香港一世發論壇

標題: [報告]廟細燈籠大 - 福樂USB - Candy [打印本頁]

作者: topfun    時間: 2010-7-20 00:28
標題: [報告]廟細燈籠大 - 福樂USB - Candy
今日條鹹濕癮又發作,但係又周身累,最好dup dup骨出出火。先落booking,準時7:40入閘。

開門眼見Candy個子不高,我諗得5呎1,但胸應該有34D仲要走肥,眼大大面尖尖我覺得幾好,第一望落去
吾係靚倒dum一聲果d,睇耐d更覺順眼。先傾左一陣,言談間Candy不經意留露一點騷味。Candy屬於大胸
民族,佢話可能係遺傳,皮膚滑,軟,白,無粒粒,係近睇先有小小雀班,pat pat兩團肉好好楂。

我先bath,出到黎先上骨床,我吾係咁鍾意跪背既方式,反而佢按頸按頭好舒服,足鐘,按左有1粒鐘先黎
RPP。RPP呢part真係無乜好講,重手,無左果種起雞皮既感覺,呢part我諗都有5-8mins。BM,過大床。
堅,D cup磨落黎仲要係全個背脊+pp都磨暈,望住床邊塊鏡簡直係視覺享受。再浪起我大比玩夾腸,好爽。
BM around 5 mins。Candy坐係我身上一扒落黎,個樣好鬼姣,先kiss lin lin再上套吹,佢吹得比較大力
果隻,下下啜到實一實。再kiss袋袋,成粒啜,我high到叫左出黎,Candy問係咪整痛我,我話吾係,好舒服,
叫佢繼續,around 5mins佢坐上黎,不過佢當住我面落KY,騎功一般,無乜變化,但都算落力。一邊初佢
ball ball一邊楂佢pat pat。Candy主動要求轉pose,9仔式,好配合,佢會推返你轉頭,我再卒下佢豆豆都無
詐型,望住鏡對大ball ball起勢咁fing,滿足。再轉男上,我下下深入,絕不留情,Candy交足戲,叫聲不溫
不火,我索性放佢雙腳係博頭,更加深入,插插下佢好似有少少黎料,再加埋佢淫叫之下終於爆左。我問佢係
咪整痛佢,Candy話無,不過比你攪到黎左。後侍浴,洗得好子細,讚。

Bath完都成9:30,一路著衫一路同佢talk,著完衫我地仲坐係床邊慢慢talk,Candy挨埋黎好有GF feel,我地
仲傾左好多野。最後我都係吾左佢咁耐,我自己起身準備走,(成個過程都無趕客既表現)佢仲成隻樹熊咁cool
住我,琳爆。Goodbye kiss。終於9:55分出閘。

後記:本來都無諗住做全套,但終抵不住Candy的騷,來一個終極結合。
作者: ballballlover    時間: 2010-7-20 00:54
作者: topfun    時間: 2010-7-20 00:56
原帖由 ballballlover 於 2010-7-20 00:54 發表
More than 2 hours wor, how much??

$600
作者: ballballlover    時間: 2010-7-20 01:02
作者: topfun    時間: 2010-7-20 01:06
原帖由 ballballlover 於 2010-7-20 01:02 發表

$300/hour

Reasonable.

不過佢個price list有d怪:

dup + HJ $300
dup + BM $400
dup + ML $550
dup + BM + ML $600

福樂通常係3/4/5
作者: ballballlover    時間: 2010-7-20 01:31
作者: jerso    時間: 2010-7-20 01:35
六舊水兩個鐘全套, 抵吊
作者: jjcc1914    時間: 2010-7-20 01:54
多謝topfun師兄"浪起我比玩夾腸"報告,啱晒波版紙丫
作者: ballballlover    時間: 2010-7-20 05:51
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-20 08:51
topfun兄又食到好野  咁岩大家尋日都身痕
作者: topfun    時間: 2010-7-20 10:42
福樂係rider兄主場,吾知佢有無試過candy呢
作者: 32645tse    時間: 2010-7-20 12:18
What's usb?
作者: paulsiu69    時間: 2010-7-20 12:24
原帖由 32645tse 於 2010-7-20 12:18 發表
What's usb?

Up Stair Bone ...................

Candy is famous in Fook Lok ................... Her service is really wonderful.
作者: rider    時間: 2010-7-20 12:52
原帖由 topfun 於 2010-7-20 10:42 發表

top兄呢個candy係咪高層果個呀?如果係就未試過呀...
上親去都反左牌未能一見
果度差唔多成棟都係好方便
作者: rider    時間: 2010-7-20 12:52
原帖由 topfun 於 2010-7-20 10:42 發表

top兄呢個candy係咪高層果個呀?如果係就未試過呀...
上親去都反左牌未能一見 ,睇完你報告都想試一試
作者: paulsiu69    時間: 2010-7-20 13:12
原帖由 rider 於 2010-7-20 12:52 發表

rider Ching .................. U need "booking" with Candy as she's busy always.
作者: rider    時間: 2010-7-20 13:22
原帖由 paulsiu69 於 2010-7-20 13:12 發表

rider Ching .................. U need "booking" with Candy as she's busy always.

paul兄,小弟通常第一次或者未見過都唔會book,因為怕去到見到唔岩要走,怕會阻囡囡生意時間。
小弟以樣行先,唔岩"格晏"入去又無性趣。所以未見樣唔會book
作者: paulsiu69    時間: 2010-7-20 13:50
原帖由 rider 於 2010-7-20 13:22 發表

paul兄,小弟通常第一次或者未見過都唔會book,因為怕去到見到唔岩要走,怕會阻囡囡生意時間。
小弟以樣行先,唔岩"格晏"入去又無性趣。所以未見樣唔會book

Agreed with U, Ching ...................... as i'm a big tits lover, face n body are always my first considerations.

Candy is always my first choice in Fuk Lok .....................
作者: topfun    時間: 2010-7-20 14:27
原帖由 rider 於 2010-7-20 12:52 發表

yes,12/F
我都係第一次搵佢,不過我book左先。
作者: bigbird    時間: 2010-7-21 02:03
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~~

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2