香港一世發論壇

標題: 谷氣 [打印本頁]

作者: PSPSEE    時間: 2010-7-17 15:09
標題: 谷氣
昨日小弟第一次去一樓一,個女女名叫MANDY,深水埗區,網上睇ok,落到場條女無沖涼唔在講仲要唔除衫,叫雞都好多年唔除衫都係第一次仲要冇服務,以後都去指壓場好過,各位網友睇到呢條短信希望中招,唔見350事小,谷氣事大,
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-17 15:16
呢個mandy   會唔會係替工 正常無論幾差既一樓一, 點都要除衫, 唔除衫點出野, 如果係我, 唔除衫做, 實唔比錢就開門走人, 行規好似係除衫睇唔岩都要放低$100走人, 佢冇除衫, 即係$100都慳番

http://www.miss148.com/girl.php?GID=3514

作者: LongJJ    時間: 2010-7-17 17:27
福華街104臭名遠播
作者: ballballlover    時間: 2010-7-17 20:06
作者: 龍兄    時間: 2010-7-18 00:30
原帖由 PSPSEE 於 2010-7-17 15:09 發表
昨日小弟第一次去一樓一,個女女名叫MANDY,深水埗區,網上睇ok,落到場條女無沖涼唔在講仲要唔除衫,叫雞都好多年唔除衫都係第一次仲要冇服務,以後都去指壓場好過,各位網友睇到呢條短信希望中招,唔見350事小,谷氣事 ...

104個場依家都幾注重客對囡囡的評價...講真...應該無C兄講咁誇張
而且我都幫C兄反應左...
作者: Dane    時間: 2010-7-18 01:03
唔除衫 ... 無咁 搞笑呀 係唔係 有咩 唔會呀
作者: LongJJ    時間: 2010-7-18 16:49
原帖由 Dane 於 2010-7-18 01:03 發表
唔除衫 ... 無咁 搞笑呀 係唔係 有咩 唔會呀
我試過一檔泰記,佢係替工,都唔想除衫,做嗰時都用毛巾遮住對波波,佢有原因架,因為對lin lin生多唔靚,我同佢講我唔mind佢先打開條毛巾,不過佢個樣好靚。
作者: paulsiu69    時間: 2010-7-18 17:16
原帖由 LongJJ 於 2010-7-17 17:27 發表
福華街104臭名遠播

Ther'rer a lot of "NEGATIVE" reports .................. beware, Chings.
作者: PSPSEE    時間: 2010-7-18 17:46
原帖由 龍兄 於 2010-7-18 00:30 發表

104個場依家都幾注重客對囡囡的評價...講真...應該無C兄講咁誇張
而且我都幫C兄反應左...

真係冇講大話
作者: PSPSEE    時間: 2010-7-18 17:49
原帖由 ballballlover 於 2010-7-17 20:06 發表
唔除衫?? 唔係掛   我唔係話你講大話,但真係想都未想過收$350會咁喎。

唔信你上去玩返轉
作者: PSPSEE    時間: 2010-7-18 17:54
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-17 15:16 發表
呢個mandy   會唔會係替工 正常無論幾差既一樓一, 點都要除衫, 唔除衫點出野, 如果係我, 唔除衫做, 實唔比錢就開門走人, 行規好似係除衫睇唔岩都要放低$100走人, 佢冇除衫, 即係$100都 ...

就係呢條女,唔知有呢條行規可以放低100走人
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-18 19:23
原帖由 PSPSEE 於 2010-7-18 17:54 發表

就係呢條女,唔知有呢條行規可以放低100走人

$100-$150係馬檻既行規, 但我唔知一樓一係咪, 因為我都未試過除衫後唔岩走人, 就算唔好, 我都會完成埋佢, 最多冇下次
作者: ballballlover    時間: 2010-7-18 22:18
作者: hkshrek    時間: 2010-7-19 13:05
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-18 19:23 發表

$100-$150係馬檻既行規, 但我唔知一樓一係咪, 因為我都未試過除衫後唔岩走人, 就算唔好, 我都會完成埋佢, 最多冇下次

$100-$150 可以打隻機先走
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-19 14:28
原帖由 hkshrek 於 2010-7-19 13:05 發表

$100-$150 可以打隻機先走

莫非你試過除左衫後, 睇唔岩, 叫囡囡幫你打埋隻機後, 就放低$100-$150先走人
作者: ballballlover    時間: 2010-7-19 15:29
作者: ballballlover    時間: 2010-7-19 15:32
作者: hkshrek    時間: 2010-7-19 15:36
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-19 14:28 發表

莫非你試過除左衫後, 睇唔岩, 叫囡囡幫你打埋隻機後, 就放低$100-$150先走人

問題5係試過未
係付出$100-$150 有無渣拿
作者: hkshrek    時間: 2010-7-19 15:37
原帖由 ballballlover 於 2010-7-19 15:32 發表
請問PSPSEE師兄, 係咪相中人?

著成咁應該起到機
作者: 石仔    時間: 2010-7-19 17:05
原帖由 ballballlover 於 2010-7-19 15:29 發表
不過如果遇到囡囡唔肯除衫, 姖可能有皮膚病, 放低$100走人好過

同意..橫掂都跌錢,起碼跌少250
作者: ballballlover    時間: 2010-7-19 18:28
作者: PSPSEE    時間: 2010-7-20 16:51
原帖由 ballballlover 於 2010-7-19 15:32 發表
請問PSPSEE師兄, 係咪相中人?

全中,出泥玩禁耐最失敗就係呢次
作者: ballballlover    時間: 2010-7-20 17:01

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2