 你夠屌過果個越南妹女友個SEA FOOD LOR, 你咪以為禾唔記得牙, BALL兄
作者: 肥佬    時間: 2010-7-15 17:51
原帖由 ballballlover 於 2010-7-15 10:35 發表

其實有乜所謂, 收多$50-$100, 快d上岸!!

咪係LOR, 你睇MK AMY姐同SSP美琪姐, 姖兩個係HK & SZ有幾個物業就G LA
作者: paulsiu69    時間: 2010-7-17 23:38
Worth to have a try, man.
作者: AK22    時間: 2010-8-18 10:15

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2