香港一世發論壇

標題: [報告]小戰美妙小如 [打印本頁]

作者: rider    時間: 2010-8-4 21:39
標題: [報告]小戰美妙小如
6點到達酒店附近,打去問小如有無返,keeper哥話有返仲問我係邊幫我hold一陣,
直奔上去美妙,另一位哥仔帶我過對面,因為之前ball兄講過話小如都有30路所以都
無抱甚麼希望但求服務好就算,坐低等左陣小如入黎一望個樣,哇!福娃你個臭茜...
..........................靚到呀,完全係我杯茶囉~記住只係個人喜好咋,唔
岩唔好插我呀
跟住ge野大我諗都係同各位c-hing差唔多所以都唔太詳細講,唔同ge係入房佢無強姦
我亦無帶我玩指插,指插係我主動玩先ge,大慨過程係咁,上床小如先吹再黎69跟住就
男上出野,互攬訓覺,小如女上再做都唔到,小小如再吹十分鐘,我又指插佢,又攬住
訓下,再互摷小車又黎招乳交七玩左陣電話響...。
飯後感 - 小如我覺得好靚,睇落又唔覺話年紀大喎,大波靚lin又夠淺色,patpat有
肉,全身皮膚滑唯獨手掌"鞋"唔知點解,全程都好落力仲要張我左擺右擺,由床頭玩到
去床尾,攪到我好似係一件玩具咁,小如真係好玩令我好開心,臨尾著完衫諗住無野玩
走啦,點知小如突然係我面前跳黎撞我"心口撞心口",又扯住我小車左幾下,後尾仲要
用雙手係後面cool住我同我一齊落樓,最後我個patpat比佢醒左一腳,好彩我都即刻
用手了了佢個無底褲ge妹妹

作者: kelvincyl    時間: 2010-8-4 22:39
睇黎眾ching好落力, 終於令到小如夠飽  好似仲累累地, 少左主動

山哥都話小如近排好旺場  

今日去美妙時, 見到又有ching搵叮叮
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-4 22:40
rider兄, 咁小如係咪好正, 冇介紹錯  有冇考慮過一排再番食
作者: jjcc1914    時間: 2010-8-4 23:44
謝謝 靚靚中囡包膠
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 01:51
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 01:51
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 01:52
作者: rider    時間: 2010-8-5 02:17
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-4 22:39 發表
睇黎眾ching好落力, 終於令到小如夠飽  好似仲累累地, 少左主動

山哥都話小如近排好旺場  

今日去美妙時, 見到又有ching搵叮叮

山哥係咪收錢果個(把聲低沉)?
如果係就連佢都知小如=強姦犯
我上到去都聽有有人搵小如

作者: rider    時間: 2010-8-5 02:20
原帖由 ballballlover 於 2010-8-5 01:51 發表

rider 兄,有時燈光暗都唔係好清楚,我覺得30,可能 youger都唔奇。

今日間房紅燈可能個樣會靚d
作者: rider    時間: 2010-8-5 02:22
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-4 22:40 發表
rider兄, 咁小如係咪好正, 冇介紹錯  有冇考慮過一排再番食

緊係有啦!我今次出得一q咋,不過可能要長休
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 08:56
原帖由 ballballlover 於 2010-8-5 01:52 發表

小如發力,報告多過叮叮,唔該叮叮 fans 加油追!

TOPFUN兄食完未出叮叮報告, 加埋你準備食叮叮, 應該叮叮報告會多過小如 不過再遲d就唔知了
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 08:58
原帖由 ballballlover 於 2010-8-5 01:51 發表

rider 兄,有時燈光暗都唔係好清楚,我覺得30,可能 youger都唔奇。

有時燈光都有影響, 未必睇得清囡囡有幾大, 不過我都覺冇所謂, 入到黎都係重過程同埋副架生
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 09:01
原帖由 rider 於 2010-8-5 02:17 發表

山哥係咪收錢果個(把聲低沉)?
如果係就連佢都知小如=強姦犯
我上到去都聽有有人搵小如

山哥係收錢個位, 山哥佢緊係知小如係強姦犯 因上次都係佢推介比我
我尋日上美妙都見到小如做緊野, 黎緊仲有booking
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 09:02
原帖由 rider 於 2010-8-5 02:22 發表

緊係有啦!我今次出得一q咋,不過可能要長休

咁你下次番食小如, 就儲定多d子彈, 上去同佢搏過
作者: rider    時間: 2010-8-5 10:06
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-5 09:02 發表

咁你下次番食小如, 就儲定多d子彈, 上去同佢搏過

e家開始要鎖起唔用
作者: rider    時間: 2010-8-5 10:07
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-5 09:01 發表

