香港一世發論壇

標題: [報告] 小弟第一個148包交>>SSP 牛奶!!! [打印本頁]

作者: 大學研究生    時間: 2010-8-6 14:49
標題: [報告] 小弟第一個148包交>>SSP 牛奶!!!
先向各ching say個hi

呢幾日一直係148爬文, 就覺得係時候要去一去美妙
點知上到大堂, 山哥話桐桐, 小如...etc都做緊, 之後就問我:呢幾個如何, 我就擰哂頭
之後山哥見我揀唔岩,就話不如半個鐘先上黎拉, 咁我就諗 不如去按下牛奶鐘仔,唔岩就返去
首先就按佢鐘仔, 問價...之後我覺得都合我眼緣(有人妻feel, 淫淫地) 入閘!
入到去 佢就飛撲埋黎(讚美小弟幾句)再幫小弟除衫就去沖個靚涼(無乜特別)...
入到房就開始被佢啜全身, 雖然技術有進步空間(不過勝在有heart)
我就話不如等我服待你拉, 再玩埋69...正 之後訓返低繼續幫我吹
上馬佢就話狗仔好嗎 妹妹都幾窄 我就野野插到底 再講下其他野(佢好鐘意笑...)
插左十分鐘就出野...沖完涼就訓係張床傾計 一邊就搞我jj 我就一邊食奶
jj醒左就吹呀吹 女上時候 再到男上, 插左好x耐都唔出野
心諗同條女兩q都好快完事, 咁就算拉, 沖身比家用

可能係第一次包交 字眼上感情可能唔太夠, 不過呢位女女服務真係有85/100 一路有講有笑(有機會返'卓')

作者: ballballlover    時間: 2010-8-6 14:53
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-6 14:57
原帖由 ballballlover 於 2010-8-6 14:53 發表
Thank you Ching, first report +20 Mark!!

ball兄 你真係快手!!! 快d去試試下
作者: ballballlover    時間: 2010-8-6 14:58
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 15:03
第一次一樓一新手報告, 加足20分

睇黎真係唔錯, 仲可以做2Q
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-6 15:04
sorry 唔記得提ching
300係1q(45分鐘) 加100就任做.....
我出唔到第2q, 不過佢話 哀鬼 50得架拉, 等我找錢喔
仲睇住我落樓梯....
141有呢d服務真係好難得
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 15:09
原帖由 大學研究生 於 2010-8-6 15:04 發表
sorry 唔記得提ching
300係1q(45分鐘) 加100就任做.....
我出唔到第2q, 不過佢話 哀鬼 50得架拉, 等我找錢喔
仲睇住我落樓梯....
141有呢d服務真係好難得

加多$100任做, 時間都係不變, 照舊係45分鐘?

你出唔到第2Q, 收番你一半, 只收$50 , 佢又幾均真
作者: ballballlover    時間: 2010-8-6 15:10
作者: 喵oo    時間: 2010-8-6 15:14
波兄......... 0.5Q 點算.............
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 15:15
原帖由 ballballlover 於 2010-8-6 15:10 發表

Understand

1q $300
1.5q $350
2q $400

K版主玩3q都係$400 (because 加100就任做)

如果有60-70分鐘, $400任做, 咁就真係抵玩, 岩晒後生仔
作者: ballballlover    時間: 2010-8-6 15:17
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 15:18
原帖由 喵oo 於 2010-8-6 15:14 發表
波兄......... 0.5Q 點算.............

你又考BALL兄, 應該0.5Q當1Q計, 不過相信囡囡會好落力幫你完成1Q為止
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-6 15:34
第2Q 插左十幾分鐘都唔肯出, 加上當時心理壓力, 所以就下馬
同埋呢排去得太密 兩日一次
下星期儲好憶軍萬馬再會牛奶, 仲有桐桐
作者: topfun    時間: 2010-8-6 15:35
等你下次再出...................報告
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-6 15:37
原帖由 topfun 於 2010-8-6 15:35 發表
等你下次再出...................報告

一定一定
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 15:37
原帖由 大學研究生 於 2010-8-6 15:34 發表
第2Q 插左十幾分鐘都唔肯出, 加上當時心理壓力, 所以就下馬
同埋呢排去得太密 兩日一次
下星期儲好憶軍萬馬再會牛奶, 仲有桐桐

CHING你又引我  又攪到我諗緊今日去唔去食野好
作者: topfun    時間: 2010-8-6 15:41
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-6 15:37 發表

打比山哥啦
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-6 15:41
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-6 15:37 發表

k版去拉去拉.....食完寫包交(可以睇下大家眼光夾唔夾)
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 15:47
都係TOPFUN兄知我心水, 估到我係想上美妙

見大學生兄提起桐桐, 令到我又身痕

今次目標係阿CAT或桐桐, 不過今日星期五, 而且係月頭, 我估都幾爆
作者: topfun    時間: 2010-8-6 15:47
原帖由 大學研究生 於 2010-8-6 15:41 發表

k版去拉去拉.....食完寫包交(可以睇下大家眼光夾唔夾)

