香港一世發論壇

標題: [報告] 佐敦媚媚 [打印本頁]

作者: 骨精強    時間: 2010-7-19 15:36
標題: [報告] 佐敦媚媚
http://www.miss148.com/girl.php?GID=5001
上星期六下午放半晝, 好想出下火, 上次係水天一色冇火出, 好很頂癮, 終於忍唔住上左去媚媚度.
一開門見到一位相貌唔錯既囡囡, 髮型同身型都好似相入面的媚媚(你知啦有陣時會有出入架嗎), 沖完沖就開始dup骨啦, 都唔夠15分鐘, 門口有人按鐘, 媚媚冇理到佢, 但係條友按左好耐, 咁媚媚先出去同佢講有客做緊, 佢又不慌不忙咁繼續佢既工作, 我問佢點解唔翻"請等待"個門牌, 佢話呢棟大廈管好嚴, 所以唔俾掛牌仔, 好啦事情去到出火個part, 好舒服, 我諗住會好怏出, 點知呢個時候又有人按鐘, 又係好耐都唔停, 我同媚媚講不如你叫佢等等啦, 佢講完返黎又繼續我地既好事, 最終都出左, 積左好耐, 好爽. 由於中途受到騷擾, 媚媚唔好意思話要,額外送多10分鐘俾我, 真係識撈. 睇下我以下既評分
相貌: 7/10
地方: 6/10
手勢: 9/10
耐性: 9/10
作者: hkshrek    時間: 2010-7-19 15:39
好似幾善解人意
想問有無hard sell 你做 BM餐
作者: 骨精強    時間: 2010-7-19 15:47
原帖由 hkshrek 於 2010-7-19 15:39 發表
好似幾善解人意
想問有無hard sell 你做 BM餐

佢唔係hard sell個種, 不過佢做野好認真, 手勢仲好過大場個D, 最重要係價錢合理, 值得返啅
作者: hkshrek    時間: 2010-7-19 15:55
原帖由 骨精強 於 2010-7-19 15:47 發表

佢唔係hard sell個種, 不過佢做野好認真, 手勢仲好過大場個D, 最重要係價錢合理, 值得返啅

Adv 無寫幾耐,如果足90分鐘都ok
作者: Godwin    時間: 2010-7-19 15:58
Thanks for your information, C Hing.
作者: 石仔    時間: 2010-7-19 16:52
最怕臨出野個下追魂鐘
乜引都冇埋
作者: ballballlover    時間: 2010-7-19 18:20
作者: ballballlover    時間: 2010-7-19 18:20
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-19 21:26
thx~ ching 足鐘報告
作者: KWAI1961    時間: 2010-7-19 23:16
好似幾善解人意
作者: 推油    時間: 2010-7-20 23:04
作者: ballballlover    時間: 2010-7-20 23:44
作者: bigbird    時間: 2010-7-21 02:00
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~~
作者: 高大威    時間: 2010-7-21 04:09
原帖由 ballballlover 於 2010-7-20 23:44 發表
油兄, 唔係個個明點解架

掛呢個明未

or

作者: 肥佬    時間: 2010-7-21 08:55
原帖由 ballballlover 於 2010-7-20 23:44 發表
油兄, 唔係個個明點解架

BALL兄, 拱好似D HOTEL拱, 掛個"請勿打擾"明LA卦
作者: ballballlover    時間: 2010-7-21 10:52
作者: call-141    時間: 2010-7-21 12:06
原帖由 hkshrek 於 2010-7-19 15:55 發表

Adv 無寫幾耐,如果足90分鐘都ok

試左,連沖涼頭尾1小時.....按左我諗最多30-40分鐘就轉身

我既返按指数:0
作者: happyneway    時間: 2010-7-21 13:48
原帖由 call-141 於 2010-7-21 12:06 發表

試左,連沖涼頭尾1小時.....按左我諗最多30-40分鐘就轉身

ching, 返按指数:0 按得唔好定感覺呃鐘?
講多少少聽吓?
作者: 媚媚    時間: 2010-7-22 00:57
原帖由 call-141 於 2010-7-21 12:06 發表

先生你好, 我的服務是足60分鐘, 連沖涼頭尾一定超過1小時, 如果你認為我呃你鐘的話, 請你上來我會補番足60分俾你, 請你不要在此含血噴人
作者: happyneway    時間: 2010-7-22 08:52
原帖由 媚媚 於 2010-7-22 00:57 發表

先生你好, 我的服務是足60分鐘, 連沖涼頭尾一定超過1小時, 如果你認為我呃你鐘的話, 請你上來我會補番足60分俾你, 請你不要在此含血噴人

媚媚,今時今日咁嘅服務態度,係相當好嘅,亦顯示你對自己服務質素有信心。
至於內有客問題,解決方法之一或者係買個無線電池鐘,有客或唔喺度時拎走,無客時掛番出問口。
個客做緊不停有人打攪,就算你唔啋,始終都係無咁好。
作者: 肥佬    時間: 2010-7-23 08:19
原帖由 happyneway 於 2010-7-22 08:52 發表

媚媚,今時今日咁嘅服務態度,係相當好嘅,亦顯示你對自己服務質素有信心。
至於內有客問題,解決方法之一或者係買個無線電池鐘,有客或唔喺度時拎走,無客時掛番出問口。
個客做緊不停有人 ...

