香港一世發論壇

標題: 上樓Cafe褲襠底按摩(轉貼) [打印本頁]

作者: Peter    時間: 2007-10-8 16:57
標題: 上樓Cafe褲襠底按摩(轉貼)
早前曾報道過油尖旺上樓Cafe有「外賣」服務,或者做得太過揚,所以呢期收斂些少,但一無搞,對於麻甩佬講又點會再有藉口幫襯,所以淫業又再開始諗噱頭搞。

最近油麻地廟街附近一間上樓Cafe就戙個宣傳牌樓下話提供腳底按摩服務,只要客人光顧腳底按摩即送即磨咖啡,或會員可以優惠價享用腳底按摩服務,但個牌最底下就印有幾行可圈可點字句:「只招待男賓,腳底按摩可即場挑選女服務員為你服務。」明眼人一睇就知當中有景轟啦!

基於好奇下,我就衝上去試試。一入內,幾條貌似「撈女」知客先安排我坐低一角,然後好正經咁介紹Cafe招牌咖啡,當落完柯打後,就有另一位類似北姑侍應走近問:「先生,要唔要試腳底按摩呀?咁會抵好多!」上得梗係想試,但當我一問價錢時候,一位紋身佬就埋講:「我分有幾種服務,包括港式、韓式同泰式,老闆想試邊款式呢?」從紋身佬眼神加對答語氣,經已肯定有搞,所以我好直接問「三式」分別,港式即係香港人慣邪骨,可選擇現場或出街,收費四百至六百元;韓式就一定要入房搞,用按摩油推勻下半身,後欄都洗埋,收費八百元;泰式即係澳門「柔情大髀筋」,現場解決,「有捽冇出」實收三舊水。結果,我選擇泰式,囡囡質素唔錯,佢先同我按摩一輪腳,之後雙手就不停向上移,直到我褲襠底,按到我差想爆就夠鐘。老實講,好耐都冇香港有過咁興奮感覺,咁唔使講梗要試埋個港式至走啦!最後埋單連小費一千蚊有找。
作者: 137139    時間: 2007-10-15 12:58
come on $1,000不會吧,你真是大富豪
作者: speedlin    時間: 2007-10-16 03:04
梗要試埋個 $1,000至走!!! 咪玩啦!!
作者: 呀細!_!    時間: 2007-10-20 12:05
邊度有O的咁攪笑o既野啊?
作者: ufololo    時間: 2007-11-2 10:40
1叉野打飛機仲冇出野!!!!上路整個雙飛都吾洗啦!
作者: 推油    時間: 2007-11-3 00:56
作者: tomlo    時間: 2007-12-4 02:22
;P
作者: 頂王    時間: 2007-12-24 16:54
以家呢個時世,一千蚊叫喔,真係大富啦,上去穩一樓一,咩都有得搞啦,都係几舊咋,如果唔夠爽,直接落東莞爽啦,爽過你就知,咩叫“爽到昇仙”啦
作者: 恐龍仔    時間: 2008-1-19 23:25

作者: ballballlover    時間: 2008-1-20 00:46
作者: SNWong    時間: 2008-1-20 11:08
原帖由 ballballlover 於 2008-1-20 00:46 發表
成千銀都出唔到火

佢最後玩港式邪骨, 應該有得出火喎
作者: 肥佬    時間: 2008-1-20 20:24
原帖由 SNWong 於 2008-1-20 11:08 發表

佢最後玩港式邪骨, 應該有得出火喎

成千銀凈係打飛"滋", WA!!!!我未試過WOR, 亦唔想試, 拱貴
作者: 槍手    時間: 2008-1-21 10:18
咁咪即係 ,冇 ,真係
作者: Dane    時間: 2008-1-22 00:25
無搞野 但 好搞笑

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2