佢係都去搵筒筒啦
作者: 槍手    時間: 2010-8-6 15:53
where is milk add?
作者: ballballlover    時間: 2010-8-6 16:11
作者: rider    時間: 2010-8-6 16:19
thanks c-hing報告,400一樓一任做都幾扺喎,不過可惜得45mins好似有d趕
作者: rider    時間: 2010-8-6 16:20
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-6 15:47 發表
都係TOPFUN兄知我心水, 估到我係想上美妙

見大學生兄提起桐桐, 令到我又身痕

今次目標係阿CAT或桐桐, 不過今日星期五, 而且係月頭, 我估都幾爆

美妙是你家!
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 16:26
原帖由 rider 於 2010-8-6 16:20 發表

美妙是你家!

睇番我呢排報告, 都係美妙多 , 等我試埋桐桐, 阿CAT, 就應該會去試其他
作者: ballballlover    時間: 2010-8-6 16:27
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-6 16:28
下個星期一定要去會一會桐桐.....
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-6 16:29
k版 ball兄.....
快d去揾桐桐  再出包交
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 16:31
原帖由 ballballlover 於 2010-8-6 16:27 發表

I want to go today for 桐桐!!!

又會咁岩, 可以到時會撞到你
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 16:32
原帖由 大學研究生 於 2010-8-6 16:28 發表
下個星期一定要去會一會桐桐.....

到時等你出包膠
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 16:33
原帖由 大學研究生 於 2010-8-6 16:29 發表
k版 ball兄.....
快d去揾桐桐  再出包交

可能比BALL兄快我一步, 佢出個番食包膠
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-6 16:34
版主們, 你地介唔介意 我將兩個discuss包交(都係我寫架)放到148???

作者: 大學研究生    時間: 2010-8-6 16:35
原帖由 kelvincyl 於 2010-8-6 16:32 發表

到時等你出包膠

星期一應該會去會一會桐桐
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-6 16:39
原帖由 大學研究生 於 2010-8-6 16:34 發表
版主們, 你地介唔介意 我將兩個discuss包交(都係我寫架)放到148???

我地唔介意, 只要如實報告就冇問題

因我去指壓多, 而一樓一報告就靠晒其他CHING, 所以好歡迎CHING一樓一報告, 儘量做到百家爭鳴就最好

作者: ballballlover    時間: 2010-8-7 00:07
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-7 09:34
我都去左食新囡囡
作者: alantam    時間: 2010-8-7 21:08
好少有咁勤力的 141!
通常話任做都是拖住黎做!
樣樣都慢動作!
仲要沖幾次涼再做,實屬未見過!

希望師兄的報告是真實!

作者: ballballlover    時間: 2010-8-7 21:18
作者: alantam    時間: 2010-8-7 22:00
原帖由 ballballlover 於 2010-8-7 21:18 發表
alan 兄,你咁講係咪食過姖?不防直言。

沒有!

不過去過好多次話任做的囡囡!

最終都是 1q!

而且馬虎無heart 了事!

金輪 雯雯 除外!

作者: 大學研究生    時間: 2010-8-7 22:19
trust me ching!!!我打算係148立足架
作者: ballballlover    時間: 2010-8-8 00:15
作者: ballballlover    時間: 2010-8-8 00:16
作者: 忽忽忽    時間: 2010-8-8 03:31
原帖由 大學研究生 於 2010-8-6 14:49 發表
先向各ching say個hi

呢幾日一直係148爬文, 就覺得係時候要去一去美妙
點知上到大堂, 山哥話桐桐, 小如...etc都做緊, 之後就問我:呢幾個如何, 我就擰哂頭
之後山哥見我揀唔岩,就 ...

咁囡囡有冇車牌架?
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-8 13:54
冇車牌  不過返'卓'應該會有
作者: 大學研究生    時間: 2010-8-8 13:56
原帖由 ballballlover 於 2010-8-8 00:16 發表

I may go there check check!!

幾時  我打算星期三, 四返'卓'
作者: ballballlover    時間: 2010-8-8 14:49
作者: kelvincyl    時間: 2010-8-8 17:24
我之前都出左報告, 去金輪都試過一次限時任做, 個次我係做左2q既 , 我入到去就同佢講會做2q, 係做完第1q後, 佢有幫我按一陣, 比我休息先再黎第2q, 而且全程亦都冇吹鐘, 當我完成第2q時, 睇cam見到有其他ching經過,  咁我就話"我著快少少先, 唔好阻住你"  佢就話唔緊要, 仲叫我慢慢著, 唔洗急, 出門口時睇過亦都足鐘  , 所以有時都要睇囡囡自己本身, 或者入去時話明自己做2q, 等大家有預算(當然都要睇自己本身能力)
作者: paulsiu69    時間: 2010-8-8 18:13
原帖由 大學研究生 於 2010-8-8 13:56 發表

幾時  我打算星期三, 四返'卓'

Wait for your report, then.

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2