其實点搞刀冇用, 有D C-HING明明見DO"請稍後"GA牌, 好似係文盲拱, 係拱死命按鈡, 按DO囡囡開門為止GA, , 有時真係燢DO想開門舂賊佢0架, C-HING
作者: happyneway    時間: 2010-7-23 17:06
做手術呢家嘢,電視醫生片都睇過,講專業同專心。
我相信媚姐專業無薰蹄,唔得專心就落位 唔準!
最慘係細喜怕醜 ,一有外圍嘢就頭 dub dub ,dub 得幾次,索性縮埋,好似肥兄話齋

想開門舂賊佢0架
作者: ballballlover    時間: 2010-7-23 17:26
作者: 肥佬    時間: 2010-7-23 17:35
原帖由 ballballlover 於 2010-7-23 17:26 發表
試過有次八點幾, 門口猛按鐘, 囡囡忍唔住(冇落床)大聲叫"我收工喇", 條友重拍門叫"做埋我先啦!" 真係

拱你咪去開門畀佢入埋去, 玩兩皇一后吖MA, DO時你抵諗D, 畀佢屌条囡, 你咪係佢後面屌冷賊佢個爛籮柚LOR, BALL兄;
作者: ballballlover    時間: 2010-7-23 17:54
作者: 肥佬    時間: 2010-7-23 17:59
原帖由 ballballlover 於 2010-7-23 17:54 發表

I am not you ar!! I don't like this!!

作者: kelvincyl    時間: 2010-7-23 18:01
原帖由 ballballlover 於 2010-7-23 17:26 發表
試過有次八點幾, 門口猛按鐘, 囡囡忍唔住(冇落床)大聲叫"我收工喇", 條友重拍門叫"做埋我先啦!" 真係

諗起個畫面都好好笑
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-23 18:04
原帖由 肥佬 於 2010-7-23 17:35 發表

拱你咪去開門畀佢入埋去, 玩兩皇一后吖MA, DO時你抵諗D, 畀佢屌条囡, 你咪係佢後面屌冷賊佢個爛籮柚LOR, BALL兄;   

肥C伯應該好鐘意咁做, 成日明知裡面做緊野, 而又禁鐘仔既CHING要小心了, 如果唔係會比肥C伯捉左入去, 然後就.....
作者: 肥佬    時間: 2010-7-23 18:43
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-23 18:04 發表

肥C伯應該好鐘意咁做, 成日明知裡面做緊野, 而又禁鐘仔既CHING要小心了, 如果唔係會比肥C伯捉左入去, 然後就.....

拱你0地醒定D LA, 以後逢親見DO反咗牌, 寫住"請稍後"三個字, 就咪立亂按囡囡GA LIN LIN LA, 就算係按, 你0地刀要細細聲, 係門外講話:肥佬叔叔, 肥佬叔叔, 係咪你係入面小緊西牙, 拱SIN好按鈡牙吓, 唔係少則禾開門舂賊你0地, 大則就拖你0地入去屌你0地個屎忽GA吓
作者: happyneway    時間: 2010-7-23 19:05
原帖由 肥佬 於 2010-7-23 18:43 發表

拱你0地醒定D LA, 以後逢親見DO反咗牌, 寫住"請稍後"三個字, 就咪立亂按囡囡GA LIN LIN LA, 就算係按, 你0地刀要細細聲, 係門外講話:肥佬叔叔, 肥佬叔叔, 係咪你係入面小緊西牙, 拱SIN好按鈡牙&#215 ...

