香港一世發論壇

標題: 上環 芝芝 有 video [打印本頁]

作者: 148小記    時間: 2010-7-23 05:58
標題: 上環 芝芝 有 video

http://miss148.com/girl.php?GID=3517
作者: topfun    時間: 2010-7-23 10:32

不過紅左D囉
作者: 劉精    時間: 2010-7-23 11:08
好正呀... 請問小記食左 芝芝 未?

拍住片, 如果咁都頂得順, 唔受誘惑, 小記可能 唔係 男人
作者: ballballlover    時間: 2010-7-23 11:16
作者: topfun    時間: 2010-7-23 11:32
原帖由 劉精 於 2010-7-23 11:08 發表

拍住片, 如果咁都頂得順, 唔受誘惑, 小記可能 唔係 男人

小記應該返食左添啦
作者: 148小記    時間: 2010-7-23 11:33
原帖由 topfun 於 2010-7-23 10:32 發表

不過紅左D囉

冇計, 現場D燈光就係咁 , 除非好似拍戲咁打灑燈喇
作者: 148小記    時間: 2010-7-23 11:38
原帖由 劉精 於 2010-7-23 11:08 發表

劉兄, 做我地呢行最好唔好同D囡囡有什麼關係 , 如果唔係會幾煩 , 習慣曬喇 , 頂...頂得順
作者: topfun    時間: 2010-7-23 11:40
原帖由 148小記 於 2010-7-23 11:33 發表

冇計, 現場D燈光就係咁 , 除非好似拍戲咁打灑燈喇

換機啦小記
作者: ballballlover    時間: 2010-7-23 11:41
作者: 148小記    時間: 2010-7-23 11:47
原帖由 topfun 於 2010-7-23 11:40 發表

換機啦小記

唔關事, 因現場燈光多數偏紅, 除非打幾枝大光燈喇, 希望各c-hing多D支持我地同囡囡
作者: 148小記    時間: 2010-7-23 11:54
原帖由 ballballlover 於 2010-7-23 11:41 發表
如果條條女都拍段露點渣波相就正,咁睇清楚果波幾大同真假,包唔會比d神奇胸圍呃!

ball 兄, 你全對, 但好多囡囡其實都唔想拍, 怕煩同驚會有後遺症
作者: 148小記    時間: 2010-7-23 11:57
原帖由 ballballlover 於 2010-7-23 11:16 發表
恭喜小記第一套露點video!!!

如果各c-hing 們, 多D支持囡囡們同我地, 露點video一定會源源不絕
作者: topfun    時間: 2010-7-23 11:58
原帖由 148小記 於 2010-7-23 11:47 發表

唔關事, 因現場燈光多數偏紅, 除非打幾枝大光燈喇, 希望各c-hing多D支持我地同囡囡

女女房咁細吾駛幾支掛
BTW,女女都話148既工作人員係nice D
作者: 148小記    時間: 2010-7-23 11:59
原帖由 topfun 於 2010-7-23 11:32 發表

小記應該返食左添啦

我發誓 冇呀
作者: topfun    時間: 2010-7-23 12:00
原帖由 148小記 於 2010-7-23 11:57 發表

如果各c-hing 們, 多D支持囡囡們同我地, 露點video一定會源源不絕

不過點解個video size 咁細既
作者: 劉精    時間: 2010-7-23 12:07
原帖由 ballballlover 於 2010-7-23 11:41 發表
如果條條女都拍段露點渣波相就正,咁睇清楚果波幾大同真假,包唔會比d神奇胸圍呃!

絕對讚同 ,我睇回之前有 D 舊 post,都是 囡囡 的 video,但近這 半年,已經無再見到有 video,今次都真係少有地出現有片睇,正呀!

真波,假波,肥或瘦,睇左片起碼有個概念先。
作者: rider    時間: 2010-7-23 12:14
睇到有D眼痛...
作者: topfun    時間: 2010-7-23 12:18
原帖由 劉精 於 2010-7-23 12:07 發表

絕對讚同 ,我睇回之前有 D 舊 post,都是 囡囡 的 video,但近這 半年,已經無再見到有 video,今次都真係少有地出現有片睇,正呀!

真波,假波,肥或瘦,睇左片起碼有個概念先。

假波要用手feel架

作者: 148小記    時間: 2010-7-23 12:19
原帖由 topfun 於 2010-7-23 12:00 發表

不過點解個video size 咁細既

因解像度問題, 咁樣會清D
作者: topfun    時間: 2010-7-23 12:23
原帖由 148小記 於 2010-7-23 12:19 發表

因解像度問題, 咁樣會清D

咁仲吾換機
HD時代啦小記
作者: ballballlover    時間: 2010-7-23 12:38
作者: ballballlover    時間: 2010-7-23 12:39
作者: topfun    時間: 2010-7-23 12:53
其實小記用乜機拍
作者: tom_tom_wang    時間: 2010-7-23 13:40
如果女女廣告都出左杷頭既, video 出埋個樣會好d, 貨真價實, 包女女生意做都做唔切
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-23 14:03
原帖由 ballballlover 於 2010-7-23 12:38 發表
小記,唔使換機,應該係你部機 auto whilte balance 唔準。試下跟現場燈光調整 white balance。所有機都可以選日光、陰天、光管......等。如果冇得選重有一招,開哂窗簾,用天然光,咁實唔會偏紅。

BALL兄有玩開相機? 連whilte balance準唔準都識
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-23 14:09
我都支持渣波露點片, 因可睇清楚係咪真材實料, 可令CHING們可以更放心去搵囡囡, 唔再怕神奇爸爸
作者: ballballlover    時間: 2010-7-23 14:12
作者: 148小記    時間: 2010-7-24 08:16
原帖由 topfun 於 2010-7-23 12:53 發表
其實小記用乜機拍

用相机炸
作者: 148小記    時間: 2010-7-24 08:19
原帖由 tom_tom_wang 於 2010-7-23 13:40 發表
如果女女廣告都出左杷頭既, video 出埋個樣會好d, 貨真價實, 包女女生意做都做唔切

百份之九+幾嘅囡囡都唔肯出樣, 就算D相無打格, 冇計
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-24 11:04
原帖由 148小記 於 2010-7-24 08:19 發表

百份之九+幾嘅囡囡都唔肯出樣, 就算D相無打格, 冇計

可能囡囡驚唔上鏡, 會打左折扣, (因為通常真人都會靚過上鏡)

又或者囡囡做幾年, 都想從良, 唔想比人知道佢既過去, 驚有樣既片一出, 將來比人知道就唔知點算, 真係證據確鑿, 水洗都唔清  

尤其是而家上網太方便, 真係隨時隨地都會搵到片, 到時比人公開分享, 真係有機會連國內既熟人或親戚都知 所以囡囡唔影樣都有原因, 驚有手尾跟
作者: topfun    時間: 2010-7-24 11:41
原帖由 148小記 於 2010-7-24 08:16 發表

用相机炸

應該係普遍DC仔添啦
買部單反(不過要手動對蕉) or GH1拍啦,包正
作者: bigbird    時間: 2010-7-25 03:42
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~~
Support Support !!!!!!!!!!!!!!!!!!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2