香港一世發論壇

標題: [報告] 美妙~冰美人《口丁口丁》 [打印本頁]

作者: rider    時間: 2010-7-30 22:41
標題: [報告] 美妙~冰美人《口丁口丁》
月尾莫財死忍爛忍無諗住去,多得K版主果個妙筆生輝的報告。
六點半出發去金來閣,長髮哥哥帶我入房,我話要雪兒(岩岩上鐘)祖兒(無返)咁小小同可可(一個
做緊一個無返)。佢跟住叫左兩個囡囡黎比我睇波波同陽陽,可惜唔合眼緣 ,我同佢講
唔好意思唔岩我下次再黎過啦,哥哥仔禮貌講左句無問題,我就離開左金來閣...
落到樓下心想無理由就咁走架,得返兩條路揀,福樂同美妙...
去到美妙門口~哇!好多人係大堂囡囡同KEEPER塞滿哂,好不容易坐左係度跟手睇下個牌,見到
依沙貝拉果牌喎(無掛係最頂)同KEEPER講我要佢拉,點之無返工,KEEPER解釋最下面果D係無
返工ga,中間果D先係(好x瘀tim)跟住係中間見到叮叮個名,咁我要佢啦keeper話ok不過要係第二度...
去到先比錢後入屋,終於見到傳聞名人叮叮,黑衫黑褲長髮好靚女啊~入到去大家各自除衫沖涼,沖涼
過程同hoho兄講ge一樣"齋沖"無乜開聲。出到去叮叮叫我上床訓好,先黎過大波波bm,叮叮兩粒大lin
lin係我背部patpat大脾係咁遊來遊去十分舒服,之後叮叮口含溫水係我patpat位一路啜上膊頭,果種
感覺真爽又暖又痕,玩左陣叮叮叫我轉身攻我lin、千袋、大脾,跟手就吹,佢好落力呀係咁上下吞吐,
但可惜我無乜feeling,叫佢69啦,佢好聽話轉過妹妹過黎,wow~妹妺好靚女呀,用手了兩了豆豆,細
佬即刻興奮哂仲嘔埋tim,叮叮無即刻離口,仲放口入面慢慢上下郁,爽到我死死下。
跟手又去沖涼,之後大家上床佢訓係我手臂內同我傾左陣計,跟住就同我dup下骨,跟住開始第二場大戰,
今次我叫佢訓低等我服待佢,錫佢linlin耳仔,聽到佢輕微ge呻吟聲,就同佢黎個小車又查佢個大波波,
見佢好似好high咁,就攻佢妺妹,可惜小弟用盡所有技術都未能令叮叮絲毫出水...唯有叮叮搽小小ky
跟住入洞,先黎男上係咁插呀,見到叮叮個波波係咁fing黎fing去十分過癮,點之係興奮ge時候電話就響
起,原來快要夠鐘,馬上叫叮叮黎個女上,叮叮好努力係咁郁,可惜我比個電話打沉左,無輪咩姿勢都興奮
唔到,我就同叮叮講算啦唔做啦,叮叮就細細聲同我講,不如我幫你用手打出黎啦~啊!好溫柔呀。我示意ok
佢就用佢果隻小小ge手放係小rider度上下套弄,轉過頭小rider就係佢果隻滑滑的小手上嘔吐...第二次就
係咁完左。
飯後感 - 叮叮身材均勻,有波有籮,皮膚白滑真係極品 !但係毛毛有修剪過(做果時好吉肉)。
過程亦都同hoho兄所言叮叮係比較沉默,係成個過程入面都係我主動同佢傾計,但係慢慢佢都會撩我講野,
成個過程大家都有講有笑,其間我亦都問左佢點解咁cool,佢話:緊係啦由返工到收工都係自己一個係間
屋入面又無電視睇...岩ge咁環境我坐得耐都笑唔出啦,佢都話過就算佢係美妙佢同其他囡囡都唔多傾計...
係我心中佢真係一個"冰美人"好cool啊~下次我要將你溶化
最後順帶一提叮叮話星期六日都唔開工,下個星期一先返...
打到頭都暈,各位c-hing加多d分比我呀

作者: ballballlover    時間: 2010-7-30 23:07
作者: hoho2010    時間: 2010-7-30 23:10
過程都係同我既一樣, 如果有番d笑容我諗個感覺會好好多.

