香港一世發論壇

標題: 上樓骨東莞式玩法(轉貼) [打印本頁]

作者: Peter    時間: 2007-10-8 17:12
標題: 上樓骨東莞式玩法(轉貼)
相信好多蒲友都同我一樣,放左工之後都會去dup骨輕鬆一下,而我就多數會選擇幫襯上樓骨,皆因價錢平之餘,玩法又比較多,好似最近就有間上樓骨推出東莞式玩法。

話說尋日放工之後突然心血來潮想去dup骨兼出出火,於是即刻打開報紙睇吓有關分類小廣告,搵吓有冇D心水,就見到其中一個廣告大大隻字寫住「東莞式邪骨」,咦!本地都有東莞式玩法?咁就真係要去試吓啦!況且,我都有去過東莞dup骨,睇吓佢係咪堅料都好,於是諗都唔諗就即刻搭車去幫襯。一開門,係一位中女技師,不過我都預左,因為大部分上樓骨都係中女技師自己開竇做生意。未等對方開口自我介紹,我已急不及待問佢有乜野玩法,佢就話:「哥哥仔,唔使咁心急喎,陣間你咪知囉!」「姐姐仔,我都係好奇想知,你唔講,我走架!」「好喇!見你咁心急,依家話畀你聽喇,主要有三種玩法,包括『仙人採蜜』、『珍珠奶茶』同『龍吐珠』,收費方面係逐項計算,如果你一次過玩晒三項,畀個折頭你又點話,衰鬼!」我向來精打細算,既然有折就梗係玩晒三項啦!

事後,我覺得呢位技師果手骨唔錯,亦照足東莞式玩法,冇畀佢搵笨,不過,論價錢方面始終都係東莞抵玩D!
作者: 偉小寶    時間: 2007-10-12 01:41
幾多錢????地址???
作者: 137139    時間: 2007-10-13 08:45
price ., address
作者: IYC    時間: 2007-10-26 18:53
Thank You!
幾多錢?地址?
作者: dctrss56    時間: 2007-11-1 22:39
price ., address please!!
作者: Wewet616    時間: 2007-11-3 08:55
非常吸引, 但冇地址, 價格, 人相, 得個想字.
作者: foxindg    時間: 2007-12-12 14:54
contact info.
作者: socialdancer1    時間: 2008-1-5 13:37
More details please

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2