香港一世發論壇

標題: [報告] 美妙 - 小如 [打印本頁]

作者: 劉精    時間: 2010-8-4 15:25
標題: [報告] 美妙 - 小如
美妙 - 小如

我個 report 簡單得多...

中午點幾鐘,食完 lunch,偷食 小如!
一入來,望下條囡... 原來我第一次來美妙時,就是食左小如,不過當時無刻意去記名!

樣子 OK,身材好正!

一入來,就即時胸壓我塊面,壓到我要投降叫 透不過氣   才肯鬆人,of course 如其他師兄講... 大家互摷,小如推我落床,我又試下好似其他 C hing 咁樣伸手去佢下面啦... 頂 淫得佢呀,居然唔普底喎,話出面天氣好熱,所以唔著.

係床到一邊 大車 , 小如一邊傻笑 ,跟住互相除衫,入去沖涼先,又來大車,再來水簫,feel 到佢好想吹爆我,好彩夠定力.

上床都係嗰 d 嘢,最特別小如玩 69 時,佢個 body 是面向天花板的,我就唔客氣係咁 kiss,指插插,不過我都係好溫柔既人,唔會粗暴對待小如既 妹妹.

最後 帶套 插入去後,插幾吓已經出左嘢啦,小如叫我 JJ 係入面休息吓先喎,休息夠再插過.  但小弟真係無 K 版主咁勵害,有驚人既體質可以出 3Q。

之後再沖一次涼,又再上床,休息左一陣,但小如係我休息期間不斷 chur 我,又幫我吹左 5 分鐘左右,但小弟真係體質麻麻地,無咁快回到氣,結果都係回唔到氣!

1Q 完事!

最後返出去俾錢走人,但特別既事就係... 我見到一個坐係 counter 位收錢哥哥隔離個女仔,個樣好正,5 分滿分我會俾 4 分,著住好似 PR 既制服,而胸前有個心型開胸,見到條好深既事業線。

如果唔係一早上去時見唔到靚女 ,我真係好想食左條囡去,真係幾靚女!唔知佢叫乜名呢?

多謝各位睇我報告!

作者: kelvincyl    時間: 2010-8-4 15:48
原帖由 劉精 於 2010-8-4 15:25 發表
美妙 - 小如

我個 report 簡單得多...

中午點幾鐘,食完 lunch,偷食 小如!
一入來,望下條囡... 原來我第一次來美妙時,就是食左小如,不過當時無刻意去記名!

樣子 OK,身材好正!

一入來,就即時胸 ...

THX~劉兄報告

劉兄, 有冇問佢咩名  因我想今日出動食野

作者: kelvincyl    時間: 2010-8-4 16:03
睇黎有機會係桐桐, 因佢成日都會坐出面
作者: rider    時間: 2010-8-4 16:04
thanks 劉兄report~
劉兄你應該順便食埋佢ma
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-4 16:13
劉兄, 你第一次試小如時, 佢係冇玩得咁顛, 所以你唔記得, 你之前食過?

而我次次食新囡囡都會問佢地叫咩名, 咁就可以唔洗睇完報告話正, 但原來自己之前食過 (囡囡轉左場改埋名就冇辦法 )
作者: rider    時間: 2010-8-4 16:29
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-4 15:48 發表

THX~劉兄報告

劉兄, 有冇問佢咩名  因我想今日出動食野

K版諗住食邊個呀?
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-4 16:32
尋日想食嘉嘉又食唔到

今日我諗住食劉兄話正個位囡囡, 因為可能係新囡囡 要上去美妙行一轉先知 可能會玩隨機, 如果唔岩既, 可能又係唔食返屋企

作者: ballballlover    時間: 2010-8-4 17:02
作者: ballballlover    時間: 2010-8-4 17:04
作者: ballballlover    時間: 2010-8-4 17:05
作者: ballballlover    時間: 2010-8-4 17:06
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-4 18:00
原帖由 ballballlover 於 2010-8-4 17:04 發表

就係懶, 唔寫報告, 寫左實記得.

所以我食完一定會出報告, 好唔好食都會照出 食過咁多囡囡, 真係記唔到咁多 有時都會睇番自己之前既報告, 回味番
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-4 18:02
原帖由 ballballlover 於 2010-8-4 17:05 發表

一個小如巳腳軟..............

食完小如, 仲要劉兄食埋條囡, 有大力仔幫拖都唔掂 你真係想佢行唔到番屋企
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-4 18:04
原帖由 ballballlover 於 2010-8-4 17:06 發表

忍唔忍到呀.

