香港一世發論壇

標題: 請問各位師兄瑩瑩係邊間家?好久冇上來,最近有冇好介紹要大波粉的。多謝大家! [打印本頁]

作者: jimmynori    時間: 2010-7-27 08:17
標題: 請問各位師兄瑩瑩係邊間家?好久冇上來,最近有冇好介紹要大波粉的。多謝大家!
請問各位師兄瑩瑩係邊間家?好久冇上來,最近有冇好介紹要大波粉的。多謝大家!
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-27 09:23
jimmy兄, 唔知你講既瑩瑩係指壓定一樓一? 因真係好多囡囡都叫瑩瑩
作者: ballballlover    時間: 2010-7-27 10:14
作者: ballballlover    時間: 2010-7-27 10:16
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-27 14:06
原帖由 ballballlover 於 2010-7-27 10:14 發表

半年前美妙有個好激的瑩瑩

美妙好激既瑩瑩仲係度, 我星期日上去美妙, 好似見到佢
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-27 14:11
要大波又要有腰, 好似得小美同叮叮, 不過又未去到粉的, 呢2個CHING都可以考慮一下

睇下要番食小美, OR 去試叮叮  

如果要大波, 又唔介意有少少肉地, 金來閣阿J及婷婷都可以考慮, 不過2個又係未去到粉的
作者: soonerorlater    時間: 2010-7-27 19:10
大波粉的,京華62合符條件,服務也不錯.
作者: jimmynori    時間: 2010-7-27 19:24
多謝洗。我看完報告甘有些師兄話想試瑩瑩,甘我未問下羅。我估應該係美妙果個。KELVIN兄,請排名列出小美,叮叮,啊J和婷婷邊個美麗D呢?
作者: jimmynori    時間: 2010-7-27 19:36
京華62同小美我都已經食左,同她們玩對大波真係冇朋友,特別愛大波的朋友一定要試京華62號。兩個我都有出報告家!

作者: kelvincyl    時間: 2010-7-27 19:46
原帖由 jimmynori 於 2010-7-27 19:24 發表
多謝洗。我看完報告甘有些師兄話想試瑩瑩,甘我未問下羅。我估應該係美妙果個。KELVIN兄,請排名列出小美,叮叮,啊J和婷婷邊個美麗D呢?

如果計美麗排名, 以我口味, 就小美(因好有女人味)=叮叮(後生O靚妹, 冇撈味), 2個唔同類型, 所以好難分邊個美麗D, 不過既然你試左小美, 咁你可以試叮叮

至於阿J我就未試過, 所以比唔到分, 而婷婷因為有肉地,所以塊面都圓圓地, 不過五官都唔錯, 所以最後我都係排唔到名邊個美麗D

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2