香港一世發論壇

標題: 請有有冇任時限做好介紹 [打印本頁]

作者: yip0305    時間: 2010-7-10 19:37
標題: 請有有冇任時限做好介紹
請有有冇任時限做好介紹
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-10 19:58
CHING,如果想限時任做, 可以考慮指壓 , 如果想搵某個囡囡, 最好打定電話問定有冇返就最穩陣
作者: yip0305    時間: 2010-7-10 20:18
多謝指點 但有沒有好的女女介紹我試下呢
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-10 20:30
叮叮岩岩番, 之前都有好多ching試過唔錯, 不過比較難搵到, 最好book定先

其實仲有可可 , 阿金, 或者睇下其他ching既報告, 可以參考下
作者: Jolly    時間: 2010-7-10 23:20
原帖由 yip0305 於 2010-7-10 19:37 發表
請有有冇任時限做好介紹

限時任做呢家野好講體力, ching 你都好自信喎, 一般都係60分鐘任砌, 我後生個時最盡都係60分鍾之內兩劑, 你呢??
各位ching不如大家講下自己性能耐
我講先啦, 我同我第二個女朋試過一晚之內砌3次, 當時廿二歲之後都未試過破紀錄, 依家就一晚兩劑都有D吃力, 不過心癮始於不減, 只係有心冇力, 正所謂唔嫖唔知身體好, 大家講下
作者: yip0305    時間: 2010-7-10 23:43
試過一晚4次
作者: ballballlover    時間: 2010-7-11 00:16
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-11 11:52
其實如果太耐冇做, 真係可以一晚3次, 再加早q一次, 共4次, 不過做完後, 真係會腳仔軟  有排都冇性慾, 所以證明真係幾傷身  , 所以都勸各ching唔好去得太盡, 先會長玩長有

而我去指壓, 60分鐘就暫時最多3q

http://www.hk148forum.com/viewth ... ;highlight=%A5i%A5i
作者: Jolly    時間: 2010-7-11 15:56
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-11 11:52 發表
其實如果太耐冇做, 真係可以一晚3次, 再加早q一次, 共4次, 不過做完後, 真係會腳仔軟  有排都冇性慾, 所以證明真係幾傷身  , 所以都勸各ching唔好去得太盡, 先會長玩長有

而我去指壓, 60分鐘就暫 ...

60分鐘3q, c hing 好強健下喎
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-11 16:05
我通常都係2q, 剩係個次先3q, 玩3q真係時間會好趕, 同埋都要囡囡配合先做到, 咁短時間做3q, 真係會傷身
作者: ballballlover    時間: 2010-7-11 16:33
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-11 16:37
ball兄, 你都唔差, 綽號 "溫柔調情之王"
作者: ballballlover    時間: 2010-7-11 16:44
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-11 16:49
原帖由 ballballlover 於 2010-7-11 16:44 發表

但係我只能令囡囡一個鐘 high 三次,自己就出唔到 3Q喎!

ball兄, 有咩秘訣可能令條女1個鐘high 3次, 等我學下野

同埋點睇得出佢high左幾次呢? 雖然囡囡可以口講佢自己high左3次, 但我都想知道下
作者: ballballlover    時間: 2010-7-11 16:59
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-11 17:09
咁會有咩跡象或小動作睇得出呢  
作者: dd77    時間: 2010-7-11 17:16

作者: yip0305    時間: 2010-7-11 18:11
我又要學

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2