香港一世發論壇

標題: Suki [打印本頁]

作者: Peter    時間: 2007-10-8 17:08
標題: Suki

http://www.miss148.com/girl.php?GID=156

好耐都冇試個有女友 feel 的女女了,今日上左呢件好野,用未曾真箇巳銷魂實不為過,先同佢 booking,到達後,呢位女女開門,樣貌甜美,笑容滿臉.
一入閘,佢巳經將我抱入懷,成個小鳥伊人咁,緊緊的,好像想將我吞落肚一樣,不久,幫我脫衣服冲涼,我就享受佢服待我的招呼..
佢嘅外貌,最剎食就係佢嘅笑容
身材就更誘惑,呢條女女睇樣大約 24-25,但身形就十足十 十零嘅美少女一樣,一對大大波,令我愛不釋手,條蛇腰就真係又軟又幼,不過就好好力,羅有適中有彈力。皮膚唔駛講當然又白又滑啦。
上到床,r pat 呢 part 都正架,有觸電感。簫藝 唔錯,而最正就係佢嘅短窄濕滑隧度,下下頂到佢盡,夠應棍 ,床叫又好聽,掛完鼓就以狗仔式吊到拍拍聲收場,回頭望我嘅樣夠晒淫、姣、騷,呢件騷貨好惦,最後比400元家用走人。

作者: 老草    時間: 2007-10-9 13:53
作者: darkblue    時間: 2007-10-17 23:00
body looks good! thanks brother! I will try her body
作者: god1004    時間: 2007-10-19 09:51
Thanks for your report!
作者: 肥豹    時間: 2007-10-20 01:39
looks good
作者: 169169    時間: 2007-11-15 00:03

作者: 推油    時間: 2007-11-15 01:17
作者: socialdancer1    時間: 2007-12-21 10:25
多谢爆料, C 兄
作者: andyyau    時間: 2007-12-21 11:50
thanks brother 有時間上去吊吊佢.
作者: 推油    時間: 2007-12-21 22:48
作者: andyyau    時間: 2008-2-4 13:01
thanks!
作者: Enjoy_Tonight    時間: 2008-2-25 23:43
睇落好似幾 okay . . .   THANK YOU FOR YOUR SHARING ANYWAY!!!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2