香港一世發論壇

標題: [報告]美妙-第二次3q報告, 大戰性愛機器小如 [打印本頁]

作者: kelvincyl    時間: 2010-7-29 21:54
標題: [報告]美妙-第二次3q報告, 大戰性愛機器小如
睇左咁多報告, 心癮又起, 放工又去搵野食先  之後打上美妙,山哥話有房, 於是就上左去, 山哥就推介試小如, 記起之前肥b哥都有推介, 應該都唔會差, 所以今次就選佢

入到房等左陣, 小如就入黎, 望落樣都ok, 波都算大, 之後衫都未除就咀左陣, 一路渣波, 隻手就一路漫遊全身, 而佢就不時渣我細佬, 大家就開始除左件衫, 由於佢著牛仔短裙, 所以就順勢沿住大脾, 開始隔住條底褲摔鮑, 原來著住衫玩, 又幾好feel, 別有一番味道,  到佢又不甘示弱除我條褲, 渣我細佬,  之後佢就騎上黎, 妹妹著住under係咁磨我細佬, 一路咀, 一路係咁前後上下郁, 真係比佢攪到火都黎埋, 細佬即刻進入狀態, 已經硬如鐵, 跟住就同佢講, 我可以做3q, 不如而家就即時扑一獲先  佢一聽到就好開心咁, 大家即時除埋最後防線, 帶套上馬, 我就叫佢訓底, 一摸下面已經有自來水出, 原來大家都已進入作戰狀態, 我就挺槍前進, 一入洞都feel都算窄, 而佢已閉合雙眼開始享受, 我就一路抽插一路咀咀, 開始佢都唔太願車, 之後佢就主動伸利亙車, 加埋佢叫床聲, 好快就出左1q, 完事後, 佢都冇放開我, 繼續咀同車, 過左一陣, 之後就去沖身

出到去抹完身, 細佬仲處於半硬狀態, 佢已再主動咀咀同大車, 之後就訓係床邊, 佢就主動帶領我隻手摔佢隻鮑, 佢就開始呻吟, 摔到咁上下, 開始出水, 仲愈摔愈多, 佢又再細細聲話插隻手指入去, 聽到可以指插, 咁我隻手指就梗係沿住隻鮮鮑, 慢慢直插入去, 手指入到去都feel都幾緊, 因佢下面都緊緊地, 所以我都係只入1隻手指, 驚2隻會整親佢, 之後隻手指入到最盡, feel到有舊肉, 我就係個位慢慢摔, 一時就抽插, 一時就摔粒肉, feel到佢下面不停收縮, 再加埋佢主動郁下身去配合指插. 攪到佢勁high, 不停主動咀同車, 玩到咁上下, 已feel到好多水出, 跟住佢話忍唔住, 要扑佢, 咁我就帶套上馬, 一開始佢就女上, 我就渣下波, 玩左陣, 驚佢累, 咁我就要求男上, 都係一路車, 一路抽插佢, 之後好快就出第2q, 之後佢都冇放開我, 又繼續咀同車, 就去沖身  

出到去抹完身, 今次細佬就真係軟晒, 我就訓係度由佢自由發揮, 奶我lin, 到肚, 到大脾, 之後先吹蕭, 跟住黎個69, 佢下面壓到我好近塊面, 由於我今次唔食鐽, 所以好難用手摔, 不過都有摔幾野, 玩左一陣, 佢就訓係度, 再用手帶領我玩佢下面, 摔左一陣, 水都唔多, 佢就話用手指插入去就會多水, 咁我又再一次用指插, 佢就開始黎料, 又係好high, 跟住又有自來水出, 就帶套上馬, 抽插左一陣, 就出埋第3q, 之後keeper就拍門, 時間岩岩好, 同之前一樣,  佢都冇放開我, 又繼續咀同車, 之後先去沖身, 沖身時, 仲不停主動咀同大車, 到著好衫, 佢仲好似唔捨得放我走咁, 再繼續咀同大車, 之後我話夠鐘了再唔出去, keeper會當我加鐘, 佢先比我走, 臨走前佢再主動黎個大車

總結: 小如樣ok, 對波算大, 幾有手感, 皮膚滑, 下面窄, 又玩得夠放, 仲主動伸手帶領你玩佢, 真係天生一副戰鬥格囡囡  感覺上好鐘意做愛, 真係性愛機器既好材料  諗番起, 可能一早同佢講我可以做3q, 大家全程好似好有默契咁, 冇咩做服務, 盡量爭取時間完成3q呢個目標  如果ching係後生仔, 想挑戰一下自己最瘋狂可以做幾多q  相信搵佢就係最好既partner, 你做到幾多q, 發揮自己極限盡做, 佢都唔會黑面, 相反, 仲好開心, 仲會幫你一齊去完成呢個挑戰  而我暫時玩得最放既囡囡, 小如都算係no.1 , 佢話之前客人最高紀錄係2.5q, 個半q係有入洞而最後冇貨賣, 而我就好彩, 最後個q仲有貨賣, 咁就岩岩打破佢既客人紀錄, 岩岩夠3q, 黎緊睇下有冇其他ching可以再破紀錄, 做到3q或以上, 記住到時出番份報告

