香港一世發論壇

標題: [報告] 師兄無介紹錯-長沙灣小橋 [打印本頁]

作者: eric33    時間: 2010-8-5 12:43
標題: [報告] 師兄無介紹錯-長沙灣小橋
之前聽某位師兄介紹去揾小橋happy下,講服務呢條女女都算玩得夠晒激,不過吞精和後花園就無試,但口爆同顏射都玩得好過隱,環境地方好大一房一廳。至於功夫比起yo yo略勝一籌,態度亦ok的。因小弟不想長篇大論給人有ad嘅感覺,所以至簡短d嘅介紹。

Link: http://www.miss148.com/girl.php?GID=5017

作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 12:47
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-5 12:59
thx~eric兄報告 , 其實我地唔介意詳細報告, 你可以暢所欲言出報告, 睇我地既報告都知道, 我地有個句寫個句

其實我咁耐都未試過玩過顏射, 感覺應該幾爽
作者: paulsiu69    時間: 2010-8-5 13:16
thanks for ur advice.
作者: 劉精    時間: 2010-8-5 13:57
謝謝 C hing 報告... SSP 我近呀
作者: paulsiu69    時間: 2010-8-5 13:58
原帖由 劉精 於 2010-8-5 13:57 發表
謝謝 C hing 報告... SSP 我近呀

Waiting for ur report, man.
作者: rider    時間: 2010-8-5 14:21
多謝c-hing報告
作者: ballballlover    時間: 2010-8-5 15:40
作者: bigbird    時間: 2010-8-6 02:41
thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~~
作者: Mingfai0002    時間: 2010-8-6 13:17
Thanks for your good report!
作者: sex19stand    時間: 2010-8-6 20:10
thx
作者: seak1982    時間: 2010-8-6 22:15
我想搵娜姐試下口爆

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2