點樣加分, d分要黎做咩???
作者: jjcc1914    時間: 2010-7-31 00:06
多謝 rider師兄冰美人報告

可否喺標題度加番   [報告]   字樣

謝謝
作者: rider    時間: 2010-7-31 01:30
原帖由 hoho2010 於 2010-7-30 23:10 發表

係"引用"果欄有個評分
作者: rider    時間: 2010-7-31 01:31
原帖由 jjcc1914 於 2010-7-31 00:06 發表
多謝 rider師兄冰美人報告

可否喺標題度加番   [報告]   字樣

謝謝

加左
作者: jjcc1914    時間: 2010-7-31 02:03
原帖由 rider 於 2010-7-31 01:31 發表

加左

作者: kelvincyl    時間: 2010-7-31 09:08
rider兄, 見你打咁多字, 加多5分比你, 共加15分

如果全日十幾個鐘都係間房度, 又冇電視, 係咁靜又悶既環境, 如果等好耐都冇客,  又真係幾慘, 1個鐘我都未必頂得順, 實悶死, 咁佢少出聲都情有可原既, 咁就要靠眾ching多d搵佢, 撩佢講多d野, 傾下計啦  不過個環境又幾似禁室陪慾feel

叮叮真係勤力, 差唔多夠鐘出唔到都同你努力打出, 值得一讚 叮叮隻手都幾細隻, 起機應該都幾過癮

尋日係多客係度, 所以好多人塞左係美妙?

作者: kelvincyl    時間: 2010-7-31 09:17
原帖由 hoho2010 於 2010-7-30 23:10 發表

可能你下次番食, 因為大家熟絡左, 佢又認得你, 冰山比你溶化左, 會有番笑容 如果係都幾有成功感
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-31 09:39
rider兄, 我有時上到美妙, 我都會問下山哥, 先記得上面係有番囡囡, 下面係冇番囡囡

期待你下次"將冰山劈開" 報告   到時一定好有成功感
作者: rider    時間: 2010-7-31 10:28
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-31 09:08 發表
rider兄, 見你打咁多字, 加多5分比你, 共加15分

如果全日十幾個鐘都係間房度, 又冇電視, 係咁靜又悶既環境, 如果等好耐都冇客,  又真係幾慘, 1個鐘我都未必頂得順, 實悶死, 咁佢少出聲都情有可原既, 咁就要靠 ...

我覺得叮叮同我一樣係較為靜同怕羞ge,無必要就唔會主動出聲,好似第一次沖涼前段大家係無野講,我有我企佢有
佢沖,之後我開話題問一句佢就答一句,之後又好d,我問一句佢就答兩三句,到左中段已經係大家變到傾計咁好融洽。

叮叮真係勤力, 差唔多夠鐘出唔到都同你努力打出, 值得一讚 叮叮隻手都幾細隻, 起機應該都幾過癮
叮叮好勤力全程無停過,又識同我就住時間

尋日係多客係度, 所以好多人塞左係美妙?
又唔好爆,果塊板大約有3-4個囡囡做緊(其中一個係小如),大堂有2個keeper 2個低胸囡囡仲有1個中女(唔知係唔係keeper)
不過金來閣就應該幾多人,美妙話借左兩個囡囡過去

作者: rider    時間: 2010-7-31 10:41
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-31 09:39 發表
rider兄, 我有時上到美妙, 我都會問下山哥, 先記得上面係有番囡囡, 下面係冇番囡囡

期待你下次"將冰山劈開" 報告   到時一定好有成功感

我就瘀爆呀,事原係咁...
keeper:要邊個囡囡?
rider:等等我睇下先。(視線望住d牌仔)
中女:望住d牌有用咩?
rider( 冷醒冷係熟環境答):緊係有用啦!
跟住就好得戚樣指住依沙貝拉個牌:就依沙貝拉啦!
keeper轉身望一望塊板:最低果行係無返工,中間果行先係!
當時成個氣氛好似靜哂,我覺得好{火羅}

我都好有信心溶化冰美人!
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-31 11:11
原帖由 rider 於 2010-7-31 10:28 發表

我覺得叮叮同我一樣係較為靜同怕羞ge,無必要就唔會主動出聲,好似第一次沖涼前段大家係無野講,我有我企佢有
佢沖,之後我開話題問一句佢就答一句,之後又好d,我問一句佢就答兩三句,到左中段已經係大家變到傾計 ...

我之前試叮叮時, 沖涼都係冇咩講野, 都係得2-3句, 之後服務我出左1Q後, 係休息時間就開始多野傾, 仲傾左幾耐, 之後先再做第2Q, 因為叮叮係慢熱囡囡, 可能初時同佢唔太熟, 加埋佢想專心服侍人, 所以就少出聲,(因為有CHING唔太鐘意多野講既囡囡, 想囡囡全程專心服務) 到休息時間, 佢就開始多野講, 之後又係專心服務, 好少出聲

可能尋日多囡囡返工, 所以有部份冇位坐, 咁你咪可以睇多幾個囡囡, 岩心水既咪問山哥叫咩名, 下次就搵佢

作者: rider    時間: 2010-7-31 11:15
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-31 11:11 發表

我之前試叮叮時, 沖涼都係冇咩講野, 都係得2-3句, 之後服務我出左1Q後, 係休息時間就開始多野傾, 仲傾左幾耐, 之後先再做第2Q, 因為叮叮係慢熱囡囡, 可能初時同佢唔太熟, 加埋佢想專心服侍人, 所以就少出聲,(因為 ...

