香港一世發論壇

標題: 白痴問題~~~~~~~ [打印本頁]

作者: Lust_Man    時間: 2010-7-16 17:21
標題: 白痴問題~~~~~~~
請問1樓1同mk果d xx指壓有何difference?
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-16 17:43
1樓1, 通常時間短D, 只做1Q(約30分鐘左右) 做完就走人, 通常$300-$350左右, 勝在價錢較平, 相頭質素較高, 年紀亦都較YOUNG, 可以慢慢睇, 掃下樓(過程都幾過癮, 好似探險咁, 隨時搵到好野食)  睇岩先入閘

而指壓就可以45分鐘任做$370, 或70分鐘任做$430, 睇你自己本身能力做到幾多了 , 而年紀方面就2X-3X多, 通常就算做1Q, 仲有時間剩, 囡囡都唔會走, 會留係度幫你按下或傾下計(期間都仲可以抽下水) 到夠鐘先出房  

簡短形容咁上下, 實際都係要CHING親身去試下, 就知分別
作者: Lust_Man    時間: 2010-7-16 21:57
有人話一樓一d服務差d
係真吾係?
作者: jjcc1914    時間: 2010-7-17 00:07
原帖由 Lust_Man 於 2010-7-16 21:57 發表
有人話一樓一d服務差d
係真吾係?

師兄:
服務差唔差呢樣評價係好主觀,難以一槪而論

印象中,一樓一有分幾種:1)集團式 2)固定個體戶 3)走地/短期(國內囡囡居多)

服務: 1>2>3

當然,客簡囡,咁囡刀可以簡客,見個客outlook差又粗魯,多數會影響心情,服務自然大打折扣

我只可以講,一般而言:
服務水平: K壓>=指壓>141(馬檻)>馬路天使
作者: 肥佬    時間: 2010-7-17 09:06
原帖由 jjcc1914 於 2010-7-17 00:07 發表

師兄:
服務差唔差呢樣評價係好主觀,難以一槪而論

印象中,一樓一有分幾種:1)集團式 2)固定個體戶 3)走地/短期(國內囡囡居多)

服務: 1>2>3

當然,客簡囡,咁囡刀可以簡客,見個客outlook差又粗 ...

C-HING, 禾角得毛輪揾乜嘢囡囡, 刀係講彩數GA JET, 好似你話齋, 差與唔差係好主覌GA
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-17 09:21
服務好真係要睇彩數, 1樓1多數感覺上較趕, 因做完就走, 佢有機會可以做多幾轉客(當然都會有例外, 呢樣就係ching成日講要睇彩數)

指壓就規定時間內做完先出房門, 咁即係就算囡囡好快做完, 都係冇得走, 要留係房陪客,
咁樣囡囡多數都會好用心慢慢同你服務, 而客人亦都可以慢慢享受足整段時間(不過指壓都會有例外, 會有囡囡偷懶, 所以最後都係要睇彩數)
作者: ballballlover    時間: 2010-7-17 15:00
作者: ballballlover    時間: 2010-7-17 15:07
作者: hkshrek    時間: 2010-7-19 15:51
原帖由 ballballlover 於 2010-7-17 15:07 發表

我覺得指壓會公平d,唔理生、熟客,唔理你老定young,都係咁多時間。

如果一樓一,你靚仔d有著數,好係我上去半個鐘就比人趕 ,有d師兄靚仔d,個半鐘送多q都得!

咁當然大部 ...

正常嚟講,都係認錢5認人
作者: 石仔    時間: 2010-7-19 17:15
有d師兄靚仔d,個半鐘送多q都得!
邊到有咁著數 介紹來好喎
作者: 石仔    時間: 2010-7-19 17:17
原帖由 hkshrek 於 2010-7-19 15:51 發表

正常嚟講,都係認錢5認人

俾多的貼士,面口都好的

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2