作者: topfun    時間: 2010-7-29 23:32
K版好勤力喎
作者: jjcc1914    時間: 2010-7-30 00:10
3q 亞k版主個 3q 報告

請問小如(強姦犯)大槪返乜野時間
作者: 10仔    時間: 2010-7-30 00:32
我都要比人強姦下先得
作者: hoho2010    時間: 2010-7-30 00:54
小如真係唔錯架, 我上次都係睇左其中一個ching既報告 (強姦犯) 都忍唔住要試下, 小如好主動, 又玩得, 真係有少少比佢強姦既感覺 , 可能都會再搵佢, 到時就算唔破k 版主既記錄都要平記錄啦.
作者: ballballlover    時間: 2010-7-30 02:04
作者: ballballlover    時間: 2010-7-30 02:05
作者: jimmynori    時間: 2010-7-30 08:52
師兄有心有力,出完三Q重即刻出報告。利害…
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-30 08:52
原帖由 topfun 於 2010-7-29 23:32 發表
K版好勤力喎

都唔夠你2連食咁勤力    相信你今日都會出動食野
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-30 08:54
原帖由 jjcc1914 於 2010-7-30 00:10 發表
3q 亞k版主個 3q 報告

請問小如(強姦犯)大槪返乜野時間

我都唔記得左問, 小如應該番中更, 大約2點-11點左右, 你可以打上去美妙問下
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-30 08:55
原帖由 10仔 於 2010-7-30 00:32 發表
我都要比人強姦下先得

10仔兄, 小如應該都岩晒你  全程都好主動
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-30 09:00
原帖由 hoho2010 於 2010-7-30 00:54 發表
小如真係唔錯架, 我上次都係睇左其中一個ching既報告 (強姦犯) 都忍唔住要試下, 小如好主動, 又玩得, 真係有少少比佢強姦既感覺 , 可能都會再搵佢, 到時就算唔破k 版主既記錄都要平記錄啦.

hoho兄, 佢真係好主動好玩得, 只要有心有力, 真係好易就做到3q, 咁等你出動  期待你既4q報告
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-30 09:03
原帖由 ballballlover 於 2010-7-30 02:04 發表

我又唔夠後生,又唔夠靚仔,有冇得3q架!

ball兄, 你咁斯文, 佢見到你應該會好似蜘蛛精遇到唐三藏咁 而到時你就要變做孫悟空三打白骨精
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-30 09:15
原帖由 jimmynori 於 2010-7-30 08:52 發表
師兄有心有力,出完三Q重即刻出報告。利害…

今次狀態幾好, 做完3q都冇腳震或腳仔軟, 我習慣左多數食完就即出報告, 因為襯自己仲記得仲有感覺, 咁會打得好少少, 除非太夜或唔得閒, 咁就會第2日先出報告

反而好耐之前試幾過2-3次, 做完2q後, 去沖涼時, 雙腳真係會控制唔到係咁震, 震左1-2分鐘左右就冇再震,  真係唔知點解, 可能個時狀態唔好
作者: ballballlover    時間: 2010-7-30 10:47
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-30 11:32
我就岩岩比小如BODY CHECK完, 證實身體機能良好

BALL兄, 咁幾時到你去做BODY CHECK
作者: rider    時間: 2010-7-30 11:43
K版你身體好好呀
睇完你報告我都硬硬地
作者: topfun    時間: 2010-7-30 11:57
原帖由 rider 於 2010-7-30 11:43 發表
K版你身體好好呀
睇完你報告我都硬硬地

你想對住K版個report打JJ呀
作者: rider    時間: 2010-7-30 12:34
原帖由 topfun 於 2010-7-30 11:57 發表

K版寫到咁正~又指插又大車,唔比D行動出黎~對唔住佢啦...小弟陰莖~~舉旗~陰莖~~舉旗~陰莖~~舉旗
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-30 12:46
原帖由 rider 於 2010-7-30 11:43 發表
K版你身體好好呀
睇完你報告我都硬硬地

幾驚你話見到我就硬硬地 , 我唔好呢味架, 我只對女人有性趣
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-30 12:48
原帖由 topfun 於 2010-7-30 11:57 發表

咁不如叫RIDER兄對住你, 之後就.....
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-30 12:51
原帖由 rider 於 2010-7-30 12:34 發表

K版寫到咁正~又指插又大車,唔比D行動出黎~對唔住佢啦...小弟陰莖~~舉旗~陰莖~~舉旗~陰莖~~舉旗

你都可以去試下小如, 玩下指插同大車

好彩你唔係陰莖~~舉旗~發炮~陰莖~~舉旗~發炮~陰莖~~舉旗~發炮 , 如果唔係部電腦就.......
作者: rider    時間: 2010-7-30 13:05
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-30 12:46 發表

幾驚你話見到我就硬硬地 , 我唔好呢味架, 我只對女人有性趣

放心啦~我都剩係對女人有性趣
作者: rider    時間: 2010-7-30 13:06
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-30 12:48 發表

咁不如叫RIDER兄對住你, 之後就.....