咁就要睇下囡囡吸引, 定係我定力夠了 , 不過多數上到去, 都係我輸
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-4 22:41
劉兄, 幫你收完料, 你見到個位靚女係桐桐, 下次你可以去搵佢

作者: jjcc1914    時間: 2010-8-4 23:46
謝謝劉兄 小如1Q報告 :148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 01:54
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 09:29
原帖由 ballballlover 於 2010-8-5 01:54 發表

我都想番食桐桐,姖又靚女 ,又有波 ,又都好姣好放。

我下次上美妙既目標都係桐桐
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 11:58
作者: 劉精    時間: 2010-8-5 12:03
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-4 16:13 發表
劉兄, 你第一次試小如時, 佢係冇玩得咁顛, 所以你唔記得, 你之前食過?

而我次次食新囡囡都會問佢地叫咩名, 咁就可以唔洗睇完報告話正, 但原來自己之前食過 (囡囡轉左場改埋名就冇辦法 )

K 版主, 由於第一次上美妙及玩指壓, 所以嗰時有點驚, 第一次小如已經係咁 chur, 我之前乜都唔識又唔知...嗰時真係有 D 驚...尤其撞著個咁淫既囡囡.  所以第一次無刻意去記名.

至於坐在收銀位的那位靚囡... 由於我未試過同 keeper 哥哥打交道, 而且我自己又未回到氣, 再加上我自己怕羞,所以咪無問到名囉,如果有 C hing 知道叫咩名, 請告知小弟去安撫吓位靚女先.
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 12:06
作者: 劉精    時間: 2010-8-5 12:07
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-4 22:41 發表
劉兄, 幫你收完料, 你見到個位靚女係桐桐, 下次你可以去搵佢

嘩... K 版主真係勁... 電話查詢呀?
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 12:08
作者: 劉精    時間: 2010-8-5 12:12
嘩... 如果係 桐桐.. 真係幾靚女呀...

剩係 mark 佢入房睇住個樣, 我都會開心到傻笑呀。

尋日我找數時,同佢來左一次眼神接觸,跟住佢同我講左一句多謝呀,唔知佢對我有無少少 feel 呢!

重有呀...我尋日剛剛上到去, 在門口企左一陣, 見到桐桐剛剛洗完頭, 抺頭中, 睇個樣已經俾佢迷住左啦

作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 12:13
原帖由 劉精 於 2010-8-5 12:03 發表

K 版主, 由於第一次上美妙及玩指壓, 所以嗰時有點驚, 第一次小如已經係咁 chur, 我之前乜都唔識又唔知...嗰時真係有 D 驚...尤其撞著個咁淫既囡囡.  所以第一次無刻意去記名.

至於坐在收銀位的那 ...

原來個時係你第一次玩指壓, 咁第一次就食小如, 冇心理準備下,  真係會嚇親, 以為條條囡囡都係咁主動咁狂野
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 12:17
原帖由 劉精 於 2010-8-5 12:07 發表

嘩... K 版主真係勁... 電話查詢呀?

我係尋日上去美妙, 本想食你話好靚既囡囡, 之後同山哥研究一陣, 就知佢係桐桐, 不過佢做緊野, 所以就見唔到樣, 不過上去幾次, 都見過佢幾次, 我次次都只係見到佢側面, 見唔到正面, 所以冇留意到佢靚唔靚 , 有幾次佢都得閒, 咁就走左寶

作者: paulsiu69    時間: 2010-8-5 12:18
原帖由 ballballlover 於 2010-8-4 17:05 發表

一個小如巳腳軟..............

Agreed with U, Ching .................
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 12:24
原帖由 劉精 於 2010-8-5 12:12 發表
嘩... 如果係 桐桐.. 真係幾靚女呀...

剩係 mark 佢入房睇住個樣, 我都會開心到傻笑呀。

尋日我找數時,同佢來左一次眼神接觸,跟住佢同我講左一句多謝呀,唔知佢對我有無少少 feel 呢!

重有呀...我尋日 ...

我驚到時你全程都只係望住佢傻笑, 咩都冇做就出閘

可能佢認得你,咁你就親佢仲記得你, 就快D去試下啦, 可能做起上黎大家會更加有FEEL

我都覺岩岩洗完頭, 濕濕既長髮LOOK, 再加埋洗頭水既香味, 真係幾迷人  細佬即時狀態提升

作者: 劉精    時間: 2010-8-5 12:26
我扑嘢其實都係講 feeling,多過出 Q 次數!
通常我自己做一獲後,全情投入,已經成身大汗,都無咩可能再多一 Q 的了。

我既格言,貴精不貴多!
作者: 劉精    時間: 2010-8-5 12:28
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-5 12:24 發表

我驚到時你全程都只係望住佢傻笑, 咩都冇做就出閘

可能佢認得你,咁你就親佢仲記得你, 就快D去試下啦, 可能做起上黎大家會更加有FEEL

我都覺岩岩洗完頭, 濕濕既長髮LOOK, 再加埋洗頭水既香 ...