山哥係收錢個位, 山哥佢緊係知小如係強姦犯 因上次都係佢推介比我
我尋日上美妙都見到小如做緊野, 黎緊仲有booking

佢真係好旺場
作者: rider    時間: 2010-8-5 10:25
題外話-有野想講,去過兩次美妙,兩次都係過第二度,我鐘意值得一讚!
但係果面真係有樣野要改善下,就係張床單同枕頭,感覺上好污joe又有上手留低ge液體,
最離譜就係尋日係床尾居然發現左一個用完ge套十分嘔心。希望版主同佢地單聲。另外一
樣就係時間問題,尋日我去到房到做完落樓大約用左一個鐘頭(未夠70mins),有無人知佢
係幾時開始計鐘?
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 10:38
原帖由 rider 於 2010-8-5 10:06 發表

e家開始要鎖起唔用

睇下你鎖得幾耐 驚你忍唔住, 又拎番支槍出黎亂射
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 11:00
原帖由 rider 於 2010-8-5 10:25 發表
題外話-有野想講,去過兩次美妙,兩次都係過第二度,我鐘意值得一讚!
但係果面真係有樣野要改善下,就係張床單同枕頭,感覺上好污joe又有上手留低ge液體,
最離譜就係尋日係床尾居然發現左一個用完ge套十分嘔心。 ...

我都係食isabella時去過一次, 可能間房新, 感覺上都幾乾淨, 張床仲好鬼彈, 方便抽插 我就冇咩留意張床有冇污跡, 印象中好似冇, 不過我都係床上鋪條毛巾先, 感覺上會好d , 至於清潔問題, 可能因為冇keeper執房, 全靠囡囡自己本身, 可能就會差少少, 好彩我未見過呢個情況   , 而我上次同isabella, 大家都好有手尾, 將全部物證都掉入垃圾桶

時間問題我就覺得差唔多, 雖然上次去都冇睇時間(我次次入閘都慣左唔睇), 咁岩臨行去對面時, 睇一睇個鐘, 之後KEEPER過黎拍門, 再睇電話, 如果照慣例拍門後仲有10分鐘時間剩既, 咁就真係差唔多(不過我又唔肯定, 所以不能作準)

如果CHING們對時間計法唔清楚, 係由出門口行去對面開始計, 定係去到對面入閘先開始計, 就最好事前問一問KEEPER, 咁就大家都開心, 免得大家有誤會

作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 11:47
作者: 劉精    時間: 2010-8-5 12:21
我都去過對面一次... 但講 feel,我反而鍾意現在的 3 間黑麻麻房多 DD!

我自己都覺得對面樓不太清潔!
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 12:38
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 12:47
原帖由 劉精 於 2010-8-5 12:21 發表
我都去過對面一次... 但講 feel,我反而鍾意現在的 3 間黑麻麻房多 DD!

咁我上次去都算好彩了  

各ching口味唔同, 有d鐘意對面, 有d鐘意而家美妙個幾間房, 咁就唔會有爭房出現  而我就冇所謂, 只要有間房入閘就ok
作者: rider    時間: 2010-8-5 14:24
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-5 11:00 發表

我都係食isabella時去過一次, 可能間房新, 感覺上都幾乾淨, 張床仲好鬼彈, 方便抽插 我就冇咩留意張床有冇污跡, 印象中好似冇, 不過我都係床上鋪條毛巾先, 感覺上會好d , 至於清潔問題, 可能因為冇keepe ...

可能真係囡囡睇漏眼,我差d坐左落去
作者: rider    時間: 2010-8-5 14:27
原帖由 劉精 於 2010-8-5 12:21 發表

黑麻麻房 好正架?
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 14:42
原帖由 rider 於 2010-8-5 14:27 發表

黑麻麻房 好正架?

黑麻麻房咪即係平時美妙既房, 你將燈光較暗D, 咪變成黑麻麻房囉
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 14:43
原帖由 rider 於 2010-8-5 14:24 發表

可能真係囡囡睇漏眼,我差d坐左落去

差D坐左落去  諗起如果你坐左落去個畫面就
作者: topfun    時間: 2010-8-5 16:17
對面無鏡無咁好feel架
作者: rider    時間: 2010-8-5 16:44
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-5 14:42 發表

黑麻麻房咪即係平時美妙既房, 你將燈光較暗D, 咪變成黑麻麻房囉

係喎...仲以為特別房黎tim...
作者: rider    時間: 2010-8-5 16:45
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-5 14:43 發表

差D坐左落去  諗起如果你坐左落去個畫面就

諗起都毛管棟
作者: rider    時間: 2010-8-5 16:46
原帖由 topfun 於 2010-8-5 16:17 發表
對面無鏡無咁好feel架

係喎,無鏡又真係差好遠喎,都係過返正場玩好過!
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 18:13
原帖由 rider 於 2010-8-5 16:46 發表

係喎,無鏡又真係差好遠喎,都係過返正場玩好過!

