香港一世發論壇

標題: [報告] 十足女友feel ~ 青山道277 YoYo [打印本頁]

作者: 蟹仔    時間: 2010-7-21 12:16
標題: [報告] 十足女友feel ~ 青山道277 YoYo
http://www.miss148.com/girl.php?GID=5008
尋晚收工上左青山道277, 見到呢條囡囡, 個樣幾唔錯, 不過細粒D, 對燈好大下, 我有D性趣, 於是入閘. 沖涼的時侯, 佢竟然幫我洗埋面, 我有D出奇話不如洗埋個頭, 佢話呢度有護髮素同洗頭水, 我話ok, 佢拎左條乾淨毛巾放左係廁板上面, 我坐左上去, 然後佢就企係我前面光脫脫咁幫我洗頭, 由於佢唔高, 所以佢對燈係正我眼前彈下彈下, 我點忍得住手, 我不斷渣佢對波, 佢又可以繼續洗喎, 先做洗頭水再做護髮素沖要埋水, 搞左十幾分鐘, 我硬到就黎咇出來. 佢份人好鬼乾淨, 你睇佢地方執成點就知, 上到床, 可以咁講, 佢D床技冇話與別不同, 不過個feel就好正, 佢輕輕地咁係我耳仔開始錫, 又錫我塊面(我依知點解佢會幫我洗面), 跟住慢慢向下一路, 我忍唔住, 抱住佢好似平時抱女友咁, 之後的事留俾你地自己想像下啦.
總結, 一個字, 正. 我好很肯定會啅

作者: kelvincyl    時間: 2010-7-21 12:45
THX~蟹仔兄報告

囡囡連頭都幫你洗埋, 又真係幾有住家FEEL  又可以慳番洗頭水
作者: jerso    時間: 2010-7-21 12:56
蟹兄, 好耐冇見 以長沙灣黎計呢條囡價錢算係高, 可能因為有特別服務
作者: 劉精    時間: 2010-7-21 15:07
我都係第一次聽到 可以 洗臉 + 洗頭 既 141 咋

C hing 洗完一定好靚仔
作者: ballballlover    時間: 2010-7-21 15:46
作者: 蟹仔    時間: 2010-7-21 16:33
原帖由 ballballlover 於 2010-7-21 15:46 發表
Crab Hing, please confirm : Shampoo + ML $500 ???

佢並冇另外收費, 其實洗頭都唔係重點, 重點係係對36C係你面前漾下漾下, 好Q爽既視覺享受, 你可以啜又可以渣, 最重係你唔好忍唔住出野
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-21 16:54
有對大波波係正眼前, 仲要浪下浪下, 蕩下蕩下咁, 的確幾過癮 又可以方便將塊面埃埋去食下波餅
作者: ballballlover    時間: 2010-7-21 17:56
作者: 肥佬    時間: 2010-7-21 19:25
原帖由 蟹仔 於 2010-7-21 12:16 發表
http://www.miss148.com/girl.php?GID=5008
尋晚收工上左青山道277, 見到呢條囡囡, 個樣幾唔錯, 不過細粒D, 對燈好大下, 我有D性趣, 於是入閘. 沖涼的時侯, 佢竟然幫我洗埋面, 我有D出奇話不如洗埋個頭, 佢話呢度有 ...

小心SINK BOAT BOR, C-HING
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-21 20:20
睇相的確幾好, 係個區黎講, 應該算幾正, 不過價錢亦都相對個區黎講唔平, 不過服務都係番度, 蟹兄仲好滿足

作者: 浩南    時間: 2010-7-22 00:22
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-21 20:20 發表
睇相的確幾好, 係個區黎講, 應該算幾正, 不過價錢亦都相對個區黎講唔平, 不過服務都係番度, 蟹兄仲好滿足

同意, 洗頭+食波餅, good idea, 我今晚叫老婆幫同我咁玩一劑, 你估佢點反應............
作者: bigbird    時間: 2010-7-22 01:01
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~~
作者: jjcc1914    時間: 2010-7-22 01:25
多謝師兄給我一個完全諗唔倒跟住做乜野嘅報告
作者: ballballlover    時間: 2010-7-22 02:03
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-22 09:06
原帖由 浩南 於 2010-7-22 00:22 發表

同意, 洗頭+食波餅, good idea, 我今晚叫老婆幫同我咁玩一劑, 你估佢點反應............

我估" 做咩突然要我咁做, 你係咪睇av睇等多, 學番黎? "
作者: 浩南    時間: 2010-7-22 12:50
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-22 09:06 發表

我估" 做咩突然要我咁做, 你係咪睇av睇等多, 學番黎? "

佢只係冷冷地講左句 " 你都痴線" 跟住自己入左去沖涼
老婆呢家野, 想同佢玩情趣都真係好難, 所以咁多男人出街搵, 我其實都有性趣上去幫襯呢個洗頭妹, 到時為大家包膠
作者: 豬皮    時間: 2010-7-22 13:02
原帖由 浩南 於 2010-7-22 12:50 發表

老婆呢家野, 想同佢玩情趣都真係好難, 所以咁多男人出街搵, 我其實都有性趣上去幫襯呢個洗頭妹, 到時為大家包膠

很有同感, 我太太從不幫我吹, 什麼狗仔式她都不肯, 說怕痛
作者: ballballlover    時間: 2010-7-22 15:23
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-22 15:53
原帖由 浩南 於 2010-7-22 12:50 發表

唔怪得屋企有飯開, 有時都要出街食 因為出面有另類服務提供
作者: 蟹仔    時間: 2010-7-22 17:02
原帖由 劉精 於 2010-7-21 15:07 發表
我都係第一次聽到 可以 洗臉 + 洗頭 既 141 咋

C hing 洗完一定好靚仔

靚仔?? 多謝C hing 讚賞, 不過小弟實在不敢當, 小弟只不過一名麻甩佬, 仲要係樣衰衰個隻
應該話洗完上面個頭, 下面個頭好靚仔就真
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-22 20:08
剩係下面個頭好靚仔都已經可以吸引到好多囡囡
作者: 忽忽忽    時間: 2010-7-22 23:48
知唔知囡囡有冇車牌呀?
作者: Roseliondog    時間: 2010-7-26 19:10

作者: Mingfai0002    時間: 2010-7-27 10:52
$500,好似貴咗D!
作者: john_1    時間: 2010-7-29 08:39
聽落又幾好喔,咁既服務邊度搵
作者: 浩南    時間: 2010-7-30 00:31
原帖由 Mingfai0002 於 2010-7-27 10:52 發表
$500,好似貴咗D!

乜唔係 $350咩
http://miss148.com/girl.php?GID=5008
作者: 浩南    時間: 2010-7-30 00:33
原帖由 忽忽忽 於 2010-7-22 23:48 發表
知唔知囡囡有冇車牌呀?

唔係好明ching講乜
作者: ballballlover    時間: 2010-7-30 02:11
作者: ballballlover    時間: 2010-7-30 02:12

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2