哈哈... K 版主睇來 "細路" 已經充緊血中... 快 D 電話預約今晚 食桐桐 啦!
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 12:33
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 12:34
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 12:34
原帖由 劉精 於 2010-8-5 12:26 發表
我扑嘢其實都係講 feeling,多過出 Q 次數!
通常我自己做一獲後,全情投入,已經成身大汗,都無咩可能再多一 Q 的了。

我既格言,貴精不貴多!

大家都係同道中人  其實我都係重feel多過服務, 不過講feel我每次都夠時間做2q, 仲有時間中場休息傾下計, 所以正常2q就夠數, 因講feel, 玩前戲好重要, 亦都係我至愛, 有時覺得自己其實鐘意玩前戲多過抽插  由於3q就真係好趕時間, 完全係冇休息時間下先會做到, 又驚唔夠時間, 所以前戲時間都要就住, 仲要睇埋對手, 自己當時狀態, 所以就算我可以, 都絕少會做3q 因為之後幾日真係好累, 返工都冇心機做野, feel到好傷身

作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 12:35
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 12:36
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 12:47
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 12:50
原帖由 ballballlover 於 2010-8-5 12:35 發表

I had reported to you ga!

你既報告都有寫話幾正, 仲要之前係收銀位撩你
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 12:51
原帖由 ballballlover 於 2010-8-5 12:36 發表
計計下, 桐桐可能又3個報告!

加埋你番食報告, 我, 劉兄, 應該唔止咁少報告
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 12:51
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 12:53
原帖由 ballballlover 於 2010-8-5 12:47 發表

桐桐有睇報告架, 你唔同姖3q, 姖嬲架!!

係喎!你之前都有話佢會睇報告, 咁我又要盡力做到最好了
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 12:55
原帖由 ballballlover 於 2010-8-5 12:51 發表

Waiting for your report!!!

唔好又引我啦 , 等我休息下, 忍到下星期先試佢
作者: topfun    時間: 2010-8-5 14:11
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-5 12:55 發表

唔好又引我啦 , 等我休息下, 忍到下星期先試佢

咳...咳...

你今晚既報告就會係咁樣既開場白 :

由於太想試桐桐,今日放工又忍吾住,打比山哥問下桐桐有無返,點知山哥話桐桐等緊你啦而家,跟住我就即刻去搵桐桐啦......

作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 14:46
原帖由 topfun 於 2010-8-5 14:11 發表

咳...咳...

你今晚既報告就會係咁樣既開場白 :

由於太想試桐桐,今日放工又忍吾住,打比山哥問下桐桐有無返,點知山哥話桐桐等緊你啦而家,跟住我就即刻去搵桐桐啦......

你又玩我啦, 不過你既開場白又真係幾似我手筆

好彩暫時仲忍到, 唔受引誘, 不過唔排除突然有個精彩桐桐報告, 咁我就...
作者: topfun    時間: 2010-8-5 14:49
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-5 14:46 發表

你又玩我啦, 不過你既開場白又真係幾似我手筆

好彩暫時仲忍到, 唔受引誘, 不過唔排除突然有個精彩桐桐報告, 咁我就...

暫時仲忍到=/=放左工都忍到
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 15:47
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 15:49
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 15:52
作者: 劉精    時間: 2010-8-5 15:57
wow... recently so many positive 美妙 reports.

We are being big bosses of 美妙.
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 16:25
原帖由 ballballlover 於 2010-8-5 15:52 發表

你, 我, 劉兄 total 3 lor!!

May be add rider and topfun =5 reports!!

呢排大多數都係好地呢5個出報告多
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 16:27
原帖由 劉精 於 2010-8-5 15:57 發表
wow... recently so many positive 美妙 reports.

We are being big bosses of 美妙.

的確, 呢排多數都係美妙報告多, 大部份報告都集中係小如同叮叮
作者: topfun    時間: 2010-8-5 16:38
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-5 16:27 發表

的確, 呢排多數都係美妙報告多, 大部份報告都集中係小如同叮叮

等我下次出返個上環報告先
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 16:42
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 16:44
原帖由 topfun 於 2010-8-5 16:38 發表

等我下次出返個上環報告先

上環的確好多正囡囡, 不過係對面海, 又唔就腳, 所以我就唔會去食, 都係留番係我地頭, 玩指壓  

咁上環就靠晒你了
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 16:45
原帖由 ballballlover 於 2010-8-5 16:42 發表

Alreay have a 上環周秀娜 report today.

May be try this:

http://www.hk148forum.com/viewth ... &extra=page%3D1

上環其實都近BALL兄你, 仲好方便
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 17:36

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2