嘩,咁米好大獲
容乜易d鐘意俾人小史忽嘅亂咁拍門白撞 ,希望踫到肥師伯
細喜容乜易變咗喜叔叔架
作者: ballballlover    時間: 2010-7-23 19:08
作者: 肥佬    時間: 2010-7-23 19:14
原帖由 happyneway 於 2010-7-23 19:05 發表

嘩,咁米好大獲
容乜易d鐘意俾人小史忽嘅亂咁拍門白撞 ,希望踫到肥師伯
細喜容乜易變咗喜叔叔架

嘘..........你刀唔賴架歩GA, C-HING, LIKE畀人屌屎忽GA麻甩佬, BIN會去搵囡囡0架, 佢0地係去YMT榕樹头公廁搵契哥KA MA, HAPPY兄
作者: 肥佬    時間: 2010-7-23 19:17
原帖由 ballballlover 於 2010-7-23 19:08 發表
你地亂吹, 嚇走媚媚d客

禾0地邦緊媚媚姐就真, 等冇拱多失魂魚搞姖牙, BALL BAN CHU
作者: happyneway    時間: 2010-7-23 19:23
原帖由 ballballlover 於 2010-7-23 19:08 發表
你地亂吹, 嚇走媚媚d客

就嚟有一千個睇過 ,媚媚生意會好到做唔切就真
咁旺,我就怕我去拍門,就係俾肥師伯拉咗入去嗰個
作者: ballballlover    時間: 2010-7-23 20:58
作者: 肥佬    時間: 2010-7-24 01:50
原帖由 happyneway 於 2010-7-23 19:23 發表

就嚟有一千個睇過 ,媚媚生意會好到做唔切就真
咁旺,我就怕我去拍門,就係俾肥師伯拉咗入去嗰個

咪係

拱你咪見DO個牌係"請悄後", 你唔好按媚媚姐個LIN LIN LOR, HAPPY兄

作者: 肥佬    時間: 2010-7-24 01:52
原帖由 ballballlover 於 2010-7-23 20:58 發表

我公司附近間修頓都有

拱你有冇入去屙尿牙
作者: ballballlover    時間: 2010-7-24 11:48
作者: ballballlover    時間: 2010-7-24 11:49
作者: 肥佬    時間: 2010-7-24 12:47
原帖由 ballballlover 於 2010-7-24 11:48 發表

咁近我公司梗係番公司先啦!

拱你就精D, 唔係就要你做搞屎棍
作者: 肥佬    時間: 2010-7-24 12:49
原帖由 ballballlover 於 2010-7-24 11:49 發表

有客就梗係唔好按媚媚個lin lin 啦,一個到一個嘛!除非玩3P。

你估人人好似你同禾拱乖排隊GA咩, BALL兄
作者: ballballlover    時間: 2010-7-24 12:59
作者: happyneway    時間: 2010-7-24 13:49
原帖由 ballballlover 於 2010-7-24 11:48 發表

咁近我公司梗係番公司先啦!

咁你點解成日去修頓?
唔去你又點知嗰度有景
作者: happyneway    時間: 2010-7-24 13:55
原帖由 肥佬 於 2010-7-24 12:49 發表

你估人人好似你同禾拱乖排隊GA咩, BALL兄   

好難想像 d 人排哂隊,逐個細細聲咁問

肥佬叔叔, 肥佬叔叔, 係咪你係入面小緊西牙 嗰個情況
作者: happyneway    時間: 2010-7-24 14:14
原帖由 肥佬 於 2010-7-24 01:50 發表

咪係

拱你咪見DO個牌係"請悄後", 你唔好按媚媚姐個LIN LIN LOR, HAPPY兄   

我鍾意按 LIN LIN,你米剝奪我消費者權益
我要按到嗌痛先停,女女嗌痛我停,喺外面就我手指痛先停

作者: 肥佬    時間: 2010-7-24 14:32
原帖由 ballballlover 於 2010-7-24 12:59 發表

比人條棍搞咪重慘!

拱公廁果D百分G百刀係要人支棍搞佢GA JET
作者: ballballlover    時間: 2010-7-24 14:32
作者: 肥佬    時間: 2010-7-24 14:33
原帖由 happyneway 於 2010-7-24 13:49 發表

咁你點解成日去修頓?
唔去你又點知嗰度有景

問得好
作者: 肥佬    時間: 2010-7-24 14:35
原帖由 happyneway 於 2010-7-24 13:55 發表

好難想像 d 人排哂隊,逐個細細聲咁問

肥佬叔叔, 肥佬叔叔, 係咪你係入面小緊西牙 嗰個情況

拱禾係入便, 理9佢0地吖
作者: 肥佬    時間: 2010-7-24 14:36
原帖由 happyneway 於 2010-7-24 14:14 發表

我鍾意按 LIN LIN,你米剝奪我消費者權益
我要按到嗌痛先停,女女嗌痛我停,喺外面就我手指痛先停

此LIN不同彼LIN MA
作者: ballballlover    時間: 2010-7-24 15:04
作者: 石仔    時間: 2010-8-15 00:03
http://www.miss148.com/girl.php?GID=5040
媚媚換咗批新相幾養眼

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2