香港一世發論壇

標題: 廟街一問 [打印本頁]

作者: henry1314    時間: 2010-7-27 16:18
標題: 廟街一問
請問ching廟街邊度有好野食
我上次行過
冇乜企街
聽講晶晶對面有間seven
格離有thai妹食
但我就唔見果間seven
請問果間seven係咪汁左? >.<
仲有知唔知邊度仲有thai妹食?
同埋果d內地妹大約幾$到?
thx ching
作者: ballballlover    時間: 2010-7-27 16:19
作者: 肥佬    時間: 2010-7-27 16:24
原帖由 henry1314 於 2010-7-27 16:18 發表
我上次行過
冇乜企街
格離有thai妹食
thx ching

SSP OR PE, TKW, SKW咪好多泰妹食LOR, C-HING

你講YMT, JD果D企鵝牙 通常刀係$200 DO LA

作者: happyneway    時間: 2010-7-27 19:15
原帖由 henry1314 於 2010-7-27 16:18 發表
我上次行過
冇乜企街
格離有thai妹食
thx ching

Henry 仔,你揾到孖晶已經好有成就 ,七仔好似係 jj 哥講嘅。但我唔肯定喺對正面。
好耐無去,對面好似有間大牛仔褲舖,總之企喺晶晶,發力衝過對面馬路,兩頭都有阿婆坐喺度(或者一張空櫈,行開咗或帶客上樓)。
問阿婆係咪 thai (細細聲 ,陰陰笑,「係咪泰妹?」) 係就上,唔係第二檔。
唔好俾肥師伯呃 ,佢收回佣去揾媚媚遮 廟記龜婆檔收 120 蚊
enjoy

作者: jjcc1914    時間: 2010-7-28 00:40
哥仔:

係e度呀,請望吓左下角同門牌,如果咁刀搵唔度就真係幫唔到你喇

7仔

7仔

作者: henry1314    時間: 2010-7-28 09:16
甘邊檔有涼沖?????
作者: 肥佬    時間: 2010-7-30 18:02
原帖由 happyneway 於 2010-7-27 19:15 發表

Henry 仔,你揾到孖晶已經好有成就 ,七仔好似係 jj 哥講嘅。但我唔肯定喺對正面。
好耐無去,對面好似有間大牛仔褲舖,總之企喺晶晶,發力衝過對面馬路,兩頭都有阿 ...

百二蚊送畀你刀咪食LA, C-HING, 殘過乜
作者: 肥佬    時間: 2010-7-30 18:05
原帖由 henry1314 於 2010-7-28 09:16 發表
甘邊檔有涼沖?????

百二蚊果D你仲想冲埋凉TIM牙, 想創你個心LA
作者: happyneway    時間: 2010-7-30 18:20
原帖由 肥佬 於 2010-7-30 18:02 發表

百二蚊送畀你刀咪食LA, C-HING, 殘過乜   

咁又唔係噃,肥 c 伯 sawadee 無家姑噃,不過無溝通,黑皮膚土著咁喇
據稱其中一間尾房係套房,可以沖,但要咁 arm 得咁橋,我無試過
作者: 肥佬    時間: 2010-7-30 18:38
原帖由 happyneway 於 2010-7-30 18:20 發表

咁又唔係噃,肥 c 伯 sawadee 無家姑噃,不過無溝通,黑皮膚土著咁喇
據稱其中一間尾房係套房,可以沖,但要咁 arm 得咁橋,我無試過

拱就死LA, 拱ARM得拱橋, 屌完冇凉冲, 又拱ARM得拱橋, 返DO屋企老婆要你即刻同姖上床, 咪痾冷炒粉, 畀禾就食少多教瞓, 情願畀多三幾十草嘢, 乾凈D, 食件有凉冲GA 0勒
作者: seak1982    時間: 2010-7-30 23:50
c兄~!!不如出去Yuen Long 好過啦!!又咪係200~200幾!!上去時別墅又有得沖涼 唔知而家同樂同安寧咯頭重有冇女女企係到呢??

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2