咪當我玩具先得架
作者: rider    時間: 2010-7-30 13:13
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-30 12:51 發表

你都可以去試下小如, 玩下指插同大車

好彩你唔係陰莖~~舉旗~發炮~陰莖~~舉旗~發炮~陰莖~~舉旗~發炮 , 如果唔係部電腦就.......

太多目標好難揀,可可小小叮叮雪兒小如祖兒小柔小惠依沙貝拉....
我只會對囡囡發炮,你唔洗驚
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-30 13:53
原帖由 rider 於 2010-7-30 13:13 發表

太多目標好難揀,可可小小叮叮雪兒小如祖兒小柔小惠依沙貝拉....
我只會對囡囡發炮,你唔洗驚

睇人名單都己有9個囡囡名, 黎緊仲有新囡, 真係有排都試唔晒
作者: monkey68    時間: 2010-7-30 13:55
Thanks kelvincyl 兄for the report.
Sounds like you have a very good time. But you made a nightmare to me.   I already made up my mind to try  叮叮, cause she is young and nice tits. But now after this report with 小如 service, my mind start spinning.   
Yes, just too many too choice from. Young, beautiful, wild, and body. My big head is going to expose just thinking about them. Just wish I have all the time and money to try them all. Not like the dumb TV AD say "Real happiness is know how to choice". Real happiness is you don't have to choice.
Got a question for all c-hing.
Like 美妙 is very small. All the ladies sit outside. When I walk in, should I say Hi to them, or they prefer I leave them alone?
作者: ballballlover    時間: 2010-7-30 14:14
作者: ballballlover    時間: 2010-7-30 14:15
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-30 14:30
原帖由 ballballlover 於 2010-7-30 14:15 發表

Soon la!!!

而家到我要休息一排, 因做完3Q, 個人真係幾累, 細佬提唔起勁
作者: topfun    時間: 2010-7-30 14:31
原帖由 ballballlover 於 2010-7-30 14:15 發表

Soon la!!!

Who will be your lucky girl
作者: ballballlover    時間: 2010-7-30 14:39
作者: cwb141    時間: 2010-7-31 04:10
wow!! 版主真係厲害,有機會一定要試下呢件小如!!!!
作者: phastasm    時間: 2010-7-31 07:30
好奇問一下誰令你 獻出寶貴的第一次3q

說回來小如好像真的不錯

看來找天有空去試試

因為我次次去指壓都未超過2q就完了.....  (陰

作者: kelvincyl    時間: 2010-7-31 08:54
原帖由 phastasm 於 2010-7-31 07:30 發表
好奇問一下誰令你 獻出寶貴的第一次3q

說回來小如好像真的不錯

看來找天有空去試試

因為我次次去指壓都未超過2q就完了.....  (陰

我既第一次寶貴3q係比左可可   個次其實本來都冇心做3q, 之前同佢講笑話我可以做3q, 係做完2q後, 見仲有時間剩, 跟住佢就撩我做第3q, 咁我最後就完成左3q  , 自從個次之後, 我先發覺我係可以做到3q (不過而家儘量都唔會做3q, 除非遇到好對手, 其實2q都夠晒, 因為3q過後, 第2日成個人真係好累)

有機會真係可以試下小如, 因真係未遇過咁既囡囡
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-31 08:56
原帖由 cwb141 於 2010-7-31 04:10 發表
wow!! 版主真係厲害,有機會一定要試下呢件小如!!!!

ching, 小如值得一試 試完等你出報告
作者: akirayuki    時間: 2010-8-1 10:11
Thanks your report. You make me wanna try her at once.
作者: wyborn    時間: 2010-8-9 17:48
我想知小如 有相嗎 ?  因為找不到
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-9 17:54
小如佢係冇出相AD
作者: wyborn    時間: 2010-8-9 17:56
想知點既樣.....可惜
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-9 18:00
樣我覺得OK, 又有CHING話靚, 各人感覺唔同, 你上去試下就知
作者: wyborn    時間: 2010-8-16 15:48
大車姐係咩? ?
作者: topfun    時間: 2010-8-16 15:58
原帖由 wyborn 於 2010-8-16 15:48 發表
大車姐係咩? ?

瘋狂地濕吻
作者: wyborn    時間: 2010-8-17 14:13
最近冇人出佢報告..

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2