我又覺得冇所謂, 因我近視, 除左眼鏡, 有鏡同冇鏡對我黎講都冇分別
作者: rider    時間: 2010-8-6 10:55
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-5 18:13 發表

我又覺得冇所謂, 因我近視, 除左眼鏡, 有鏡同冇鏡對我黎講都冇分別

k版主,食緊野果時除左眼鏡咪乜都睇唔到囉~小心入錯窿呀
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 11:15
原帖由 rider 於 2010-8-6 10:55 發表

k版主,食緊野果時除左眼鏡咪乜都睇唔到囉~小心入錯窿呀

咁咪有籍口話睇唔清楚, 試入後花園
作者: ballballlover    時間: 2010-8-6 11:43
作者: ballballlover    時間: 2010-8-6 11:44
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 14:43
原帖由 ballballlover 於 2010-8-6 11:43 發表

我實帶眼鏡ga, 除左同小魚, 驚比姖對波壓壞

因有時動作大, 眼鏡甩甩地, 所以開波多數會除眼鏡, 沖涼時就會帶住, 因為可以睇得清楚D
作者: topfun    時間: 2010-8-6 15:42
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-6 11:15 發表

咁咪有籍口話睇唔清楚, 試入後花園

去搵呀金啦
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 15:43
原帖由 topfun 於 2010-8-6 15:42 發表

去搵呀金啦

我之食過, 都覺得阿金都幾好, 佢都係我番食目標之一黎  下次主要搵佢係想學你 , 不過唔知得唔得
作者: topfun    時間: 2010-8-6 15:44
好似得我出過呀金既小秘密report詐喎
作者: topfun    時間: 2010-8-6 15:45
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-6 15:43 發表

我之食過, 都覺得阿金都幾好, 佢都係我番食目標之一黎  下次主要搵佢係想學你 , 不過唔知得唔得

未試過真係要試下
K版都係c文人,吾會夾硬來
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 16:00
原帖由 topfun 於 2010-8-6 15:45 發表

未試過真係要試下
K版都係c文人,吾會夾硬來

出得黎玩, 雖然我地係客人, 但都要尊重囡囡, 所以我次次都唔會夾硬黎, 咁大家先會玩得開心
作者: topfun    時間: 2010-8-6 16:09
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-6 16:00 發表

出得黎玩, 雖然我地係客人, 但都要尊重囡囡, 所以我次次都唔會夾硬黎, 咁大家先會玩得開心

上次食完gaga,係門罅見到呀金,好似又靚女左
作者: rider    時間: 2010-8-6 16:10
原帖由 topfun 於 2010-8-6 15:44 發表
好似得我出過呀金既小秘密report詐喎

應該係得你一個試過呀金ge小秘密
作者: rider    時間: 2010-8-6 16:12
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-6 15:43 發表

k版,咁你快d番食出個report睇下,記得俾心機攪好個小秘密喎
作者: rider    時間: 2010-8-6 16:13
原帖由 topfun 於 2010-8-6 16:09 發表

topfun兄你偷窺呀
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 16:28
原帖由 topfun 於 2010-8-6 16:09 發表

可能補陽補得多  所以人又靚左
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 16:29
原帖由 rider 於 2010-8-6 16:12 發表

k版,咁你快d番食出個report睇下,記得俾心機攪好個小秘密喎

你之前都好似想去番食, 試小秘密
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 16:30
原帖由 rider 於 2010-8-6 16:13 發表

topfun兄你偷窺呀

TOPFUN兄可能鐘意"裝裝"下既FEEL
作者: ballballlover    時間: 2010-8-6 17:34
作者: rider    時間: 2010-8-6 17:43
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-6 16:29 發表

你之前都好似想去番食, 試小秘密

我想架,可惜番食ge名一堆,未食ge名又一堆....
作者: rider    時間: 2010-8-6 17:46
原帖由 ballballlover 於 2010-8-6 17:34 發表
K版, 萬眾期待你個處男花園報告

agree x 2
作者: ballballlover    時間: 2010-8-6 17:47
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-6 17:56
請問ching們, 咩鐘數上美妙會多d選擇  同埋頭圍
作者: ballballlover    時間: 2010-8-6 18:06
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 18:08
4-5點左右應該會係最多囡返左, 而可以食到頭圍既時間

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2