同意
作者: topfun    時間: 2010-7-31 11:28
Rider兄點解吾打去問左有無返先呀?!
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-31 11:29
原帖由 rider 於 2010-7-31 10:41 發表

我就瘀爆呀,事原係咁...
keeper:要邊個囡囡?
rider:等等我睇下先。(視線望住d牌仔)
中女:望住d牌有用咩?
rider( 冷醒冷係熟環境答):緊係有用啦!
跟住就好得戚樣指住依沙貝拉個牌:就依沙 ...

個情景又真係幾攪笑   我多數上去望下個板, 問係咪上面既囡囡有返, 之後就慢慢睇 未試過有你呢個情況

下次用你既熱情之火, 整熔坐冰山   不過唔好似鐵達尼, 劈唔到冰山, 仲攪到船都沉埋

作者: rider    時間: 2010-7-31 13:05
原帖由 topfun 於 2010-7-31 11:28 發表
Rider兄點解吾打去問左有無返先呀?!

topfun兄你講邊樹呀?美妙定金來閣呀?
作者: rider    時間: 2010-7-31 13:15
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-31 11:29 發表

個情景又真係幾攪笑   我多數上去望下個板, 問係咪上面既囡囡有返, 之後就慢慢睇 未試過有你呢個情況

下次用你既熱情之火, 整熔坐冰山   不過唔好似鐵達尼, 劈唔到冰山, 仲攪到船都沉埋 :lo ...

下次真係要諗下計要佢溶到出水先得
作者: ballballlover    時間: 2010-7-31 15:32
作者: kelvincyl    時間: 2010-7-31 17:17
原帖由 rider 於 2010-7-31 13:15 發表

下次真係要諗下計要佢溶到出水先得

有時覺得囡囡出唔出得多水, 好視乎佢既身體狀態及投入程度, 用同一樣既方法或方式, 每個囡囡既反應都唔同,(亦都係囡囡好玩之處, 如果個個反應一樣,就會好似機械人咁, 唔會過癮, 冇新鮮感, 冇咁好玩)  所以並唔係次次都會令到條囡囡多水出

如果要囡囡投入, 咁前戲就不可缺少 , 所以去第2次或同囡囡熟絡左後先開波, 就會有著數  

不過都會有另外, 好似小如, 瑩瑩呢d, 唔洗撻, 佢自己都已經著晒
作者: rider    時間: 2010-8-1 03:03
原帖由 kelvincyl 於 2010-7-31 17:17 發表

有時覺得囡囡出唔出得多水, 好視乎佢既身體狀態及投入程度, 用同一樣既方法或方式, 每個囡囡既反應都唔同,(亦都係囡囡好玩之處, 如果個個反應一樣,就會好似機械人咁, 唔會過癮, 冇新鮮感, 冇咁好玩)  所以並唔係 ...

我都想食小如
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-1 13:03
原帖由 rider 於 2010-8-1 03:03 發表

我都想食小如

咁你快d去試  等你出報告
作者: rider    時間: 2010-8-2 10:00
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-1 13:03 發表

咁你快d去試  等你出報告

好!好!好~立刻!
作者: topfun    時間: 2010-8-4 15:11
原帖由 rider 於 2010-7-30 22:41 發表
月尾莫財死忍爛忍無諗住去,多得K版主果個妙筆生輝的報告。
六點半出發去金來閣,長髮哥哥帶我入房,我話要雪兒(岩岩上鐘)祖兒(無返)咁小小同可可(一個
做緊一個無返)。佢跟住叫左兩個囡 ...

琴晚試左,同rider兄既過程有9成相似,今晚再出詳細report
作者: rider    時間: 2010-8-4 15:14
原帖由 topfun 於 2010-8-4 15:11 發表

琴晚試左,同rider兄既過程有9成相似,今晚再出詳細report

very good...top兄又出野,萬分其待
作者: ballballlover    時間: 2010-8-4 17:10
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-4 22:48
原帖由 topfun 於 2010-8-4 15:11 發表

等你詳細報告
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-4 22:48
原帖由 ballballlover 於 2010-8-4 17:10 發表

You ate as well!! Only me...............

ball兄, 咁你要快d起錨啦
作者: topfun    時間: 2010-8-5 14:23
原帖由 ballballlover 於 2010-8-4 17:10 發表

You ate as well!! Only me...............

act now

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2