香港一世發論壇

標題: [報告] 尖咀水天一色 [打印本頁]

作者: 骨精強    時間: 2010-7-15 14:38
標題: [報告] 尖咀水天一色
http://www.miss148.com/girl.php?GID=5004
尋晚早收工, 積埋好多骨火, 膊頭痛到死, 有個老友約我返大陸dup骨, 我收6:00pm, 上去食埋飯鬆完骨, 返到來起馬12:00,
我推咗佢啦, 我上左網睇女, 俾我見到水天一色, 嘩講明色情免問, 但係封面條女好似幾大波, 我估都係假正經, 本住一試心態, 又反正都攰到唔係好想郁, 咁就上左去. 地方好企理, 但係我入個間房比冇張細得多, 心諗冇所謂啦, 沖涼完入到去等左5分鍾先有女入來, 條女樣OK架, 斯斯文文, 身材都唔差, 心諗拾到件好野, 咁佢一路dup, 除左問我夠唔夠力之外, 就幾乎冇出過聲, 手勢好正宗好舒服, 不過有D過分正宗, 我原本攰到唔係好想郁, 但係開始有D心邪, 問佢加錢出個火得唔得, 佢用手指住牆身個牌, 寫色情免問, 我問佢講唔打JJ, 你淨係dup點搵到食呀, 佢笑住話已經夠晒食. 我都唔好意思再問落去. 最終埋單$128, 足鍾有凸, 睇下我以下既評分
相貌: 7/10
地方: 8/10
手勢: 8/10
色情: 0/10
作者: ballballlover    時間: 2010-7-15 15:25
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-15 15:41
thx~正骨場報告

估唔到, 係148既ad, 原來真係仲有正骨場

不過多口問下, 正骨場雖然咩都冇, 但係可唔可以毛手毛腳, 過下手癮呢?
作者: topfun    時間: 2010-7-15 16:48
原帖由 骨精強 於 2010-7-15 14:38 發表
http://www.miss148.com/girl.php?GID=5004
尋晚早收工, 積埋好多骨火, 膊頭痛到死, 有個老友約我返大陸dup骨, 我收6:00pm, 上去食埋飯鬆完骨, 返到來起馬12:00,
我推咗佢啦, 我上左網睇女, 俾我見到水天一色 ...

睇D相吾似喎無野攪喎
作者: ballballlover    時間: 2010-7-15 19:31
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-15 19:55
雖然佢已寫明色情免問, 但睇第一張相真係幾吸引, 加埋環境氣氛, 真係好似有野玩, 唔怪得有ching會誤會
作者: ballballlover    時間: 2010-7-15 21:40
作者: 推油    時間: 2010-7-15 21:52
作者: hkshrek    時間: 2010-7-16 11:16
原帖由 骨精強 於 2010-7-15 14:38 發表
我推咗佢啦, 我上左網睇女, 俾我見到水天一色 ...

無R你代支咁好
作者: hkshrek    時間: 2010-7-16 11:17
原帖由 ballballlover 於 2010-7-15 19:31 發表

佢用手指住牆身個牌, 寫色情免問

可能係要保護幅牆,驚你地射穿牆
作者: ballballlover    時間: 2010-7-16 12:32
作者: hkshrek    時間: 2010-7-16 15:07
原帖由 ballballlover 於 2010-7-16 12:32 發表

色情免問最岩你

正骨禾都啱
作者: ballballlover    時間: 2010-7-16 15:16
作者: hkshrek    時間: 2010-7-16 15:18
原帖由 ballballlover 於 2010-7-16 15:16 發表

係最啱

講到咁盡無彎轉
作者: ballballlover    時間: 2010-7-16 15:44
作者: bigbird    時間: 2010-7-17 03:28
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2